Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 416
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Помогнете ми, моля!
Търся мъжки парфюм за подарък. Господинът е 30-на годишен. Иска ми се да е нещо модерно, зимно, топло и гушливо, с хубава трайност. И да е от "по-лесните" аромати  Simple Smile  
Бюджетът е до 70 лв. Дали мога да открия нещо прилично за тези пари по сигурните сайтове?!
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Homme-Ideal-Eau-d … Parfum-37735.html

# 196
  • София
Помогнете ми, моля!
Търся мъжки парфюм за подарък. Господинът е 30-на годишен. Иска ми се да е нещо модерно, зимно, топло и гушливо, с хубава трайност. И да е от "по-лесните" аромати  Simple Smile 
Бюджетът е до 70 лв. Дали мога да открия нещо прилично за тези пари по сигурните сайтове?!

Привет, от мен тази идея - Roberto Cavalli Uomo  / https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cava … i-Uomo-39373.html
Прекрасен зимен парфюм на отлична он-лайн цена.

# 197
Помогнете ми, моля!
Търся мъжки парфюм за подарък. Господинът е 30-на годишен. Иска ми се да е нещо модерно, зимно, топло и гушливо, с хубава трайност. И да е от "по-лесните" аромати  Simple Smile  

Spice bomb на Victor&Rolf

# 198
Помогнете ми, моля!
Търся мъжки парфюм за подарък. Господинът е 30-на годишен. Иска ми се да е нещо модерно, зимно, топло и гушливо, с хубава трайност. И да е от "по-лесните" аромати  Simple Smile 
И аз се включвам с нещо, което се вписва перфектно в описанието, както и в бюджета. Simple Smile
https://elinor.bg/product/hugo-boss-boss-the-scent-private-accord-1

# 199
Дами, намирате ли общо между Chopard Casmir и Wish? Вторият не го понасям, а се чудя дали да не си взема Кашмира, но ако имат допирни точки, ще го отпиша веднага. Simple Smile

# 200
Нищо общо нямат. Кашмирът е по-сложен и хубав, но си е тава с баклава. Не бих го купила.

# 201
За Уиш не мога да кажа, но Кашмир е сладкарска ванилия. За мен зимата е много приятен и макар да не съм фен на тежките сладости, съвсем носим. Все едно си попаднал в кухня, в която се пекат ванилови кексчета.

# 202
  • Бургас
Не си приличат не харесвам нито един от двата.

# 203
  • София
При мен не е сладкарска ванилия. Има нещо елегантно в него. Не ми стои като кори за баклава. Нито ми е супер траен. Бих го взела. Уиш е доста по- сладък при мен. Обгорено сладък.

Затова пък пробвах Мукхалат (и много други Монтали). Хич не ми е страшен и чудовищен. Сладичък е, но и проекцията не е невиждана. И с удовете пробвах, също не ме изплашиха, но не са ми елегантни някак. Има парфюми, които миришат на парфюм, дето се казва, и смятам, че повечето Монтали не са от тях. Поне на моята кожа. Simple Smile

Докато се натуткам, са изкупили стотиците от Baiser Vole, та насочвам пипала към трето бутилче Ange ou Demon. Поне ги познавам и няма да има изненади.

# 204
А аз си мислех, че само аз харесвам оригиналния Ange ou Demon. Мноооого ме кефи мен. Ляга ми идеално на леко чепатия характер.

# 205
  • София
И на мен ми ляга на благия характер Joy

Не си само ти. На мен ки е и сантимент. Това беше първият парфюм парфюм, който си купих. Чувствах се страхотно с него Simple Smile И все още го харесвам много.

# 206
  • Sofia
Кашмир на мен ми мирише повече на канела , отколкото на ванилия,  а Уиш е като имитация на Angel.  И двата не харесвам.

Тези дни се наслаждавам на Dior Joy intense,  в студеното е много красив, нищо сложно,  но носи удоволствие на сетивата ми.  Лятото ми се губеше.

# 207
  • Пловдив
Момичета, много са ми интересни тези Монтали. Тествах Chocolate greedy и може да се каже, че ми хареса. Но нещо му липсва за да го купя. Mukhalat- а пък още се колебая дали ми харесва или не. Много странен ми идва, но не е лош. А Интенз кафето пък изобщо не ми допадна. Никакво кафе.
Препоръчайте ми какво още да тествам.
Падам си по Light blue и Daisy, харесвам много И Black opium.

# 208
Chocolate greedy пък на мен ми пасна като ръкавичка. Не защото е уникален. Просто аз обожавам вкус на вафли. Не шоколад, не торти, не пайове. Точно вкус на хрупкави вафли с тунк. Не би се харесал на всеки, определено.

# 209
И аз се каня да го пробвам. Интенз кафе е без кафе и при мен, нооо пък мускус има за цяла фабрика.Шоколада и той ли е толкова мускусен?

Общи условия

Активация на акаунт