Пубертетът при момчетата - тема 7

• 38 397
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
При нас няма инциденти.
Децата слушат когато учителката говори, и говорят когато им се зададе въпрос. Моят син получи забележка в началото, защото отговори на съученик по време на час. После плака, но сам си беше виновен.

Не знам дали ще са ваканция, но имат доста домашни за "ваканцията". А и някои учителки казват "ще се видим след ваканцията".

# 616
Онзиден имаше инцидент по време на часа по история. Госпожата им беше дала да правят презентации и трябваше да ги представят в часа. Започнал часа и едно от момичетата си пуснало микрофона, но си махнала слушалките и си пуснала да си гледа детското "Играта на играчките", като усилила телевизора сериозно. За седми клас говорим. Учителката се ядосала и прекратила часа. Децата много се ядосаха, защото се бяха подготвили и в чата на класа стана страхотен скандал - много сериозно й се скараха всички на това момиче. Това е единствения инцидент до момента, за който аз знам

Много неадекватна реакция от страна на учителката. Явно не знае как да ползва програмата за видеоконферентна връзка. На нейно място просто щях да изключа микрофона на въпросната ученичка и да си проведа нормално часа с останалите.

# 617
  • София
Не знам дали учителите не са достатъчно добре запознати с програмите или нямат желание, или нещо друго.
При нас учителят заглушава всички микрофони, пускат само този на ученика, на когото е зададен въпрос. Така нито си пречат един на друг, нито могат да подсказват. Единствено не могат да контролират какво прави всеки един (моят например си пее докато решава задачи в час по математика или попълва упражнения по английски). Но всеки си носи персоналната отговорност иска или не иска да чуе нещо в час. То на сила хубост не става. Една госпожа не заглушава. Млада е, сигурна съм и че е наясно. В реалните ѝ часове винаги е лудница, във виртуалните също. Имам чувството, че ѝ е кеф всички да си говорят и тя с тях. Уж го води дискусия, но реално не знам кой и какво чува.
Има много домашни, но няма да имат часове. Поне си поспах до 9:30 днес Simple Smile Е той трополи от 7.00

# 618
  • Пловдив
Ей, как ме е яд, ама яд! Едвам се сдържам да не го опердаша Confounded
Сега идва мейл от Школо и хоп! 4-ка по География. Питам кога е имало тест...емииии, амииии...тя уж нямала да пише оценки, па той не разбрааал...! Ей, начи!
Как може да е толкоз заспал...как? Пред него учебник, цял интернет, няма госпожа и той да се изложи така! А имаше една петица Disappointed Relieved

# 619
  • Пловдив
Момичета, пак аз...ама вас ви няма нещо Simple Smile
Я кажете за индивидуален урок по БЕ и Л цена от 25лв ок ли е? Продължителността ще е час и 15 или час и 30мин.

# 620
  • burgas
Зависи в кой град.За Бургас миналата година,същата продължителност на урока-20 лв.

# 621
  • Пловдив
Зависи в кой град.За Бургас миналата година,същата продължителност на урока-20 лв.
за Пловдив.

# 622
За Варна- в шести клас -25лв
в седми- 30 лв.

Моят син ходи на уроци в шести клас, уж да "резервираме" учителката, но в седми карахме без уроци.
Така се случи, не е вината в учителката, просто ситуация, която не ми се коментира.

Но имаше и учители по 15 лв. Това- за два учебни часа,т.е. 80 минути.

# 623
  • София
Момичета, пак аз...ама вас ви няма нещо Simple Smile
Я кажете за индивидуален урок по БЕ и Л цена от 25лв ок ли е? Продължителността ще е час и 15 или час и 30мин.

Такава ни беше цената за уроците по математика за 1 час. Това е за София и е за 7-ми клас. За 6-ти клас беше 20 лв. За 1 ч 15 мин е супер, а пък за 1 ч и 30 мин. си е жива промоция Simple Smile

# 624
В София в момента БЕЛ е 25 лв за час.

# 625
Можете ли да препоръчате учител по Математика и по БЕЛ за частни уроци? За София

# 626
  • София
Можете ли да препоръчате учител по Математика и по БЕЛ за частни уроци? За София

Мога. Но е в Люлин 7. По принцип ходи на адреси, но ако има удобен транспорт. До нас нямаше, въпреки че сме на около 4 км. от тях и се наложи аз да го карам и взимам. Много съм доволна. Ако решиш ми пиши и ще ти дам телефон. ТАзи година я ползвах също за малко, защото въпреки ходенето в школата, имаше пропуски в материала. И буквално с 3 ходения по 2 часа навакса всичко. Дори съжалявам, че го записах на школа, а не си продължи с уроците

# 627
Мисля че в момента няма такъв проблем, защото уроците се провеждат онлайн.

# 628
  • София
За кой клас се интересуваш?

# 629
За шести

Общи условия

Активация на акаунт