Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 229
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 60
За жена, която не знае какво иска .. всичките мъже са неподходящи Simple Smile

А като знаем какво искаме - много изисквания имаме и сме меркантилни, търсим "принц" с нереални качества...

# 61
Истината е, че като са млади повечето жени искат просто да се забавляват. Все им е тая, че мъжа към който са привлечени, не става за сериозна връзка. Вече на една по-късна възраст почва да им идва акъла и някой успяват да хванат въпросния 'принц', някой не. Поздрав по темата:

ПС: За тези, които не са се сетили аз не ставам.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 11:40 от h7akhu

# 62
Аз досега не съм попадала на мрънкащ мъж. Дано и за напред не ми се случва.
Аз никога не съм търсила сериозна връзка ,  но и за срещи само не бих търпяла мъж, който е комплексар, обсебващ, дребнав  и некавалер.

# 63
Скрънздата ми е номер 1. И като чуя мъж да казва за майка си и баща си "дъртите" и ми става ясно, че никой в семейството не бива и е по-добре да стоя надалеч.

Веднъж попаднах на мрънкащ мъж....това докато не се види, не може да се опише. Брутално е...

# 64
Директно бих отхвърлила за връзка - мъж, който след 25 г. се държи като тийн пред мама и тати, адвокати, ловци, зависими.

# 65
Адвокати защо?

# 66
  • Най-красивата страна
1.Мъж със зависимости-алкохол,наркотици,хазарт.
2.Мъж с криминални прояви
3.Мъж склонен към насилие
4.Мъж с патриархално възпитание
5.Мъж ,който не е самостоятелен
6.Мъж без професия и без работа
7.Мъж който е мамино синче
8.Мъж ,който проявява жестокост към животни
9.Мъж,който не обича деца
10.Мъж ,който е стиснат
11.Мъж ,който е комплексар
12.Мъж,който е прекалено ревнив и обсебващ

И смятам,че тези изисквания са съвсем нормални.

# 67
  • BG
1.Мъж със зависимости-алкохол,наркотици,хазарт.
2.Мъж с криминални прояви
3.Мъж склонен към насилие
4.Мъж с патриархално възпитание
5.Мъж ,който не е самостоятелен
6.Мъж без професия и без работа
7.Мъж който е мамино синче
8.Мъж ,който проявява жестокост към животни
9.Мъж,който не обича деца
10.Мъж ,който е стиснат
11.Мъж ,който е комплексар
12.Мъж,който е прекалено ревнив и обсебващ

И смятам,че тези изисквания са съвсем нормални.

Към това добавям нечистоплътен, мразещ да ходи на зъболекар. А също и темерут или страдащ от словесна и писменна логорея-и двете крайности са ми ужасни.

# 68
Може да е напълно съвършен, но да има един фатален недостатък: не ме обича.

# 69

Изпълнявам горното условие, все пак съжалявам, не успявам да огрея до всички. Но опитвам, старая се много, така че имате надежда !

# 70

Изпълнявам горното условие, все пак съжалявам, не успявам да огрея до всички. Но опитвам, старая се много, така че имате надежда !
ОК, записвам си!

# 71
Записващия трябва да съм аз, за да не пропусна. Някоя обидчива може и да ми се разсърди, че не карам по списъка.
-------------------------------
По темата - неподходящ мъж за връзка е този, който отказва да бъде връзван.
А другия - който приема - мили дами, такъв се нарича мазохист. Такъв ли търсите да връзвате?

# 72
  • Насред хаоса
Още един тип неподходящ за връзка - този, който мисли, че го "връзват", каквото и да значи това. Пък другите, които правят каквото им идва отвътре в една връзка, тоест, се раздават, са мазохисти будали. Щом някой се чувства вързан във връзка, по-добре да не започва такава изобщо. За протокола - у нас и кучетата не са вързани.

# 73
Още един тип неподходящ за връзка
Скрит текст:
- този, който мисли, че го "връзват", каквото и да значи това. Пък другите, които правят каквото им идва отвътре в една връзка, тоест, се раздават, са мазохисти будали. Щом някой се чувства вързан във връзка, по-добре да не започва такава изобщо. За протокола - у нас и кучетата не са вързани.

Скромен въпрос?
След списъците с неподходящи и настоящия цитат - "още един.." Simple Smile - въпроса е има ли изобщо подходящи?
Или и без това сега е зима, грозде няма, даже и зелено Wink
Ама много лисици са се навъдили, какво ще ядат?

# 74
Ми де да знам, има ли? Всичките ли мъже са примати?
Проблемът е, че повечето жени нямат никаква мотивация или принуда да търпят представители на горния списък.
Тъй че, ако не искат да си кукуват самички, особено ако след определена възраст не са в състояние да компенсират липсата си на други качества с по-дебеличък портфейл, мъжете е хубаво да се ограмотят и да се приведат във вид, годен за ползване. Защото непретенциозните и безплатни булки свършват от година на година.

Общи условия

Активация на акаунт