Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 402
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • The Evergreen State
Привет и от мен в новата празнична тема Christmas Tree

Много хубави парфюми сте изредили за празниците! Пожелавам ви много приятни емоции с тях!
И аз нямам специален парфюм, ще бъде по интуиция.
Пожелавам на всички светли и весели празници изпълнени с много топлина и уют!

# 256
Имам Виолетката, но за съжаление при мен е монотонна химична и бонбонена. И не особено излъчваща. Ще и дам шанс в по-топло време.

при мен беше такава само за много кратко в началото, колкото да ме стресне - надявам се и при теб да се промени

# 257
Благодаря за темата. Аз ще съм си вкъщи по време на всички празници и не съм избрала конкретен парфюм. Днес си харесах Tiziana Terenzi Vanilia and Tabbaco, ще го тествам пак и ще си го купя.

# 258
https://Какво ще кажете за Elie Saab Girl of Now или Guerlain Mon Guerlain?

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 19:39 от Kloe.

# 259
Тъкмо днес бях с Girl of now и за пръв път го харесах. Лятото на на няколко пъти се изтезавах с него, душеше ме зверски. Добре че благоразумно го оставих за зимата, а не се разделихме. Траен, шлейфов, присъствен и както казах, за щастие вече НЕ натрапчив и душащ. Иначе за самия аромат пирамидата говори добре. Не е нещо невиждано и нечувано досега в други парфюми, но си е красив аромат.

# 260
  • Бургас
Изобщо не харесвам Girl of now,винаги съм за Мон с две ръце.И за двата е писано много в темите назад.

# 261
Докато пишех Клое си допълни въпроса, питаше само за Girl of now в началото. Иначе и аз от двата повече харесвам Мон Герлен, като дори е от малкото неща, на които съм повторила покупката.

# 262
  • София
Скрит текст:
Да, предимно трайността ме вълнува, мерси Simple Smile
Би било жалко, ако го скапят и него откъм присъственост.

Аз да се отчета- Мукхалата на кожата ми- 7ч пряко сили. Не е зле, де, просто се убеждавам, че съм прокълната да изливам литри парфюм върху себе си. Единственият, който ми лепва за 12ч, е Будоар. Те пък взеха, че го спряха

Ти я си купи Poeme, че да те питам дали няма да ти трае по 18 часа минимум. Joy
Де да беше. Изпръскала съм близо литър от Поемата. Не ми е 18ч. Кожата ми е парфюмояд. Трябва да пробвам да пия повече вода.

# 263
  • Бургас
Ох,тази Поема е божествена не зная кое ме спира да я купя и до днес..Скоро не съм я пробвала,трябва да се поправя.

# 264
Водата е полезна и трябва да се пие по много, но няма връзка.  Нямам навик да пия и се насилвам, когато се сетя - рядко съм жадна. Парфюмите ми издържат и излъчват много. 7 часа, обаче не ми се струват никак малко за парфюм, аз си нося винаги и подновявам веднъж след обяд по мъничко.

# 265
Да ви кажа от цялото ми мислене и чудене си поръчах Christian Dior Poison Girl

# 266
  • Бургас
Суупер,страхотен избор най-любимата ми Отрова с прекрасен шлейф,който не оставя никого равнодушен!

# 267
  • София
Ами, дехидратираната кожа поема парфюмите и не излъчва толкова. Simple Smile
Да, разбира се, че не е малко сам по себе си. Просто на някои от потребителките Монталите им се задържат по 24ч или поне 12. Аз го туширам за 7.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 22:45 от The Catcher in the Rye

# 268
  • ново
Има ли осезаема разлика между Poison Girl EDT и  EDP? Кой е по-присъствен? Сега ми вкарахте мухата Smile

# 269
  • виртуално
Hай- наситн и присъствен е Poison girl EDP. За мен на второ място е unexpected, и EDT е последно

Общи условия

Активация на акаунт