През НОЕМВРИ стрелец или скорпион ще влезе в моя дом

• 19 448
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, искам да призова тези от вас, които не са подписали петицията срещу педофилията, да го направят тук  Peace.

# 226
  ЗЛАТНА,, и аз искам да ти кажа колко съжалявам за приятелката ти.....Не мога дори да си представя как се чувства,особено като знам,че и ние чакахме 5 год. този момент....
  Съгласна съм с Цвети,че най-вероятно става въпрос за лекарска грешка-не може да има минимум 6 консултации и така да не забележат,че няма околоплодни води-аз като ходя,всеки път ми се обяснява къде се намира плацентата,достатъчно ли са околопл.води и т.н.
   И въпреки това нещастие,ще призова всички да не се плашат и притесняват-знам,че е трудно,но мисля,че за наше добро,а и за това,на бебетата,е да сме спокойни и оптимистично настроени Peace
   Цвети,и на мен доктора ми каза,че ще ми изследват хемоглобина към края на бременността,но аз съм решила,че ако имам някакви притеснения или не се чувствам добре,да си направя по-рано в някоя лаборатория;така че-по-добре си ги направи-така ще си по-спокойна,а и ако има някакъв проблем,ще се вземат мерки навреме Peace

# 227
Рени, съгласна съм  с теб... ако  се доверим на инстинкта - ще стане по-лесно. Karil беше пускала линк към такива материали. Аз ще попитам една психоложка, при която ходихме фирмено на "тийм билдинг"... с отпускане, рисуване и тн.  - тя ми помогна за болката от цикъла (с отпускане-медитация)... може би ще ме подготви на подсъзнателно ниво за раждането  Thinking
За раждането във вода - една приятелка в Япония щеше да ражда така първото си дете, но се размина, защото госпожицата избърза. Но мисля че ставаше въпрос пак за раждане в болница, под лекарско наблюдение.
Габи, не винаги можеш да познаеш сама как си с хемоблогина - малко по-лесно се уморяваш, повече ти се спи, но става плавно тази промяна и организма се настройва да работи на по-бавни обороти. Аз се шашнах как за два месеца Hb падна от 144 на 117... просто от бременността, като се има предвид че нямам никакви оплаквания и не се чувствам по-зле от преди. Така че просто си пускай изследвания когато решиш.
 Начин да си провериш хемоглобина - поглеждай си очите - вътрешното кръвоснабдяване, долния клепач от вътре дали е розов, или е блед. Един хематолог така ми го определяше, и после изследванията резултати потвърждаваха неговата цифра... (защо ме бодяха, като можеше и само по очите) Simple Smile

# 228
 Вени,благодаря ти за съвета Hug Значи,ако ти е по-блед долния клепач,ти е паднал хемоглобина,така ли Rolling EyesАз винаги съм била с много нисък хемоглобин-под 100 Rolling Eyes,но изследванията ми в 3-ия месец показаха 135 Shocked-това означава ли,че така ще е докрая или е възможно пак да падне на толкова ниска граница newsm78 Извинете ме за лаишките въпроси Embarassed

# 229
мамчетаааа колкото и да не искам всякакви лоши новини ме карат да се тревожа!Аз също имам доста познати които загубиха бебетата си в последните месеци-това е гадно и не го пожелавам и на наи-големия си враг!     А аз да ви се похваляяяяя-сега ще стягам куфарите и право към моренцетооооооо newsm35. Малко се страхувам от дългия път ,но се надявам всичко да е наред Peaceи като се върна ще ви покажа как гордо съм разхождала голямата пупа по Варненското  моренце.чао и цунки от мен

# 230
габриела, аз знам, че най- краткия интервал за изследване на хемоглобина е 3 месеца- естествено можеш да си правиш и всяка седмица, но нямало смисъл- иначе -да -може да падне драстично...

Клюкарката- бавно , славно по пътя и с повечко почивки ... приятно моренце!!!

# 231
Привет момичета!  Hug

И аз сега се връщам от ЖК. Акушерката леко сви вежди от факта, че съм качила 4 кг. от началото на бременността. Било на границата към високото - т.е. множко й се видяха... (стартирах от 53кг.)
Е чак такъв слон ли съм според вас?!  Thinking

И после ми вика -  много си бледа, я си пий Малтофера по 2 на ден!
Да не говорим какъв запек и от едно на ден си докарах... А от 2 - не ми се мисли!

Както и да е.

За изследванията на кръв и урина. При мен минаха 2 до сега. 3-то ми назначиха след 1 месец (т.е. в последния 3-местър)
Аз и за толкова общо знам, че се правят.

# 232
  • Ботевград
Здравейте, благодаря Ви за подкрепата!
Говорих с приятелката ми, каза, че изследванията и преди 3 дни са били идеални, причината която изтъкват  е само тази - липса на околоплодни води! Друга причина нямало????
Но тя е силна, каза, че щом се възстанови малко е убедена, че ще си направят ново бебче и ще си го обичкат много, аз се разплаках докъто говорихме, а тя каза - бъди силна, не мисли нищо лошо!
Тези случай са малко!  Praynig
Момичета, Бог е с нас! Пази ни от лоши неща!
Въпреки това се пазете и се жалете по повече!  Hug
klukarkata изкъпи се два пъти в морето и заради нас с бебата  Peace Приятна почивка!
benighted подръж още малко бебата в теб! Искрено се надявам нещата да се разминат и да раждаме заедно всички живички и здравички бебочета!
Хайде, че после ще обсъждаме други теми - първи думи, първо зъбче, първи рожден ден и така нататък!

# 233
обещавам момичета ще се плацикам заради всички ви newsm10 а аз като се върна и съм на доки и незнам дали да искам егограф-за сега се чувствам добре и понейе последния месец се гледах на 2 ехографа и на морфология ходех ,та се чудя....п1к и за един месец тези работки ми излязоха 100лв-знам ,че ще се чувствам по-добре, ама маи мнойко ми идва BlushВие всеки месец ли се гледате?И как така 4кг са много лелеееее аз съм качила 10кг smile3518

# 234
Момичета, успях да си издействам болничен за другата седмица, с триста заръки  от шефа, че съм на линия, с мобилен телефон в ръка, ако "изникне нещо" Joy.  Поуплаших се от зачестилите контракции, а и вчера ми прилоша, когато си тръгвах от работа. Та другата седмица мисля да го раздавам по-лекичко.  Peace
А като прочетох какво се е случило с приятелката на Златна, тръпки ме побиха! ooooh! Да пази Бог от такива неща! Златна, как е възможно - при идеални изследвания така скоро преди това....
И на мен не са ми пускали при последния преглед изследвания на кръвта, та се замислих дали да не го направя сама...Аз пия Магнерот за контракциите - нивата на желязо в кръвта са високи, пък хемоглобинът ми пада, което малко втрещи лекарката  и препоръча консултация с хематолог....ама той е в отпуск... newsm78
Не мисля, че 4 кг са много - аз съм качила 5 до сега и почти не ми личи другаде, освен на коремче....ама предстои да се променят нещата в идните седмици...
Дано имаме повечко положителни емоции за споделяне в идните дни!
Пазете се!  bouquet

# 235
Здравейте,мамчета! Grinning
Златина,много съжалявам за твоята приятелка....Направо нямам думи ! Cry
Момичета да ви кажа и аз днес бях на ЖК,бебо е пораснал ,та е пораснал  Hug,вече е почти 900 гр.На мен пък кръвното ми беше високо и доки каза,че ако продължава да е така ще влизаме в болница,от което кожата ми настръхва. #Crazy
За кръвните изследвания-на мене ми пускат всеки месец заради предишно мое заболяване,за да могат да ми следят показателите.Сега също е време и за анти телата,нали съм с отрицателна кръвна група.

# 236
  И аз чакам с нетърпение да мине другата седмица,и потеглям към морето-първо на Албена,после към Каварна-ще ходя на концерт на група "Любе" Grinning-надявам се на бебка да й понесе Wink
   Лучия,как 4 кг. са много Shocked за тези седмици- колко е нормално според нея за 6 месец- два ли?!? Shocked
    Аз съм + 5 и не се смятам за много наддала Rolling Eyes

# 237
Ами и аз не се смятам за много наддала, а и вече родилите ми приятелки все ми казват как освен на коремче не съм мръднала.

Но акушерката погледна теглото ми от преди 1 месец и ми вика - 1,300кг. си наддала за 1 месец - повечко е!
Добре било да внимавам.

И аз знам, че сега предстои голямото качване на килограми, ама сега не мисля, че бях за забележка. newsm78

# 238
Габи, и аз съм на концерта на Любе!
Ще се видим там задължително (сред няколко хиляди човека )  Thinking.
Аз познавам добре Каварна (имам баба и дядо там), ще намерим някое местенце за среща . Луда фенка съм на Любе, точно преди четири часа мъжа ми ми каза, и се чух с приятели, дето сме си разменяли музика на дискове.. абе там сме. Тъкмо ще видя баба и дядо, и няма да се прибираме през нощта към Варна.

# 239
 Да,и ние с половинката сме им фенове Peace/той,между другото е фен на всичко руско Laughing/-задължително ще се видим-ние ще бъдем там от 21.08 до 24.08-концерта е на 23.08,нали?!?Днес си купихме дори билети,сега остава и квартира да намерим  WinkНадявам се  поне да има къде да посядвам от време на време,защото не издържам дълго време права Confused

Общи условия

Активация на акаунт