През НОЕМВРИ стрелец или скорпион ще влезе в моя дом

• 19 428
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Ами и аз не се смятам за много наддала, а и вече родилите ми приятелки все ми казват как освен на коремче не съм мръднала.

Но акушерката погледна теглото ми от преди 1 месец и ми вика - 1,300кг. си наддала за 1 месец - повечко е!
Добре било да внимавам.

И аз знам, че сега предстои голямото качване на килограми, ама сега не мисля, че бях за забележка. newsm78
 К'ва е тая докторка  #Crazy! Аз на акушерката вчера и викам " Качила съм 4 кила за последния месец, а 8 от началото! ", а тя ми вика " Нищо нищо, хапвай си сега, ти си слабичка! Има време да ги сваляш!"
  Вече съм 56 кила  Shocked! Преди растях само на корем, а сега съм +5 см на дупето и +3 на бедрата  Confused! Направо ми се реве! Ама това моето е от липсата на разходки само  #Cussing out! Никого не познавам още в тоя Мл 2 и няма с кого да излизам, а мъжо като се прибере от работа не му се излиза никъде, пък и къде да ходим в осем вечерта?! Лучия, направо ти завиждам че си качила толкова малко!!! Аз с баткото качих 15 кг., а сега както съм тръгнала ще станат 20 и как ще ги свалям ми е бедна фантазията  Cry!

# 241
Ами тази въпросна строга леля е акушерка.
На по предна консултация ми каза: "Общо за цялата бременност трябва да качиш максимум 10кг!" и аз се облещих направо!
Чела съм, че 12кг. са желателните, ама не е подсъдно и 15 да стигнеш Wink

# 242
Венииии аз съм от Каварна ,но от 10 години не живея там!Въпреки ,че е малко градчето е много хубаво-дано ви хареса и приятно искарванееее

# 243
привет и от мен

да се похваля - днес ходих на консултация, нали влязох в седмия месец и за пръв път ми разпознаха пола - "не виждам пишок да има, почти 100% момиче" ама дали ще е така ... преди като ходих все от дупето или от нещо друго не можеше да се види

колкото до килограмите, направо съм шокирана, как така много си качила?
като чета тук направо ме хваща срам  Embarassed
според на моя лекар статистиката аз от края на април /тогава се записах на консултация/ до днес съм качила 12кг. и той нищо не ми каза. За информация по нова година /малко преди да забременея/ бях 46-47кг - сега съм 63кг.  Embarassed, а колко още имам..... Аз обаче не се притеснявам, първия път качих 27кг. и всички ми се караха #Crazy. свалих ги сравнително бързо, януари родих и за лятото се наврях в ученическите си дънки.
Споко  eat не и се връзвай на тази акушерка

# 244
Амелия, честито! разпознаване на пола- имаш момченце- сега само момиченце ти трябва!!! и ето!

Лучия, не знам какво иска тази акушерка- аз не бих се впечатлила от думите й- идеална си! аз съм качила 8 и им се радвам, че миналия път по това време бях към +15

Аз заминавам за 2-3 дни- като се върна само хубави новини да чета

целувки на тумбачетата!

# 245
  • София
Момичета да знаете, че довечера от 20.00 ч. по телевизията - National Geographic ще дават документалното филмче "В утробата" за развитието на бебчетата в майчината утроба по седмици. Гледайте го мои познати ми казаха, че е страшен.
Засега това е от мен. Радвам се, че малко поразхлади. Отивам да лягам, защото нещо ми се свива пупата.

# 246
Привет на всички,които в неделя са си по къщята!
sdsm,снощи гледах филмчето и наистина беше много интересно,само кадрите със самото раждане не ми харесаха особенно smile3556
Вчера ходих на 4Д във Варна и да ви кажа,снимките ,които показваха на филма нямат нищо общо с това,което се вижда в действителност.Това бебе на филма се виждаше толкова ясно!Вярно, че беше в 32 г.с. ,ама все пак на моето филмче трябва да проявиш невероятна фантазия , за да разбереш нещо!Та така де, леко съм разочарована. Crossing ArmsКоето пък ме накара да отида в Хиполенда и в още няколко магазина и да си накупя сладки дрешки,пеленки,стерилизатори и куп още нещица за бебока.
Ами,хайде- почивайте ,разхождайте се и мислете само хубави неща! newsm44

# 247
  • София
Точка пиши какво точно си купила за бебо. А по въпроса за филмчето честно казано не научих нищо ново. Мисля, че тези неща всички ги знаеме, но наистина ми хареса.

# 248
Наистина нищо ново не научих и аз,то с този интернет и по-точно с този форум станах много "веща" - тук има всичко за всичко!Ама беше мило и ме разчувства Simple Smile
За бебо вече имам приготвено костюмче за изписването/което вероятно няма да е последно - предполагам ще ми харесат още много други/+ портбебе,една дебела пухкава пелена ,а вчера взех и тъничка,която после ще използвам за количката.Разкошен оранжев гащеризон с шапка като на палячо,две костюмчета - едното е съвсем бебешарско,а другото е за около 4 м. , но много ми хареса.Купих стерилизатор за микровълнова на Авент - вътре имаше две шишета/260 мл/ и ми подариха биба за новородени.Така отметнах доста нещица,че списъкът е доста дълъг...На мен ми доставя огромно удоволствие,ама татито и финансите  smile3511И разни дреболийки- стенен часовник с мечо пух,плюшена играчка на магаренцето Йори...термометър за вода...
Разглеждах количките и съм отчаяна...единствената,чийто зимен кош ми харесва е на Чико,но е абсурдно скъпа.Спрях се на Cangaroo Excess - зимният кош е доста прибран и ми харесва ,ама летният не особено...
Разбъбрих се,но за бебето и неговите аксесоари  мога да говоря цяла нощ FlutterПишете и вие какво сте купили или харесали!!!Лека нощ  love001

# 249
ЦвететУ   Мерси , наистина и аз на това се надявам, ама да видим... Rolling Eyes

Точка, ти си започнала с приготовленията? Браво!

А вие момичета, започнахте ли да пазарите вече? Какво?

На мен в петък на консултацията ми дадоха и списък за болницата та да си стягам багажа. Май дойде му времето, а? А аз си мисля че е рано, ама......... явно не е

# 250
Здравейте момичета!
От петък до неделя обиколката на талията ми порасна с 3 см (все сутрин на гладно се меря, не е от хапване)... И в ханша има увеличение... Направо се учудих колко бързо ставам голяма.. До преди 3 седмици можех някак си да прикрия коремчето.. сега то ходи преди мен Simple Smile
Klukarkata, на мен Каварна много ми харесва, половината си лета като дете съм изкарала там.. (а другата половина - в Българево Simple Smile )Чак тимуровска команда си бяхме организирали децата на улицата, и ходехме да помагаме на самотни баби.
Точка, честито покупки! Аз още нищо не съм купила за бебето, дори в Хиполенд не съм ходила (ама знам къде се намира  Wink ).  Аз явно по към есента ще пазаря.
Сложих снимки в албума - голям тумбак, ей.
Лека, весела и успешна седмица!

# 251
Добро утро на всички! Пожелавам лека седмица на бебетата и мамите и само хубави новини!   bouquet

# 252
Цвети, мерси за успокоението за килограмите. Все едно напук на акушерката, през почивните дни похапнах повечко, та със сигурност съм качила нещо нагоре  Mr. Green Grinning

Момичета, до колко бъдещите татковци се съобразяват с положението, в което сте?

Имам предвид, че нашият татко уж ме гледа и се старае да ме поглези повече от обичайното и да се съобразява с мен... Ама вчера като видя, че почвам да чистя и се изниза набързо по работа към офиса.
И взех да се чудя дали като се роди наследника пак ще е така... Sad
Неговата работа е доста отговорна и спокойно може да си намира оправдания колкото си ще, че е все зает или много изморен...  Thinking ooooh!

# 253
  Здравейте и от мен,момичета HugТук днес е едно дъждовно.....и мен ме избива на хапване.... Embarassed Днес реших/заради времето Wink/ да си сложа един по-плътен панталон,който все още закопчавах преди 3 седмици-сега.... Embarassedедва се нацедих в него-раста не с дни,а с часове-и при вас ли е така ThinkingКантара показва 5 кг. от началото до сега,но имам чувството,че тежа повече CryНо,както са казали някои мами по-горе-не е времето за притеснения относно хапването WinkПосле,като родим/между другото,в кой подфорум тогава ще се срещаме newsm78/ ще посетим "Красива мама" и темите за отслабване Wink
  Аз не съм започнала с пазаруването за бебка-едно,че досега бяха едни жеги и хич не ми беше до разходки из магазините Naughty,и второ-сякаш раничко ми се струва Thinking,имам предвид седмиците,в които съм аз....Не че съм суеверна,но преди 7-8-ия месец не мисля да се впускам в това начинание Wink
   Това е от мен засега,прегръщам ви Hug,успешен ден!

# 254
  • sofia
За килата +10 съм, като последните 3 са за 1 месец.....почнах да се ужасявам.
За бебето нищо не купувам, само трябва да си събера количката и дрехите от една приятелка на сестра ми и да му поръчам скрин (шкаф). Някакво легло ще трябва да измисля  newsm78, но на първо време имам едно люлеещо се кошче (Бобо изкара в него два месеца).
Не се изхвърляйте с количествата дрехи в началото, защото ще и подаряват. Най-добре един списък си пригответе кой какво да подари (кой да ми каже първия път) Wink

Общи условия

Активация на акаунт