Да съм на линия значи точно това - да съм на линия. Да не работя, да не чета, да нямам ангажименти и да имам енергия за мъжа и после за децата. Денонощието има 24 часа и може да правиш само един набор неща.
И да, мога да си представя, че женица, бъхтала за 180 лева, иска да си почине и малко да отпусне душата. Може би ако се беше доверил, щеше евентуално да си намери работа, като види светлина в тунела.
Квартира за 1,500 лева в наши дни в Пловдив означава следното: близо до центъра, три спални, чистак-бърсак нови мебели и уреди. Има и друго нещо, никоя жена не виси всеки ден по цял ден в салон, то коса и нокти няма да й останат. Дори да се олива, пак е общо взето веднъж седмично, и веднъж месечно за по-големите неща.
И пак питам: защо просто не купи жилище и не почна да го изплащаш сам - кой може да те спре? Говориш така, все едно си искал да го плащате двамата. Абе странно е, тя казала, че иска пари...ами да казва, как ще стигне до парите, ако са в банкова сметка и скрити с пароли?
Иначе ако жена ти е вадила едва 180 лева, ми то по-има сметка да си почива, повече полезни неща ще свърши.