По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 435
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за прекрасната тема, angel_m, вложила си много любов и старание, дано ти е на късмет **

Гледам добре започва, харесва ми Коледната тенденция за повече плюсчета на тестовете.

Nicolе Watterson, честито и лека бременност до финал. Тъкмо взех да те следя и ми стана интересна и те изпускаме:)) Така и трябва да бъде, не е желателно дългото задържане в тази тема, колкото и да ни е уютно и приятно заедно. Дали ще е удобно да припомниш само каква беше вашата история, на колко години сте и от колко време опитвахте?

При мен нищо ново, усещам разни придърпвания и болки, типични за О., но ще видим дали ще съумеем да се възползваме от ситуацията. Старая се да подобрявам цялостно емоционалното си състояние и качество на живот, и да не се фиксирам на мисълта, че изпускаме момента. Иначе леко се фрустрирам.

Мисля да пробвам есенциите. Ро, може да ти пиша на лично, само да стигна до там.

Бих искала да ви препоръчам една увлекателна поне за мен книга, която чета в електронен вариант, но май я има само на английски език - Why zebras don`t h have ulcers, на Робърт Саполски. Не се чете лесно, тъй като терминологията е леко научна и се използват медицински понятия - за хормоните и процесите в организма. Това за нас, старите "кучета", не е проблем нали Grinning Темата е стресът и влиянието му върху човешкото тяло, върху различните органи и системи, като има цяла глава за връзката на психологическото напрежение със сексуалното здраве и репродуктивната система на мъжа и на жената. Ами, препоръчвам да хвърлите едно око.

# 61
Актуалното коледно списъче:
Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen Tree
ylinfant Bobolinka90 МЦ - 28.11, О  - 11.12,  EFP - 26.12
ylinfant margolotta МЦ - 02.12, О - 16.12, EFP - 31.12
ylinfant Re-Born МЦ - 04.12.19, О - 21.12.19, EFP - 04.01.
ylinfant 💋 Диди 💋 МЦ - 09.12, О - 22.12, EFP - 07.01
ylinfant anetooo. МЦ - 09.12, О - 26.12, EFP - 09.01
ylinfant m-angel MЦ - 12.12, О - 26.12, EFP - 10.01
RibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbon
Ако някой иска да го добавя - ЛС Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 09:53 от 💋 Диди 💋

# 62
Диди, благодаря за списъка! Дано ни е на късмет!
Аз днес бях в клиниката да обсъдим бъдещите действия, и все още съм в ступор, след като видях договора с цените...Предишният опит беше на 50% финансиран от здравната каса, и не усетих чак толкова финансовата тежест, въпреки доплащането на доста неща, които касата не пожела да поеме. Сега се моля да успеем някак по естествен път, и да не се стига до нова стимулация. Имаме още време, ако този цикъл не сме улучили яйцето, ще почваме стимулирано края на януари, че по Нова година няма кой кога да ме преглежда...
Много ми е мъчно, и се ядосвам сама на себе си, че чаках досега, а не почнах преди години с инвитрото Cry

# 63
Момичета, един ъпдейт и от мен. Аз чакам лелката да си отиде, но днес след вече 2-3 с седмици болки в гърлото реших да отида на лекар и се оказа, че съм хванала грип ( преди мен и след мен хората бяха с абсолютно същите симптоми, като моите ). Споделям го с цел ако някоя от Вас се не чувства добре, да отиде да се прегледа. Друго, което имам и ще ходя на преглед в четвъртък са 3 кисти в гърдите. Има ли някоя от вас с такива и трябва ли да се притеснявам при бременност? Кистите ми ги откриха септември и казаха само, че ще ги следим.

# 64
Ро, дано си права! Нищо не ни пречи да опитаме Animal Bee
Рейв, какво става при вас? Спука ли се твоят фоликул? Нали вървяхме заедно с теб Simple Smile
Станислава92, добре дошла при нас. Пожелавам ти от сърце всичко да е наред следващия път Animal Hatching Chick
Ейнджъл, какво става с прегледа? Чакаме те с добри новини Flowers Hibiscus
Орхидея, интересно какъв ли е бил сънят ти Flowers Hibiscus Дано да предвещава добро!
Днес пусках прогестерон - овулация нет.. Какво да се прави.. Продължаваме напред

# 65
Jasmin, ето ме.
Веднага щом се прибирам в нас и влизам да се похваля. Имам доообра новина. Няма нужда да се прави хистероскопия. Доктора каза, че има подобрение. Предупреди ме, че януари започваме със ЗЕТ.
Александрия, още веднъж благодаря Heart
Надявам се да имам подарък за Коледа и това да е овулация. Не сме се отказали с ММ и по естествен път да си направим бебчето. Той само това ми повтаря Hug

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 23:33 от m-angel

# 66
  • София
Киста имам аз с големина 1 см. Само се следи. Не е проблем при бременност и не е задължително да расте. Моята така си седи от много години. Даже не се следи особено често - един път в годината е достатъчно.

# 67
Nicolе Watterson, честито и лека бременност до финал. Тъкмо взех да те следя и ми стана интересна и те изпускаме:)) Така и трябва да бъде, не е желателно дългото задържане в тази тема, колкото и да ни е уютно и приятно заедно. Дали ще е удобно да припомниш само каква беше вашата история, на колко години сте и от колко време опитвахте?
Радвам се, че съм събудила интереса ти Relaxed Няма проблем да разкажа, разбира се. С ММ сме на по 32 (аз този месец ще ги навърша) и имаме едно момченце на 2,5 г. Това ни беше четвърти месец опити. Малчо също стана на четвъртия месец. С него правех тестове за О, мерех БТ, ползвах и лубрикант (въпреки че точно последния месец, който се оказа успешен, давах през просото и спрях да меря БТ и да правя тестове за О). Този път си дадох срок до края на годината да не правя нищо допълнително. Планът по принцип беше да започнем опитите след Нова година, но решихме да опитаме все пак за още едно лятно бебче. Това, което направих този месец, беше да действаме през ден, както ме беше посъветвала лекарката ми миналия път. Цикълът ми варира между 23 и 26 дни като цяло. Имахме опити на ден 7, 9, 11 и 13, като на 13тия ден имах мнооого особена лепкава ЦС, точно като лубриканта беше на консистенция. По принцип не ми е такава, явно съм улучила месец с фертилна слуз просто. На 15ти ден бях на профилактичен преглед за цитонамазка и тя потвърди, че О е минала преди поне 36 часа, което горе-долу се припокриваше и с моите усещания. Бях готова и на 15ти ден да продължим с опитите, но не се наложи. Sweat Smile  На 13ти ден след О се усъмних, защото нямах типичното зацапване преди цикъл и направих теста с бледата чертичка. Днес беше денят на очаквания цикъл и тестът изглеждаа ето така:
Скрит текст:
Надявам се да не съм ви отегчила, реших да споделя и обобщя как се случиха нещата при нас, може пък да бъде от полза за някого. Ще се връщам да ви чета, но се надявам скоро да не са останали познати никове тук! Yum

# 68
Много ми е мъчно, и се ядосвам сама на себе си, че чаках досега, а не почнах преди години с инвитрото Cry
margolotta, много често и аз се обвинявам по същия начин. Защо трябваше да чакам с години да се случи по естествен път, за да отида при репродуктивен?
Времето няма как да върнем, за да променим нещата. Надявам се да ми е писано да имам поне едно детенце, макар че с ММ много искам две.

# 69
  • София/Севлиево
Марианка, благодаря за новата тема, прекрасна е.
Аз малко ви поизпуснах,но ще се върна да ви доизчета.
Само да ви кажа, че не бива да се обвинявате, че сте започнали късно с инвитрото,все пак сте почнали-това е важно.
И честити две четрички на Никол,лека и безпроблемна бременност.
Марианка-щом искате две те орисвам с близнаци Simple Smile
При мен нищо особено, дойде ми твърде рано, заради прекъснатата подготовка за ЗЕТ,но пък така ще мога да се възползвам от януарския цикъл,иначе отивах към февруари.Така че всяко зло -за добро Simple Smile

# 70
Ели, Heart, този ЗЕТ все ни бяга нещо. Вървя точно след теб, така че чакам да откриеш новата година с +

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 20:31 от m-angel

# 71
m_angel Heart вярвам че всичко ще се нареди при тебе Hug
николче браво, чудесни новини
Още не бях писала в новата тема, но си ви следя Blush Аз си чакам теста и се чудя колко дена по рано да го направя, познавам се и няма никакъв шанс да изчакам 23 Wink даже планувам и един пиклив да направя преди това Joy

# 72
Момичета, не се косете, станалото - станало! Бъдете спокойни и уверени, всяко зло е и за добро, макар и да не изглежда така в момента. Съсредоточете мисълта си върху вашите бъдещи малки точици и не губете енергия за миналото. Да, то ни е за поука, но ако искаме да променим нещо, е нужна вяра и много усилия за напред. Стискам ви здрави палци! Както и на себе си Wink
margolotta, много често и аз се обвинявам по същия начин. Защо трябваше да чакам с години да се случи по естествен път, за да отида при репродуктивен?
Времето няма как да върнем, за да променим нещата. Надявам се да ми е писано да имам поне едно детенце, макар че с ММ много искам две.
Скарлет, много съжалявам за начина, по който се чувстваш. Взми си време за себе си при пътуванията (докато шофираш или се возиш, ако можеш да си отделиш по 5минутки дет се вика - за свое собствено успокоение, дълбоко дишане, издишане, баланс и концентрация...) Сигурна съм, че ще се справиш и ще продължиш напред. Ние момичетата сме жилава порода.

# 73
  • Dope Reach
Аз се включвам след щрак-щрак, сори за хвалбата, ама в близките 2 седмици мързелувахме... Grinning
Атана, Бранди, Кали, Чери, Гери, Хъни, Хопи, Ирен, Лара, Ренка, Сън, Бубе, къде сте? Другите се разписаха веднъж-дваж, вас защо ви няма? Май и пропускам някоя...

# 74
Привет и от мен момичета ! Нека ни е много късметлийска темичката ! ❤🍀
Николче имаш ли някакви симптоми ? Радвам се ,че чертичката ти са насища !
Аз съм за тест на  22 , моля се само да не ме засърбят  ръцете по-рано ,че много се разочаровам , всеки път "виждам" черти , всеки път имам симптоми направо съм трагедия .
Не знам дали и този път не си внушавам  , ама много ми се гади и то вечерта,  хич не ми се яде, корема ниско също ме боли (все едно ми е 2-3 ден от Ц) , левия яйчник ме боцка постоянно , чувствам ,че имам температура , но като я премеря е 36.6-7,   пулса ми постоянно е 95-100 , не знам от притеснение ли се вдига толкова , или от лудия ми акъл . Не искам да си давам напразни надежди и го отдавам на самовнушение , скоро ще се разбере .

Общи условия

Активация на акаунт