Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 333
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Пишете какви мъже с обикновен (среден?) доход искате, че да ви намерим такива, а вие от нулата ще бъдете редом до тях, ще ги "вдъхновявате" и заради вълшебната ви сила те ще започнат да вадят хилядарки на килограм.
Но защо ли си мисля, че точно такива мъже с нормални доходи за някои от вас са силно неподходящи за връзка и всъщност искате от ден първи да сте при някой вече постигнал лукса? Scream
Защото рядко мислиш, или не ти се отдават причинно-следствените връзки Simple Smile
[/quote]
Обичайният отговор тип "написах нещо, без нищо не значи, но пък си въобразявам и се надявам, че добре го затапих". Smiley
 Научи за съществуването на думата "удава", а после ще си поговорим и за другите неща.

# 676
  • Пловдив

Хахахахаха, само дето така като гледам, май не е много "именно". До грандиозни, монументални простотии Сирената, за разлика от теб, не е стигала. Само се опитва да смекчи и рационализира твоите, или както е казал поетът - да ги замаже.

Скрит текст:
Цитат на: The Catcher in the Rye
Ако след развода си имаш две и са ти достатъчни, но срещаш мъж и той непременно иска да си имате свои, тогава положението е "кой не е минал, той не я е заплодил".
...
Ако имат две деца и не са мислели да осиновяват (т.е. непременно да имат още едно дете), то значи са просто инкубатори и са окей с тази си роля.
...
Иначе, нарцистичните типажи много държат да си продължат гените, да.  До степвн да карат жена си да прави 5 инвитрота, да си скапе хубавичко всичко, щото тез гени ненагледни трябва да се пресъздадат.

# 677
  • София
Сърби ме езика, да ти кажа нещо, ама е Коледа и не е готино. Пък аз съм готина по Коледа.

# 678
  • Пловдив
Не си била готина никога, но добре правиш, че си озаптяваш сърбежа поне по Коледа.

# 679
Прав си за поправката, Жреби. И все пак, няма лошо в отдаването, а не мен не всичко ми се удава. За разлика от теб, не съм се юрнала да критикувам другия пол постоянно и да се оплаквам как били такива и онакива и освен мама(едва ли не), друг не може да ме оцени подобаващо Simple Smile
Скрит текст:
Аз не ща да затапвам хората, а да ги възвисявам Ill

# 680
  • София
Те повечето тук са достатъчно хай. Няма нужда да ни възвисяваш. Stuck Out Tongue

# 681
  • Пловдив
Скрит текст:
Прав си за поправката, Жреби. И все пак, няма лошо в отдаването, а не мен не всичко ми се удава. За разлика от теб, не съм се юрнала да критикувам другия пол постоянно и да се оплаквам как били такива и онакива и освен мама(едва ли не), друг не може да ме оцени подобаващо Simple Smile
Скрит текст:
Аз не ща да затапвам хората, а да ги възвисявам Ill
Ех, колко добре се разбираме с теб. Малко ме плаши, че си търсиш мъж с доход под 4 хиляди лева. Аз понякога падам под тази граница, което ме прави мишена за твоите съкровени желания. Sweat Smile

Скрит текст:
п.п.: Това е мнение 681 в темата! Уточнявам, че съм вложил ирония в горните редове, така че нека не следват прибързани мисли кой какво. Wink

# 682
Пишете какви мъже с обикновен (среден?) доход искате, че да ви намерим такива, а вие от нулата ще бъдете редом до тях, ще ги "вдъхновявате" и заради вълшебната ви сила те ще започнат да вадят хилядарки на килограм. Simple Smile Но защо ли си мисля, че точно такива мъже с нормални доходи за някои от вас са силно неподходящи за връзка и всъщност искате от ден първи да сте при някой вече постигнал лукса? Scream

Пирончо, кога ще получиш най-накрая конкретен отговор на зададен от теб конкретен въпрос ? Винаги се измества към общи приказки после.

# 683
  • Пловдив
Скрит текст:
Пишете какви мъже с обикновен (среден?) доход искате, че да ви намерим такива, а вие от нулата ще бъдете редом до тях, ще ги "вдъхновявате" и заради вълшебната ви сила те ще започнат да вадят хилядарки на килограм. Simple Smile Но защо ли си мисля, че точно такива мъже с нормални доходи за някои от вас са силно неподходящи за връзка и всъщност искате от ден първи да сте при някой вече постигнал лукса? Scream

Пирончо, кога ще получиш най-накрая конкретен отговор на зададен от теб конкретен въпрос ? Винаги се измества към общи приказки после.
Когато някой само подхвърля прах под формата на общи приказки, няма как после при зададен точен въпрос да отговори с друго, освен с още общи приказки и да се чуди как да замазва положението, бягайки от истинския отговор. Innocent

# 684
По-скоро на мен ми се иска да взимам 5к, за да не ми пука чак толкова бъдещият ми мъж колко взима. За момента съм доста далеч от тази сума. Възможно е парите да те "развалят", аз лично ги искам не толкова за парцали и глупости, колкото за да ми дадат някакво спокойствие, че каквото и да стане аз ще съм подготвена.

Не се вторачвай толкова в парите. И с под 5к може да се живее нелошо.
Аз живея ок, но се ужасявам от мисълта да се разболея по-сериозно, защото не знам как ще се справя. Примерно аз взимам малко над 1000 лв (за София става дума) и с тях плащам 85% от сметките вкъщи като за двама човека + разходите на една котка. На края на месеца ако съм спестила 100лв ще е добре, но не винаги ми се получава. Та, поне едни 2500 да изкарвам пак ще съм доволна. Satisfied Примерно бих искала да ремонтираме малко, но не виждам как би могло да се случи на тоя етап.

# 685
Как няма да се измества? Той си дрънкоти нещо за почване от нулата. В този форум само ученичките са на ниво нула. И нито една (ученичка, омъжена, парясница) не търси единствено финанси. Той това не може да го проумее.
Аз го знам какъв отговор чака - числото, което на него му влиза в джоба. За да каже 'ахааа, ама аз тия пари ги изкарвам, а мен не ме щете, значи лъжете и всъщност искате повече пари'. Тез театри колко съм ги гледала, Иване... Затова сега на театър не ходя, само на марвелски блокбастъри Grinning

# 686
Как няма да се измества? Той си дрънкоти нещо за почване от нулата. В този форум само ученичките са на ниво нула. И нито една (ученичка, омъжена, парясница) не търси единствено финанси. Той това не може да го проумее.
Аз го знам какъв отговор чака - числото, което на него му влиза в джоба. За да каже 'ахааа, ама аз тия пари ги изкарвам, а мен не ме щете, значи лъжете и всъщност искате повече пари'. Тез театри колко съм ги гледала, Иване... Затова сега на театър не ходя, само на марвелски блокбастъри Grinning

Хахахах тука признавам ми стана забавно Grinning

# 687
Да спре да виси денонощно с месеци в бг мама, пък може и някоя най-накрая да го вземе. Сега за какво й е такъв.

# 688
Гал, имаш предвид, че търсят някаква голяма любов ли? Щото ако да, не би съществувала подобна тема.
Уейв, ужасяваща е мисълта за това, че при евентуална болест и нетрудоспособност увисваме на близките. Обаче, помисли - в случай, че заработваш 2, 3, 5 хил., колко от тях би отделяла за фонд болест, и как. Една медицинска застраховка ти е 50-60 лв на месец, например, то ако чакаш на големите доходи....нагледала съм се на какво ли не. В това число и лежане на кълка - продажба на имот, при положение, че парите им трябват спешно, за химиотерапии извън Бг.

# 689
Уейв се грижи за възрастен човек, не само за себе си, предполагам, че това я натоварва с допълнителни притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт