Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 285
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Не открих впечатления за Аура на Мюглер. Моля някой да сподели.

# 151
Мисля, че достатъчно е писано за Аура назад в темите. Аз го харесвам, но има специфична зелена нотка в началото, която не понася на всеки. И на мен ми трябваше време, за да свикна. Траен, но според мен е за по-топло време.

# 152
  • Пловдив
Аз по принцип харесвам парфюмите на Мюглер, но точно този не ми понесе. Зелената нотка ми застава на гърлото и не мога да я търпя.

# 153
  • Стара Загора
Bubanka, разбира се 🥰

# 154
  • Sofia
Аз вчера разбрах, че ще имаме служебно събиране днес, та парфюмния късметлия е - Shaghaf Oud Swiss Arabian Bowtie

От вчера си мисля за общите му черти с Уд Букета на Ланком....ми има ги, но Шагаф определено е по-объл, не толкова розовеещ, не толкова гръмък - уляга до много топло и гушливо ориенталче.

# 155
Аз днес съм на коледно парти в работата с Уд Букет Ланком. Обожавам локумени рози.

# 156
  • Бургас/Пз
Имам си Libre  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Утре съм на коледно събиране ...той ще е  Mr. Green Взех 50мл и май малко съжалявам   Blush

За именния ден си поръчах Нарцисо Руж - това е единственият парфюм досега, който като го получих за първи път и бях категорично сигурна, че видя ли му дъното ще искам нова бутилка. Така и стана и то без да имам никакви колебания. Обожавам го този парфюм  Heart Eyes

# 157
Аз си имам Linterdit edp и страшно много ми хареса.Изненадана съм ,че такава красота не е коментирана във форума.Много мой парфюм....и аз май трябваше направо 100 да изгърмя.С този бройката ми стана 3 за сезона и приключвам с покупките.....оставям се в ръцете на Дядо Коледа от тук насетне,защото ако той ми донесе някакви красоти няма да му ги върна....

# 158
Е как да не е коментиран, пропуснала си.
Аз го обичам, защото е силно женствен.

# 159
Празнични тази година ще са:

Gucci Mémoire е пристрастяващ, от няколко дни съм нон-стоп с него.
Единственото, което не ми допада в този аромат е рекламната му кампания с Хари Стайлс.WearySmiling Imp

# 160
Heart Exl Най - точната дума е ЖЕНСТВЕН /признавам Дени и твоето ревю в блога прочетох преди да се хвърля/

# 161
Благодаря!

# 162
С L'interdit EDP имаме дълбока любов от първо пръс в Сефора Cupid Купих си го преди няколко месеца и не мога да му се нарадвам още.

# 163
Денси, откъде взе Ланком-а?

# 164
Имам го от години.

Общи условия

Активация на акаунт