Новите ви книги - 5

• 47 678
  • 735
  •   1
Отговори
  • Майничка
Нови книжки - нова тема! Wink

Предните 3 са вече в архива, а ето линк към
Новите ви книги - четвърта част

# 1
  • София
Честита ни нова тема!
Аз чакам днес да ми доставят това:

# 2
# 3
Хайде и аз в новата тема  Hug

# 4
Прочетох "Шутът на кралицата" на Ф. Грегъри.
Хареса ми дори повече от "Другата Болейн", някак по- земна, но не по- малко царствена(малко го поовързах изказа  Joy).

Новото при мен:
http://www.damyanyakov.com/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=2

http://www.damyanyakov.com/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=2

Чета си ги вечер, на "спяща къща" и светлина от огън- съвършена магия от поетичен глад и тържество на емоциите.

Гаргамела, цветенце Simple Smile

# 5
  • София
Ето и моите от последните две седмици, та да не е гол запис:

"Приказка без край" - Михаел Енде
"Сатанархеолъжалкохолистичният пунш на желанията " Михаел Енде, за подарък за Коледа на дъщеря ми са и двете.
"Възкресителят" Х. Ф. Лъвкрафт
"Дарк Холоу" Джон Конъли
"Белият път" Джон Конъли
"Зли хора" Джон Конъли
"Черният ангел" Джон Конъли
"Книга за изгубените неща" Джон Конъли
"Портретът на Дориан Грей" Оскар Уайлд

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 08:55 от Вивиан

# 6
цоп и аз в темата Hug

# 7
  • Ямбол
 Hug
"Изпепелени сенки" е следваща ми книга ...

# 8
  • Казанлък of all places
Гаргамел, и аз по модата  Party

Джеръми Паксман "За крале и кралици" смятам да е следващата, която да оръшкам . Само дето докато приспя всички мъже в къщи, включая котарака, и на ме н ми се доспива. Идват празници обаче.... Grinning

# 9
вместо запис:
препрочетох и дочетох поредицата "Споделящият нож", сега прелиствам "Кахена" , но нещо не ми върви  Confused; след нея чакат "Красиви неудачници" и "Философията - диалог с дъщеря ми"

половинката е купил "Вавилон", но поезията не е стихията ми; все пак, тънка е и ще я прегледам на заспиване, но май повече ми се ще да излезе по-бързо цялата поредица "Войната на Мрачния", за да не заспивам прекалено бързо  Laughing

# 10
Преди два дни свърших с "Фирмин".
Много приятно четиво  Peace

# 11
Започнах   "Български хроники" на Стефан Цанев.  Една приятелка ми даде  "Изгубеният символ" на Браун,но като чета отзивите ви,май ще я ползвам за приспиване.

# 12
Аз пък не разбирам какво и харесвате на Мариан Кийс-от нея четох "Мъжът на най-добрата ми приятелка",но въобще не ми хареса. Naughty Все пак може другите да са и по-добри,знам ли.

Не съм чела тази книга, но "Бар Последен шанс" и "Суши за начинаещи" от същата авторка са великолепни книги. Препоръчвам ги  Peace
Най-накрая и аз се сдобих с "Изгубеният символ" - до 12 глава съм, действието тече много мудно, твърде описателно и отегчаващо. Не съжалявам, че съм купила книгата, защото след мен ще я четат още поне 3-4 души, т.е. оправдана покупка е.

# 13
Приключих "Хладна кожа", малко зловеща книга.
Предстои Айн Ранд "Атлас изправи рамене", за която четох добри отзиви във форума.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 22:43 от mama_jenny_r

# 14
  • Belgium

"Сатанархеолъжалкохолистичният пунш на желанията " Михаел Енде, за подарък за Коледа на дъщеря ми са и двете.

Сподели моля те, отзиви за тази  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт