По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 461
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Девойкиии, цял ден го мисля тоя тест, как стои в чантата и чака да го направя 🤣
Едвам едвам се сдържам, колко четох в други теми, как на девойки им е отчитало 10дни след овулация втора бледа черта..
Какво да правя да направя ли теста или да чакаам...

# 121
Едвам едвам се сдържам, колко четох в други теми, как на девойки им е отчитало 10дни след овулация втора бледа черта..

Изчакай Simple Smile

# 122
Момичета, при мен нещата станаха много объркани. Понеже нали съм тест маниачка и миналия път си следвх нарастването на хормона с останалите тестове, и те се насищаха всеки ден, и този път се подхлъзнах по тая плоскост, но се оказа лоша идея. Правих сутринта тест и излезе много бледа черта. Направих втори със същата урина. Пак същата. Като първия, който правих.Нещо, което не съм казала, е, че вчера пак направих два с една и съща урина. Единият беше този, който ви показах, с видимата черта. Другият беше мноого блед и го игнорирах. Седнах днес да разсъждавам и установих, че всички тестове, които правя от три дни, са с абсолютно еднакви черти, даже ги слагах един до друг и разлика няма, без значение на кой ден и по кое време са правени. Различен е само този с хубавата черта - той изглежда все едно е от съвсем различна партида 🙄  и не знам как е попаднал при другите (поръчала бях 20 от ибей). Четох, че има и други с такива драми с точно тези тестове. Може би е проблем с оцветяването, но както се сещате сън не ме лови. Вероятно само толкова могат да се наситят. Чакам ММ да ми донесе някакви нормално тестове, че днес нямаше как да си купя. Стискайте ми палци да не се завърна безславно в темата 😢 Досега бях голям фен на тези тестове, но явно през последните 3 години качеството е паднало или съм попаднала на лоша партида. Категорична съм, че има нещо и не са изпартелни, нагледала съм се на отрицателни последните три месеца и ви ги показвах даже, но сега пък чертите не са като за след закъснение и си стоят еднакви. 😑 Съжалявам, че досаждам, ако не е за тази тема, но по другите теми няма какво ново да ми кажат, а аз исках да си споделя драмата с вас, че цял ден го мисля 😭

# 123
  • Dope Reach
Дори сега стоя на бюрото и се свивам, защото от време на врмеме доста силно ме заболява. Според моята докторка, болките са от нарастването на фоликулите. Този месец ЦС забелязах преди 2 дни и то доста голямо количество, тогава почна и да ме боде от време на време.
Да боли, нека да боли, щом е по правилните причини.
И аз забелязвам, че като седна и се успокоя, точно тогава усещам срязванията най-силно. И много им се радвам. Grinning
Дано не е ту мъч, ама преди малко усетих, че нещо потече и си викам да не ми дойде (утре уж трябва, аз все смятам по нормалния, 28-дневен Ц, който никога не съм имала, леко ненормално поведение вече), обаче видях, че е изтекла бая обилна ЦС, с бял цвят, разтеглива е, дали е фертилна? Ако бях по-голяма непукистка, щях да сложа една снимка в скрит текст. Grinning Снощи щракнахме, а дано!

# 124
  • София
Теди, изчакай. Ако си бременна тестът ще покаже и след закъснението, а сега само ще се чудиш верен ли е резултатът ако е отрицателен.

Никол, аз забравих да те поздравя - честито! Разбирам те много добре и аз правех така с първата бременност, само, че аз успоредно пусках и кръвни тестове и ми беше спокойно въпреки, че чертите не се насищаха. Явно самите тестове за Б не са така чувствителни като тези за О и не отчитат с нюанс на чертата всяко нарастване на хормона. Аз на твое място бих пуснала два кръвни през 48 часа за да видя, че хормонът расте добре и да отрека евентуална извънматочна бременност. Така можеш да идеш на преглед директно за сърчице Simple Smile

# 125
Никол, ако искаш да проследиш дали нараства хормона, защо не пуснеш бета ЧХГ?
С уринарен/каквто и да е вид/ подобен тип проследяване е невъзможно. Парите, дето ще дадеш за тестове, може да дадеш за две  ЧХГ-та през 48 часа. Simple Smile

# 126
За кръвните по принцип не съм им фен, но и ми е сложно да ходя до лаборатория.  :/ Мисля, че ако направя един достоверен тест с достатъчно убедителна черта, няма да го мисля чак толкова вече. Тормози ме това, че вече. втори ден закъснение имам и чертите не е редно да не се виждат с просто око. 🙄 Може би ако имах удобна лаборатория и кой да пази детето, щях да прескоча, но засега това е положението. Така или иначе или няма да ми дойде просто или е бх и ще ми дойде. Но поне искам да знам как да се настройвам 😬

# 127
Точно при мен се показаха бледи черти на 2 вида теста 10 дни след положителен тест за О. О засякох + на 17 и 18.10, а тестовете направих на 28.10. Но мен нещо ме "буташе" да го направя. Иначе не бих се тествала (тогава пиех много силен АБ, който не е съвместим с Б). На теб кога ти е датата на Ц?

# 128
Николче, при мен на 3 дни закъснение имах едва забележима черта, на 6-и ден закъснение малко по-наситена, чак на 11-и ден закъснение имах прекрасна чертичка...По-ярка от контролната. За жалост не приключи успешно, но по други причини. Съветвам те да се отпуснеш и да направиш тест след няколко дни. Тогава ще имаш разлика в тестовете. Всичко ще бъде наред. 😊
Wild boys mom, и ти липсваше. По моя цикъл ли да се ориентирам, за да знам кога да те заръчкам за тест? 😁

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 19:16 от Re-Born

# 129
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Съжалява, че ви товаря и с моите глупоти, всяка от вас минава през достатъчно, но имах нужда да споделя. ММ ми е взел един Sure Check и един BeLive Pro, утре сутрин ще се тествам, че иначе няма да мирясам. Знам, че при мен като цяло бавничко се насщат, но тези невидмки на втори ден закъснение ме тревожат. Даже не искам ярка черта, просто да се вижда без вглеждане 😬

# 130
Точно при мен се показаха бледи черти на 2 вида теста 10 дни след положителен тест за О. О засякох + на 17 и 18.10, а тестовете направих на 28.10. Но мен нещо ме "буташе" да го направя. Иначе не бих се тествала (тогава пиех много силен АБ, който не е съвместим с Б). На теб кога ти е датата на Ц?
Ами той моя цикъл е доста различен между 32 и 38 дни, на приложението ми го дава, че на 19ти трябва са дойде.
Сега вечерта почнаха болки в кръста и под ребрата, доста ми е дискомфортно, не знам какво може да е..

# 131
Здравейте дами ,
Относно въпроса за овулацията и аз си я усещам моята като болки , все едно при цикъл, силни свивания и умора - много изморена се чувствам през този ден сякаш ми е прималяло и ще припадам чак на моменти. Не съм раждала, нямам аборти и бременности до момента - просто винаги си е било така. Като отида на гинеколог все ми казват много силна овулация, много добър яйчников резерв .. може би има някаква връзка с болките по време на овулация.
Много ми е интересно някоя сблъсквал ли се е с подвижна матка и това играе ли роля за забременяването - ходих преди година в Щерев, лекаря каза обърната матка, ходих втори път в Токуда казаха подвижна, ходих отново в Щерев преди 2 месеца - нормално положение . Какво си прави тая моята матка, как се движи и защо изобщо мърда ?! О.О

# 132
Никол, няма как да знаем какво е положението с тези еднакви черти, но за да се успокоиш - направи това, което Съншайн ти е писала - пусни си кръвен 💞 Всичко да е наред ти пожелавам от сърце!
Ейнджъл, браво за хубавите резултати! 💖 Нека сътворите коледно чудо и това да е първата изненада. Втората изненада да е, че са две човечета!💞
Ели, стискаме палци за теб и януарския цикъл! ,🙏
Орхидея, Яна, дано сънищата ви се превърнат в реалност още текущия месец😘
Ейприл, може да не е краят, а и да е - може би е било за добро! 💞 Смело гледай напред - хубавите неща тепърва предстоят!
Локооо, чудесни новини при вас! Айде като дойде моментът за тест, да честитим! 💋
Тикълс, чувала съм от свекървата, че пие ципрофлоксацин (не съм сигурна как се пише) - тя доста често страда от цистит. А аз съм го пила за ешерихия коли, та затова го запомних.
Одри, прогестеронът беше близо 15 (реф. от около 6 до 75 за лутеална фаза). Лекарката каза, че е толкова заради Утрогестана, който слагам. Иначе най-вероятно щеше да е под реф.граници. Пусках ТСХ и реших да видя как е прогестеронът. ТСХ си ми е добре - 1.270

# 133
  • Dope Reach
На мен до последно ми помага само Нолицин. Това по повод питанката на Тикълс.
Иначе, ако усетя позиви на цистит, веднага обувам дебелите хавлиени чорапи, увивам се яко (особено около кръста!) и пия нещо топло. Откакто го правя, почти винаги действа и на следващия ден съм супер. Хубаво е да се знае, че понякога циститът не е шега работа и става хроничен...

# 134
много благодаря на всички, които се включиха по моя въпрос Hug

обещавам да се върна да чета назад и да добавя и аз индивидуални коментари Blush

Общи условия

Активация на акаунт