Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 293
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 915
Аз в крайна сметка не разбрах : кой е неподходящ тип мъж за връзка? LaughingLaughingLaughing

Веднага ти отговарям - БИВШИЯТ 😂

# 916
Весели празници на всички (нечии) бивши и настоящи!

# 917
  • Агент под прикритие
Ееее, очаквах нещо по-оригинално. Бившият е позната в този форум дъвка на много хора. Joy

# 918

Добре, че Невена не е в темата, щеше да има необратимо срината мъжка психика с тези десетки левове, дето се размахват от момците тук Grinning

# 919
Ама то и без Невена, пак си има сринати. Лабилност ли бе, да го опишеш? Пък и имаме друга съфорумка, която ги бие по акъл и отговори – Гал. Grinning

# 920
Ау, че се надух като онази бодлива риба  Joy

# 921
У дома много се геймърства ( и половинът, и дъщи), освен мен. Мина ми на мен този период, толкоз седя дневно пред монитора, че чак вечер предпочитам за релакс да си пусна за заспиване телевизор.
Нямам оплаквания към геймърите, то и там си зависи от човека. Не ми пречи, ако така си релаксват, защо не.

# 922
Друго си е и липсата на секс, от толкоз любов по геймърството...

# 923
Ами, не би трябвало да пречи. Ако хората си имат нормален ритъм на живот за всичко си има време. Някои са си мързеливи и заплеси и без гейминг. Ако не са игри, ще е зяпане на филми, телефон, риба и тем подобни заплесвания. Време се намира, ако има желание.

# 924
  • Агент под прикритие
Ама то и без Невена, пак си има сринати. Лабилност ли бе, да го опишеш? Пък и имаме друга съфорумка, която ги бие по акъл и отговори – Гал. Grinning
Хахаха, добре, че си ти, че иначе никога човек не може да се сети. JoyJoyJoy

На многоуважаемата аудитория, 6510 aka Ga0, следи темите, вижда къде се заформя някаква интрижка, пише лееекичко ей така, да разпали огъня на спора (често безсмислен такъв) и след това гледа сеир, като от време на време се включва, за да поддържа огъня.
На такива им казват провокатори, сеирджии или, както аз обичам да ги наричам, пещерни троли! Sunglasses

ПП: ей, забравих, как беше онова модерното... Енергийни вампири! Laughing

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 10:37 от Phoenix Wright

# 925
Така е, има разлика от ритъм до безумно пристрастяване. Бррр, то манията говори само по себе си.

# 926
Абе ние тука си говорим по темите, но реално тази мизогиния си я има. И хич не е приятно. И стига с аргумента "смени си средата", защото и на улицата, и в трафик, си ги има тия неприятни мъже. Дори да не си във връзка с тях, те на всички жени си го изкарват.

Иначе на мен ми е любопитно Бананий каква дропшипинг схема е хванал, та за едно стайче си лепи цена като за дизайн на цял апартамент.

# 927
Е, Сирен, стига и с тази мизогиния, де. Нека си блеят господата, бе, бре. Smile

# 928
Единственият мъж във връзка в темата си личи отдалече, само той звучи едно такова нормално, не изпитва нужда да подскача като петле и да агресира от нищо Grinning

# 929
Донякъде е забавно. Особено оная сюжетна линия на суровата полова мощ на тракториста срещу скуката на професора.

Общи условия

Активация на акаунт