Цикъл и Бременност възможно ли е ?

• 9 169
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Кафява-черна е кръвта , аз бях попитала доктора по телефона дали ако правя тест ще отсече и той ми каза , че трябва да почакам да свърши тогава иначе така нямало да отсича аз не изслушах Доктора направих и на истина теста беше само с една черта незнам какво да мисля много съм побъркана утре ще съм на лекар моля се на биг дано всичко е на ред😑

# 16
При мен имаше розово зацапване и силни болки в кръста. По думите на тогавашния ми лекар - процес на имплантация, нормално явление.

# 17
При мен имаше розово зацапване и силни болки в кръста. По думите на тогавашния ми лекар - процес на имплантация, нормално явление.
При нея това се случва доста след имплантацията.

# 18
Когато я види лекар, той ще прецени дали всичко е наред.

# 19
Ама ти още не си прочела нищо за забременяването явно. Имаш уж положителни тестове седмица преди очаквана менструация, кървене на датата на очакваната менструация, а след това и отрицателен тест... 6 дни след кървенето все още нито си била на лекар, нито си прочела нещо за забременяването и изобщо какво всъщност се нарича "цикъл", но пускаш пак същата тема във форума, за да получиш отговори на готово. И каква е тази измислена "водна" кистичка, това да не ти е супа...

# 20
И каква е тази измислена "водна" кистичка, това да не ти е супа...
Не е измислена. На функционалните (фоликуларни) кисти им казват още плаващи или водни.

# 21
Извинявам се- не знаех, че има АГ-та, които се затрудняват с изговарянето на думите "функционална" или "фоликулярна"... Приемам забележката ✌🏻

# 22
Не се затрудняват, но използват пред пациентите и разговорната форма.

# 23
Сарказъм беше това. Момичето пуска поредна тема със един и същ "проблем". Без да се консултира с лекар, без да се ограмоти. С тези "улеснения" не и се помага...

# 24
  • София
Какви са тези лекарства за по-бързо забременяване и инжекции? Ако сте сложили хориомон/прегнил това обяснява положителните тестове

# 25
Хора незнам за какво трябва да кажете , че не съм била грамотна или някакви подобни думи след като незнаете моето положение аз когато отидох на лекар бях в България но така се случи , че сега по-спешен случаи съм в Германия и да ви кажа в друга държава като незная все още езика и да търсиш лекари е доста трудно и за това исках да попитам вашето мнение днеска ходих на лекар но тука неможе да се ходи веднагически дават ти някаква дата час и тогава чак... и то понякога това се удължава дори до 3 месеца

казвате , че не съм говорила с лекаря си , естествено че говорих но по телефона нещата не са толкова ясни ...

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 21:28 от Не се сърди, човече

# 26
...днеска ходих на лекар но тука неможе да се ходи веднагически дават ти някаква дата час и тогава чак... и то понякога това се удължава дори до 3 месеца
Това важи за обикновените часове, кървене при бременност се води спешен случай и не минаваш по стандартния път, а в спешен кабинет. Ако трябва и попреувеличи малко, че имаш силни болки. Ще те приемат веднага.

Общи условия

Активация на акаунт