Парфюмни размисли и страсти - 234

• 54 644
  • 723
  •   2
Отговори
# 495
Вчера се сетих, че си бях купила Зара тобероза в колаборация с Джо Малоун и си сложих по врата и на китките. За мен е лек и нежен парфюм. Ами цял ден го усещах изключително нежно и приятно. Нямах такива очаквания от Зара. На всички пожелам много весел празник и една по-добра и спорна нова година!

# 496
Тази сутрин след като седнах да си изпия първото кафе за деня още по пижама/време само и единствено за мен/,погледнах с любов към наредените бутилчета парфюми и първосигнално посегнах към това:

Полях се порядъчно и потънах в блаженство.Чувам звънчетата от шейната на Дядо Мраз/защото тогава,мноооого отдавна имаше само Дядо Мраз😊/,чувам потропването или по-точно почукването на едни леко замръзнали снежинки,не онези пухкавите,усещам аромата на ванилия и лавандула,който разнежва всичките ми сетива.....еххх приятно е....Голяма красота се оказа този парфюм и както някой беше казал,че може и без него-НЕ-не може без него-това е най-красивата,дълбока и звънлива версия на Мон.От няколкото нови аромати,които опознах и придобих последните два месеца ,този ми е top of the top както се казва ❤
Благодаря ,Deetron,за описанието на Жардин-ще се взимаме-то е ясно,а дали ще се заобичаме времето ще покаже,защото за Мансерите е нужно време и разносване,не става от няколко фъс.
Сънче,вероятно това,което си мирисала не е Жардин,защото той само от време на време се появява в едно магазинче/никъде не е и не го е имало наличен,освен в официалния сайт/ и звучи много като твой-плодове с поръска от карамел и смолист полъх за дълбочина на аромата.
Спирам да си разсъждавам,но така се настроих добре за празничния ден.Вече предполагам е ясно кой ще е празничният ми парфюм 😍
Пожелавам на всички вас весело посрещане на Новата Година,нека тя е изпълнена с много положителни емоции и никога да не забравяме,че когато живота с едната ръка ни взима,с другата ни дава !Бъдете щастливи!!!🍀🍀🍀

# 497
Здравейте, Коледен аромат за мен беше доскоро Molinard Orange Cannelle, но го нямам вече и май няма и да го намеря, затова съм в търсене на заместник Simple Smile

Пробвах разни стари/нови портокалово/цитрусови аромати и съм доста разочарована. За момента ми харесва на Tom Ford мандарината Aqua, но е супер нетрайна след по-малко от час с заврян нос в китката почти не се усещаше Sad  Пробвах и два други негови с основно цитрусови нотки пак Aqua и те също бързо-бързо се изнизаха след час и половина два. Ще потърся да пробвам ЕДТ вариантите им, да видим.

Ще се радвам на предложения за нещо не химически  миришещо портокалово с добра трайност и без натрапчива ванилия, помагайте!

Fleur d'Oranger от колаборацията Зара/Джо Малоун, но бързо, че са лимитки. Чудесен звънлив портокал и малко нероли

# 498
  • Sofia
macadamia, в Zurlu Center в Истанбул го тествах, не в България. Simple Smile))
Но, ти ще ни разкажеш като го придобиеш, а аз ако пак ида до там, пак ще погледна. 😁😁
Страхотен избор за НГ-шен парфюм. Kissing Heart

Парфюмът за деня ще е пак Рози Ванилия, защото..ами само два са ми... Grinning

Пожелавам на всички една успешна 2020 г. И както обичам да казвам, нека Новата година бъде по-добра от предишната и по-лоша от следващата! 🌺🍀🍀

# 499
  • Бургас
Със сигурност след като ми свърши Мон едп, ще купя и Интенз за разнообразие да не го повтарям пак.Аромат за след малко ще бъде Мон Герлен Флорал,вълнуващ, секси, модерен ,топ! Желая на всички сладки хора в нашата тема весело посрещане на 2020г. и дано тя е изпълнена с доброта ,да е пъстра и да сме всички парфюмно задоволени.Kiss

# 500
  • Viena
Nishane Pasión Choco, дали някоя дама го има? Да каже две три думи, благодаря!

# 501
Аз го имам. Хубав, много силен и плътен шоколадов парфюм.
Весело посрещане на Новата година. Здраве, щастие и любов.

# 502
Nishane Pasión Choco, дали някоя дама го има? Да каже две три думи, благодаря!
. Само хубави неща за чокото. Зимата е много подходяща за него, траен и осезаем, без да навлиза в чуждото пространство.

# 503
  • Viena
Трудно се навих, мерси много! 😍

# 504
Tази вечер ще заложа на ето това течно злато:

Нямах намерение и първоначалният ми избор беше друг, но пък вчера бях с него, и освен, че все още го усещам /а да замаскираш Ейлиън си е наивитет/, си припомних колко много го обичам.
Не на последно място, ми напомня за топлите, арабски нощи, изпълнени с аромата на жасмин от тази година.Heart

Обаче имам един въпрос - пръскалото на парфюма е клеясало и се притеснявам, че в един момент ще се запуши напълно; с какво мога да го почистя, без да го съсипя тотално?

Пожелавам весело посрещане на Новата година! Nature Fireworks

# 505
Мерси на всички споделили портокалови препоръки 🌹 ще мина днес през някой мол да започна тестове Simple Smile

Nishane Pasión Choco звучи супер интересно, може ли да споделите дали е траен, дали шоколада е най-силната нотка и доколко се усеща ванилията. 🙏

# 506
Траен е много. Усещат се шоколад, ядки, ванилия и ром.

# 507
  • ново

Обаче имам един въпрос - пръскалото на парфюма е клеясало и се притеснявам, че в един момент ще се запуши напълно; с какво мога да го почистя, без да го съсипя тотално?

Хм, аз имам същия проблем с първообраза и си мислех, че проблемът е само при мен, дори се усъмних в автентичноста на парфюма. Понякога пръска от третия път. Не съм намерила решение.

# 508
Клеясва сигурно от високото съдържание на етерични масла в състава. Може би проба за забърсване на пръскалото с друго масло, каквото имате налично, ще свърши работа.

Още не съм решила кой парфюм ще сложа довечера. Но в момента върху мен е лунапарк от аромати. Интересното е, че успявам да ги различавам и помирисвам.
Лява китка – Oud Oriental Versace. Това нещо е супер нежно за името си и съставките. Обаче си е съвсем сериозен и респектиращ. Очаквах някакъв чук от мъжественост и острота. Но е загладен. Представям си с него стабилна дама, мениджър на корпорация или подобна, изискваща високомерие длъжност и позиция. Simple Smile Бих го носила на делова среща, отпада за довечера.

Дясна китка – Dupont Passenger. Много сладък и цветист, но хич не ми е зимен.

Деколте – Mirsaal of Trust (Дийтрон, за мен по-добрият от двата Mirsaal-а). Много изтънчен ориенталец, макар да е подаден като унисекс, за мен е повече дамски, може би ще се полея с него довечера. Малината и дървесините, амбрата са отлично съчетани, така че да се усещат, но никоя нота да не е твърде доминантна.

Някъде по ръкавите е Chocolate Greedy (ще се взема в пълен размер), който е мноого вкусен и уютен, но е за всеки ден, детски ми е някак и Ninfeo Mio, който отрекох, но на топло. Сега ми харесва, но се виждам на среща в сладкарница с приятелка с него.
Вероятно ще избера нещо съвсем друго и нито един от тези, но в това е тръпката. Simple Smile

Весело посрещане на Новата година на всички, обвити в любим парфюмен облак, усмивки и в очакване нови парфюмни открития! Christmas Tree Champagne

# 509
  • София

Хм, аз имам същия проблем с първообраза и си мислех, че проблемът е само при мен, дори се усъмних в автентичноста на парфюма. Понякога пръска от третия път. Не съм намерила решение.
Същото и при мен се получи. Това клеясване ме отблъсна от парфюма, който толкова много харесах в началото. Пробвах със спирт да чистя и клечки за ушите. Временен успех само Wink. Нито веднъж не можах да пръсна от него, без да нараня маникюр. Неприятен ми беше за ползване. Tired
След това открих, че се развива горната част на шишето и пресипах в малко шише, като отливка, и така доизразходих. Но това, определено ми съсипа радостта от парфюма. Wink

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 15:04 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт