Новите ви книги - 5

• 47 690
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук Party

# 16
# 17
Нещо не ми се получи Mr. Green Новите ми книжки са Дървото на ноща и Лятно пътуване на Труман Капоти

# 18
Аз съм на Изгубеният символ- мен пък ме кефи.  Mr. Green

# 19
  • ВАРНА
Току-що ми донесоха "Пипи Дългото чорапче"-първото издадние,с прекрасните илюстрации и твърди корици.Това ще ми е и подаръка за предстоящият ми имен ден от половинката.Дълго време я търсих,носе намерихме най-сетне.Много съм щастлива!

# 20
  • Ямбол
Прочетох "Шутът на кралицата" на Ф. Грегъри.
Хареса ми дори повече от "Другата Болейн", някак по- земна, но не по- малко царствена(малко го поовързах изказа  Joy).
....

Това ми беше достатъчно да ме запали да си я взема тази книга. Аз скоро прочетох Другата Болейн и съм много очарована.

Иначе днес си взех Оскар Уайлд - "Портретът на Дориан Грей".

# 21
И от мен запис, че темичката ми е ценна  Heart Eyes
albenap, до края на книгата /Дан Браун-овата/ ще имаш чувството, че четеш втори път една книга Wink

# 22
  • Sofia
Запис и от мен.  Hug
Аз чета две.
Тънката е за автобусите - Глас от бездната на О. Уайлд, а дебелата за у дома - Сборът на дните на И.Алиенде.
И с двете съм случила. После ще си препрочета Дориан Грей, купих я и аз.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 19:41 от noshtna_ptica

# 23
  • Велико Търново
и аз за запис, че покрай изпитите нямах време да чета...

# 24
  • Казанлък of all places
Излязох за скицник и моливи за детето, а се прибрах с това :

# 25
Последно- "Животът и смъртта в рими"-Амос Оз и "Отива една жена при лекаря"-Рей Клуун.
Някой чете ли вече "Играта на ангела" на Карлос Руис Сафон?

# 26
  • sofia
Ей туй е моята новост:

Голям фен съм му на Паксман!

# 27
  • Казанлък of all places
Ама бомбооооооо...... ама не е честно!!!great minds think alike Simple SmileДнес я вземах от рафта, слагах я обратно, пак я вземах.... и накрая купих Гюнтер Грас.  Laughing Сега пак гледам Тюдорите и утре вече твърдо ще си я прибера тази книга у дома. Паксман е и от моите любимци.

# 28
# 29
Това са новите ми книги:

Прочетох "Атлас изправи рамене" - много дискутирана книга. С цялото ми уважение към философията на Айн Ранд и нейните последователи, но на мен не ми хареса. Стилът на писане не ми допадна и буквално се насилих да я дочета.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 09:50 от Jolene

Общи условия

Активация на акаунт