Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 367
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 615
Обаче градските легенди, че когато мъж започне да говори на жена за друга и тя слуша САМО това, явно са верни!
Как от всичко, изписано от мен, се хвана точно за тази информация.... LaughingLaughingLaughing
Това, ако го ползваш при свалка с намерение да събудиш интерес, има точно обратен ефект.

# 616
  • София
Играч ще излезне Агента Joy

# 617
Като му гледам и поведението... Абе имах по-високо мнение за нивото му.

Ти остави това. В началото е лесно, първи разговори, първоначални впечатления, ама гледай, като стигнете и по-надалече... Wink

# 618
Преди доста години (моите 22), след като се бях скарала с гаджето си, седях оклюмала на една пейка в парка и се заприказвах с един мъж - на 34. Та той ми каза нещо, което тогава ми се видя глупаво - че ако до 30 не свършиш тая глупост с брака, после става наистина много трудно, защото ти се отварят очите за прекалено много неща. И наистина - много, много трудно става с тия двустранни цедки от един момент нататък. На младини човек се хвърля през глава и понякога печели, друг път - не, но поне някое и друго дете остава от експеримента.

# 619
  • София
Голямо щастие да си самотна майка и да търсиш кой да ти обича детето. Че и да се плодиш наново, щото трябва да родиш и на новичкия едно.

Затова хората се претопяват до говеда. Хващат някой тъпак, надуват корема, без много да мислят, "поне едно дете да има там" и после детето расте в скапано семейство, става или смотльо или със сбъркани критериикато майка си и воала- човечеството се затрило.

# 620
...или две:) абе изобщо, всичко е криво, но по-добре да се действа, отколкото да се опитваш да излезе идеално.

Щото то и на 42 може да останеш самотна майка, няма гаранция.

# 621
  • София
Говоря за подчертано необмислени избори, колкото да има дете от експеримента. Звучи крайно безотговорно. Мисля, че стана ясно.

Аз лично изпитвам почти неприязън към хора, нямащи акъл да отсеят какво може да последва.

# 622
Голямо щастие да си самотна майка и да търсиш кой да ти обича детето. Че и да се плодиш наново, щото трябва да родиш и на новичкия едно.

Не е идеално, признавам. Но почти няма майки, които да съжаляват, че са родили - все едно дали от говедо или от принц. Ако ще по корем да се влачат да си гледат децата.
И не съм сигурна, че са много жените, които гледат по този начин на децата си от втори връзки.

Сега наблюдавам много интересен резултат от един подобен експеримент. Преди 17 години при нас дойде един абсолютен развейпрах на 32 години с бременната си приятелка - ученичка. Изкараха известно време заедно, той припозна детето, но в крайна сметка си би камшика и не се сети за това дете през следващите 15-16 години. Междувременно даже направи още едно - по същата схема. А има други 2 от предишен брак и 1 извънбрачно (за което разбра наскоро). През целия си живот не е дал една стотинка за нито едно от петте си деца, нито дори е поддържал какъвто и да е контакт с тях. И сега, моля ви се, дъщеричката му от онази бременна приятелка, станала изключително гъста с него, движели заедно навсякъде и били първи приятели. Другата пък (извънбрачната) дойде сама да го издири по снимката му. Смешното е, че преди да му обясни коя е, той се опитвал да я сваля много настървено. Явно кръвта вода не става. Не го намирам за особено справедливо.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 10:03 от Анонимен

# 623
O, да, примерно много ранен брак, преди образование, само защото всички имат "бебенце". Мисля, че минимумът за такива ескеприменти е 25г., преди това има огромен риск от хищници. Защото ранният брак по-рядко е между равни, дето израстват заедно като в миналото, по-скоро някой отнася девойката.

А децата от втората връзка са си чудесни, не знам защо се смятат за "плодене", някакви полу-деца, нещо като домашни любимци с цел връзване. Деца са си, съвсем стопроцентови, с всичките главоболия и радости.

# 624
  • София
Аз за брат ми престанах да се надявам като стана на 40. Станал е тотално непоносим дървен философ. Даже и за маса не става.

# 625
ти се отварят очите за прекалено много неща.
Май предпочитам с отворени очи. Дробенето без мисъл на попара с времето спря да ме радва, щото аз после си я сърбам.

Обаче градските легенди, че когато мъж започне да говори на жена за друга и тя слуша САМО това, явно са верни!
Как от всичко, изписано от мен, се хвана точно за тази информация.... LaughingLaughingLaughing
Не, бе. Везните били ценители на красотата. Затова направих този извод.
Ама ако не си красив, не знам...

# 626
  • София
Децата пт втори бракове сами по себе са си деца, разбира се. За майката- също. Но там, където мъжът не е съгласен да встъпи в сеюейството, без да му се раждат деца, а жената по принцип не е искала още деца- стават нещо като капаро.
Ако след развода си имаш две и са ти достатъчни, но срещаш мъж и той непременно иска да си имате свои, тогава положението е "кой не е минал, той не я е заплодил".

# 627
Ми Кечър, това важи и за мъжете с деца от първи брак. Много от тях не искат повече, обаче се събират с нераждали жени, които искат да си имат свое. Даже това е много по-разпространеният вариант.

# 628
  • Агент под прикритие
Не, бе. Везните били ценители на красотата. Затова направих този извод.
Ама ако не си красив, не знам...
За себе си НЕ говоря. Никога! Simple Smile
На мъжете НЕ им е много работа да са красиви. Това е работа основно на жените. Simple Smile Освен това, красотата е нещо относително и може би най-краткотрайния актив И на двата пола.

За протокола: ползвам зодиите в контекст да върви разговора и в кръга на шегата. Много отдавна НЕ вярвам на нищо друго, освен на дела и това колко се припокриват с думите.

# 629
  • София
Ами, за мен има двоен стандарт. Мъжете нямат бащин инстинкт. Те могат да обичат и гледат и чуждо дете. Повечето жени искат свое. Освен това те носят товара на бременността. Имат морално "право" да искат.
Колко много случаи има на предменопаузни жени, борещи се с организма си само и само да родят на милото детенце. Ако имат две деца и не са мислели да осиновяват (т.е. непременно да имат още едно дете), то значи са просто инкубатори и са окей с тази си роля.

Общи условия

Активация на акаунт