През НОЕМВРИ стрелец или скорпион ще влезе в моя дом

• 19 428
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро,мамета...   food010Направила съм си една огромна чаша кафе и само една цигарка ми липсва Twisted EvilАко знаете как ми се пуши от известно време насам....едва удържам фронта! tantrum
Да ви кажа и аз за моите килограми- вече съм +10,понякога за два дни качвам кило и се задържам така около седмица,понякога две.А  после изведнъж свалям килцето...явно задържам течности и те се отразяват на теглото.

А татито,много го мързи, милия, да чисти.Той една неделя има за почивка,ама като ме види с прахосмукачката и я грабва от ръцете ми/вижда се ,че му е досадно,но явно все още има срам Mr. Green/

Да ви се оплача - досега вървях като кон и нямах никакви болежки.Но от няколко дни насам една повървявам 20-ина минути и се уморявам,а и започват болки в корема.Вчера едва се добрах до заведението,толкова ме болеше корема SickВие така ли сте?!

# 256
Здравейте мами,
От 2-3 дни много силно ме рита бебчето, направо плача от болка. Не знам дали ви се е случвало така силно да рита някак си " навътре ", но е много неприятно. Не знам дали нещо не му е комфортно или не може да се намести добре.. Или е станало по-голямо и по-силно.. Но наистина до сега не ме е боляло нищо докато ритка, пък сега.. нямам думи направо. Стискам палци да се върне в предишното си положение и да не беснее чак толкова Simple Smile

# 257
  • Ботевград
Здравейте и от мен   Hug
Как сте сладки?
Аз започнах с покупките за бебата, вече вкъщи имам креватче със сладурски обиколници, едно кенгурче и мноооого плюшенки играчки!  Whistling
Много си им се кефя!  Hug
jenny_b и моето бебоче рита силно, ама не ми причинява болка! Обаче ме притеснява, че ме ритка или долу ниско, или в областта около пъпа!
Вие къде получавате ритничета от бебоците и в какво положение са легнали, знаете ли?
Приятен ден и сладки целувки по бебочетата!   bouquet

# 258
Моя бебок се е настанил надолу с главата и с гръбчето навън. Т.е. всякаквите движения ги проецира директно в-ху органите ми, а ритничетата малко над пъпа.

Мислите ли, че могат да се извъртят в коренно различна поза след като са толкова големички вече? Чудя се дали няма да е доста чувствително за мен /ако не и болезнено/ ако се извърти тотално.

# 259
  • София, Дианабад
Здравейте мили бъдещи мами!
И аз още не съм започнала с покупките за бебо, но от ремонти направо няма време! Бях си харесала едно легълце - но то се оказа огромно като го вмидях на живо и сега ще падне голямо обикаляне по магазините  Sad
А за ритничетата - моя бебок се мести все още  - главичката му е на горе, но последния път като го гледахме една твърде странна поза беше заел  - крачетата до главата и дупето над пъпа ми - по диагонал! Но мисля, че се мести, защото го усешам или ниско долу да рита, което малко ме тревожи и не знам дали трябва, или вътрешно, или малко под пъпа! Но това вероятно не са само ритничета, те бутат и с ръчичики и т.н.  А по-вътрешното усещане за ритането е, че плацентата ми е разположена по предна стена - така четох.  Grinning

# 260
Здравейте отново момичета,
Цял месец не съм била в форума.
Да се похваля - купих си сутиен за бременни - за мамите от Пв. в подлеза на тримонциум- маг на Conti- не е кой знае какво но надявам се да е удобен- сваля се платката отпред - за кърмене съшо ще върви.
Беб мн рита - за разлика от баткото- в сряда дано го видят какъв пол е и ще ви кажа- Доста време мина от последната консултация та малко съм нетърпелива.
поздрави

# 261
 ЗДРАВЕЙТЕ,МАМЕТА!Как сте днес?Аз съм супер,термометърът на колата ми показва 20 градуса след един чудесен прохладен дъжд,аз пък свърших работа,колкото през миналата гореща седмица не съм.
  Моето момиченце е разположено седалищно,но все още има време да се обърне,макар че според мен е малко вероятно.Ако това стане ще се усети от нас,защото бебчетата наедряха.Това е и причината да усещам движенията ниско долу под пъпа.
  Успешна седмица!

# 262
Златна,качвай снимки на креватчето и обиколниците или ги опиши! Наистина е голям кеф - не ти ли идва ти да се мушнеш в него? Simple Smile

Аз усещам ритничета и крушета отляво и отдясно на корема.Понякога,но много рядко по-надолу.Наблюдавам честичко вълнообразни движения отляво надясно или обратното - като че се измества подпирайки се на мен.Докито каза,че тежи около кило и 50 гр и си мисля,че още им е доста широко и могат да си се въртят,без това да е болезнено за нас.Моето синче е доста нежно - досега не ме е заболявало ритниче или юмруче Hug

# 263
  На последната ми консултация докторът  каза,че бебка е разположена седалищно-аз споменах това във форума,като се върнах от там,но било твърде рано за окончателното придлежание-така казаха и повечето раждали мамета WinkТака,че мисля,че още ще се местят бебоците Wink И мен ме рита/почти непрекъснато,много е шавлива Laughing/ ниско долу или в областта на пъпа WinkВече и видимо се вижда,освен това преди се кротваше,когато баща й й поговореше и погалеше,обаче сега и него не признава Laughing

# 264
  • София
Здравейте мамета! Ох, миналата седмица направо не бях на себе си заради тази неистова жега! Краката ми - от глезените - бяха станали тройни! Ужас! Веднага се изследвах за албумин, но всичко си беше ок. Чак тази сутрин си бяха възвърнали предишното очарование Joy Ех, направо ви завиждам за скромните килограми! Аз до по-миналата седмица бях качила 12 кг, но усещам, че имам поне още 2 кг.+ от предишната. Направо егати дебелеенето! Дано после да се отслабне по-бързичко. А иначе бебчо ме ритка предимно около пъпа и много по-рядко го усещам ниско долу. Обикновено като легна по гръб и започва да шава, до такава степен, че ако съм си сложила дистанционното от ТВ го изритва с 2-3 шута. Има случаи разбира се, в които почти не шава - тогава много ми липсва ... Sad
Ама вие много сте се разпазарували! Аз още не съм си и помисляла ... Все ми се струва, че е раничко още ... newsm78

# 265
Здравейте, не съм писала скоро, но бях малко на море и изкарахме чудесно, на бебо му хареса във водата  Laughing а и на мен също. Аз уж съм свалила 5 кг от началото ама имам чувството, че съм станала много непохватна и вече се изморявам страшно бързо Sad ама здраве да важното е че бебето е добре, поне доки така каза. Всеки път ме гледа на УЗ ама общо взето казва само всичко е наред и това е Tired а аз искам повече инфо Confused По отношение на покупките ние с мъжа засега само избираме и набелязваме разни неща. Направихме ремонт на стаята и сега тактично намекваме на роднините, че се нуждаем от финансова инжекция за покупките  Wink  Twisted Evil
И да се оплача малко днес е първият ми работен ден след отпуска и от сутринта всичко върви на опаки, колежките са станали зли като оси или аз досега не съм забелязвала и ми късат нервите  Cry а и първият ми клиент ми вдигна акциите за нула време, чак ми се до рева Sad
Май се поувлякох, ама така е като не пиша често Simple Smile
Поздрави на всички и приятна вечер   bouquet

# 266
  • Ботевград
Момичета, всеки се хвали, че на последната консултация сте гледали бебчето, много се радвам, че всичко е наред, но се замислям за себе си ... докторката, която ме следи по здравната каса ме е гледала досега само 2 пъти на видеозон, последният път беше в началото на месец април ........ оттогава само кръв, урина и ме мери с някакъв сантиметър!
А и нищо не обяснява  #Cussing out
Добре, че си ходя на частно, ама ако вас Ви гледат на консултациите подробно свиркайте да сменям лекаря! Всъщност мога ли да си сменя лекаря вдвижение, при положение, че вече съм към края?
Благодаря Ви предварително за отговорите, тази седмца Ви измъчих с разни въпросчета, обаче октомври наближаваааа и ми се иска всичко да мине като по ноти и с мен и със всички Вас  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Лека и прохладна вечер!

# 267
Златна, нормално е да са те гледали само 2пъти на УЗ, защото само толкова се полагат по пакета за бременни от здравна каса, изследвания за антитела /ако си  - резус фактор/ пак 2 пъти, а кръвна картина и урина 3пъти. Моя лекар също ми мери корема, слуша тоновете на бебо с една фуния. Останалите УЗ си ги искам и си ги плащам. Аз си избрах лекар който работи в частен кабинет, но има договор и с касата, за да избегна разтакаването при двама..... 
Само за инфо - преди 10г. като бях бременна, нямаше ни каси здравни, ни такива уговорки за раждания, ни плащания и т.н... Видеозона си беше малко лукс, нямаше го в женската консултация и само на частно, но изследвания за антитела,кръвна картина и урина ми правиха абсолютно безплатно всеки месец.
Тогава нямаше и списъци, а сега вече ми дадоха, разделен на 2 части-от едната страна за мен необходими вещи, от другата страна за бебока, като започнеш с чаршафи и калъфки и стигнеш до клечки за уши!
Едно време даваха за изпълнение такива списъци на майките като си изпращат децата в казармата
Споко всичко ще е наред newsm10

# 268
как сте мили мамчета-вече няколко седмици не съм се разписвала-тва е защото си почивам по морето  sport027 newsm41-голям кеф и доскоро нямах и нет та само ви препрочитах набързо-добре ми се отрази морето-гледах да плувам всеки ден на плажа та да забавя малко качването на тези пусти кила-вече съм 10 отгоре-ама около 7 бяха първите три месеца и оттогава по малко-май само на корема-станал ми е огромен-всички казват че е като за 9ти месец-ужас
разгледах снимките от пикника и благородно завидях- Hugсладурки сте големи
и ние още нищо не сме купували -само разглеждаме ,но направихме ремонта на стаята-айде тези които имат покупки да пускат снимки Praynig
тва е от мен за сега-целувки по тумбаците  love001 и се пазете от жегите
п.с някой знае ли на какво се дължи тъмната черта която се появява по средата на  корема при бременността??? newsm78сестра ми ме попита и аз като се замислих установих че не ми е много ясно-та от любопитвство... ooooh!

# 269
Здравейте и от мен, ноемврийски мамчета!  bouquet
...когато е прохладно и особено като вали дъжд се чувствам прекрасно...усещам, че дишам кислород, а иначе сякаш не ми достига...ама така е, нали дишам за двама...
...днес ходих на консултация и се радвам, 4е всичко с бебо е наред...доки каза, че върви малко по-големичко и ве4е било около килограм, но предвид на това, че и двамата с татко му сме били големи бебета, било нормално...иначе вече "се обажда" редовно и "изнася" представления на татко си (особено вечер като легна да гледам ТВ)
...някоя от вас беше споменала, че и се карат заради "многото" качени килограми...днес питах доки и той каза, че моите +8кг. са съвсем нормални за месеца, в който съм...така че споко, той организма си знае и си иска и взима своето...бебо също...
...да ви попитам, моми4ета...случва ли ви се сутрин да ви обливат горещи вълни...аз работя на климатик, колежките ми едва ли не умират от студ, а на мен ми е горещо...?!?
...колкото до покупките, ние още не сме започнали с тях...може би другия месец ще започнем с купуването на кошарка и други нещица...
Приятна и прохладна вечер на всички!  Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт