През НОЕМВРИ стрелец или скорпион ще влезе в моя дом

• 19 372
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,а в София,къде има магазин със стоки на CONTI?И аз имам пътуване до там,така че няма да е лошо да видя какво има.В моя град има само един магазин за бременни и там направо си правят гаргара с кандидат мамите  Money(имам предвид цените,завишени са мнооогократно). #Crazy

# 136
И в Дч имаме такъв магазин,но май рано го посетих...бях още във втори месец и всичко,което пробвах беше ужасно голямо и безформено.Продавачката се опита да ми продаде стоката си с аргумента,че след някой месец ще изглеждам толкова ужасно,аз се издразних и повече не съм стъпвала там Close
Вчера си закупих поредната пола с ластик - страхотна е ,а и може да се носи и без да си бременна.Две туники с коланче в кръста - с тях пък изобщо не личи бременността.Мисълта ми е ,че и обикновените дрехи стават за нас,няма смисъл да се затварят пари в дрехи за бременни.Поне през лятото де - за на есен не ми се мисли...

Мамета,някоя от вас планува ли да ходи на 3Д и в коя седмица мисли,че е най-подходящо?Да може и филмче да се направи,а и бебешока да се види добре.Досега нито една снимка на видеозон нямам,а искам да направя албумче след време...
Приятен уикенд,мамета.... newsm81

Catty,Честит Рожден Ден!!!Здраве,щастие и късмет!И здрава ,стархотна беболинка през новмври!!! newsm59

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 13:54 от Точка

# 137
Catty, Честит Рожден Ден ! Много здраве, щастие и късмет, и едно хубаво бебе наесен ! newsm59

# 138
  Catty- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН HugМного,много щастие ти пожелавам,късмет,здраве и....разбира се,едно много хубаво бебе  bouquet
  Моята госпожица е много буйна Laughing-не само през деня,но и през нощта-преди време,когато баша й си сложеше ръката на корема ми,тя замираше Wink,но сега и него не го признава Laughing  И на мен ми е трудно в жегите-не толкова от килограмите/4 съм качила досега/,но се задъхвам и дишам тежко-тежко WinkТова е така донякъде,защото забравям,че сме две Wink и се опитвам да ходя със същото темпо като преди;между другото,току-що бебка ви помаха за поздрав Wink
   Дени,аз досега не съм използвала кола маска и не мисля и занапред,и точно на онова място Embarassed да я прилагам-не търпя много на болка, и не зная как ще ми понесе,особено ако ми е за първи път,та в този ред на мисли-сигурно ще използвам самобръсначката newsm78 преди си мислех за крем-депилатор,но ме е страх да не направя някой обрив ThinkingНе знам,да казват раждалите вече мамета!
   Поздрави на всички,и целувки! Hug

# 139
Другата седмица ще започна с купуването...май ще ми е най - трудно с нощниците, защото аз съм любителка на пижамите и по-скоро тези на мъжа ми... Blush...като спя с нощница (от това, което си спомням), тя винаги ми се качва до под брадата... Smile

...като четях списъка и стигнах до "самобръсначка", че се сетих да ви питам нещо...какво ви е мнението за колата маска по време на бремеността и преди самото раждане...аз се притеснявам да си направя преди раждането, а от друга страна не искам да използвам самобръсначката...  33uu...а за клизмата да не говоря...ще си умра от срам... Flushed Flushed Flushed

ама защо трябва да спиш с нощница щом не ти е удобно- аз спя с тениска и по принцип и само в болницата, когато родих Ран ми се налагаше- в Шейново родилките и бебетата задължително се обличат с техни нощници и дрешки- и да искаш не можеш да си донесеш твои- бяха чистички и ги сменяха даже повече от веднъж на ден, ако бебо свърши някоя работа в голямо количество и памперса пробие.. е, случвало ми се е да донесат Ран наконтен в розови дрехи, ама какво от това...

за клизмата- ами не е такъв ужас, какъвто си представяш- аз си мислех, че и боли, ама не- напълват ти червото с вода и после сам се оправяш в тоалетната - има си и баня- няма проблеми..

аз пък от както си правих кола маска няколко дни преди раждането съвсем отрекох самобръсначката- и сега по време н абременността си ходя редовно на козметик по тоя въпрос- но искам да кажа, че отидох няколко дни преди раждането за пръв път и исках пълно обезкосмяване- изобщо не ме боля- козметичката си го обясни, че сигурно местото се подготвя за родилните болки и се обезчувствило, ама аз много не вярвам на тая теория- но пък за нищо на света не бих се оставила в ръцете на акушерките - ако не искате на кола- доверете се на мъжа си, защото сами няма да можете

Catty- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, всички най- най- най- хубави неща, които се сетиш ...

# 140
  • София
Вижте какво са решили за майчинството и нашето заварено положение

Цитат на: kleo_80 в сряда, 26 юли 2006, 23:03
Здравейте, момичета, влизам за отчет за срещата, продължи до пет и нещо и после докато си оправя детенце, нали знаете че влизам в нета като заспи.
Да ви кажа - гласуваното миналата седмица си остава без промени, нали възникна процедурно въпрос как ще де издават болнични за толкова време, е разрешили са въпроса по следния начин:
болничните ще се издават , какво досега до 135 ден, след това другото ще се води някакъв вид отпуск, който ще се урежда в Наредба на Министерски съвет, която ще напишат до 01.01.2007г.
Така че с това няма проблем
За завареното положение, т. е. за нас, тези, които родят през 2006г. и на 1-ви януари не са им изтекли 135 -те дни - ще взимат 9 месеца, ако са им изтекли не.

Попаднах и на тази статия

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2351&sectio … =2&id=0000502

# 141
e, на нас няма да са ни изтекли- така че -споко!

# 142
привет мамета!Колко отдавна не съм писала ,а вие сте засегнали една много интересна темичка-за или против коло-маската или грабваме ножчето......да ама как да стане,вече ми е все по-трудно с това ножче,ха насам ха натам и накрая резултата като от една стара реклама на ФАНТА smile3511,депилатуара оки ама последно като си правих така се бях изприщила и имах ужасно лютене smile3514така ,че несмея да рискувам!Коло-маската е много хубавко нещо-в това все ме убеждава моята приятелка и две седмици след като мине през козметика ми се оплаква как е пламнала цялата в подкожни пъпки!Е аз незнам какво да изера newsm12.........

сега се върнахме от една весела сватбичка и с бебо бая си поиграхме и май е време да починем малко:)много целувки на всички мамчета Kissing Heart

# 143
  • София
Тъй като нямам нови снимки, обещавам скоро да направя с тумбата, реших да ви покажа тези двете с уговорката, че сега съм почти +10 кг. Embarassed

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51919&photo=1

# 144
e, на нас няма да са ни изтекли- така че -споко!
Не мога да разбера сега, ако се приемат промените (които тази седмица ще се гледат в Народното събрание), това за нас по-добре ли ще е или не? Ако може да обясни някой, ще съм благодарна.

# 145
              Били, какво има да му разбираш,при всички положения е по-добре!Аз се радвам,че най-сетне се сетиха за работещите мамчета,българки!
              Успешна работна седмица на всички мамчета,които работят и пълноценна почивка в тия жеги на почиващите!

# 146
  • на странно място ......
И аз да се включа по повод майчинството и болничните  newsm44 най-сетне, но има още какво да се желае самото майчинство ще стане 170лв. за кое по напред??????

http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html
Вижте това момичета и ако имате желание и сте съгласни дайте своя глас!!!

За колата маска аз да си кажа че от 17 годишна не практикувам това със самобръсначката и съм много доволна от резултатите!! Няма страшно, но ако е за първи път определено боли, аз вече съм претръпнала и изтръпнала, а проблеми с обриви и такива неща няма в сравнение с депилирането и бръсненето пък и издържа много много по дълго време!!! УСПЕХИ НА НАЧИНАЕЩИТЕ  smile3521

# 147
За обезкосмяването, аз ползвам епилатор вече 6 години и съм много доволна. Вече толкова съм претръпнала, че изобщо не чуствам болка (а го използвам навсякъде). Предполагам, че като порасне тумбата още, ще ми бъде трудно на някои места, но ще му мисля тогава. Доколкото знам, за бременната няма опасност да ползва старите си методи за обезкосмяване, стига болката да не предизвиква контракции, но определено не мисля, че е добра идея тепърва да се изпробват нови средства за обезкосмяване.

# 148
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден  Hug 
С мъжа ми бяхме на една вила в Стара Планина..Изкарахме си много хубаво  Simple Smile
Успешна седмица на всички! Wink

# 149
  • София
Здравейте, мили дами! Виждам, че всичко е наред при вас, при мен също, но, в момента имам ограничен достъп до нет, та затова рядко се появявам.

Моля ви за едно разяснение да не ровичкам из законите и наредбите.  Мен ме осигуряват на минимална РЗ - т.е. 90% от заплатата са ми са по-малко от 170лв. Няма ли някакъв минимум гласуван за такива случаи? Те, все пак, не са малко... Ако някой има идея, моля да сподели!

Мерси!  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт