По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 153
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Честита 2020 година!

Здрава и плодородна ( разбирате ме )

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 03:44 от Sisi 🦂

# 676
За много години, момичета! Бъдете здрави и плодовити, другото се постига! Simple Smile

Сиси, суууупер якооо! Много обичам слончета!❤
П.П с ММ Юни месец си бяхме обещали, че ако не станат скоро нещата, ще ходим за НГ в Тайланд или Бали.. 🤷♀
Е, ще почакат малко , но благодорно завиждам , че си на топличко! 😊

Пожелавам едно Тайландче да се пръкне скоро! 🍀✊

# 677
  • София
Christmas TreeGiftChristmas Tree
Честита нова година и от мен !

Желая ви здраве, защото то е най-важното.
И нека на 3ти януари 2021ва ВСИЧКИ да бъдем или с бебе /поне/ на ръце, или
с едно /поне/ в тумбачетата.
Christmas TreeGiftChristmas Tree

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 01:05 от rave

# 678
За много години, момичета! Скоро не съм влизала и имам да наваксвам!

Пожелавам ви най-скоро да видите 2те чертички, тези от вас, които още чакат! На бремените - бъдете спокойни и щастливи! И на всички ви общо желая най-вече здраве! 💗

П.п. моят син прашец стана розов (честито на печелившите 😁)! Ръс - ръс... 🎀

# 679
Нареждам се под прашеца
🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 09:42 от Lica

# 680
Ооо Блеки Честито розово, ще видиш както все повтарям, да си имаш момиченце е страхотно! Two Hearts
Лика Кво става с тебе? Как си? Кога те викат за чхг??
Хайде чака се първия положителен тест за 2020!
Няма да е от мене Grinning Cry с тия гъби... ама щракаме де, не се даваме, но годината започва добре, щракахме вчера за кеф въпреки че по добре да се въздържаме, си казах майната му с толкова щракане по график как ли пък сега ще ми се иска за кеф и аз ще се спирам. Като не можем децата поне ще си множим гъбите! No Mouth Laughing
Отгоре на всичкото моментът е перфектен, малката е на ясла, а ние сме отпуска и е толковааа якоо. Пожелавам ви много новогодишен плам и позитивно зареждане по бебешкия път!

# 681
Блекче, в кой месец беше син и в кой се промени? Уплаших се 😁 не че ще го върна каквото и да е, де.

# 682
На 8ми ми е теста. Едва държа 🤣🤣🤣
Има леки болки като менструални, всичко друго си е както преди. Малко съм се сдухала, защото си седя в къщи, не работя и само това мисля Sad

# 683
Добро утро! Днес ми е 15 ден и съм в овулация, поне така усещам! От снощи усещах разтегливо лигаво течение, но тази сутрин това течение стана още повече и имам леки болки в гърдите. И всичко това ми подсказва, че съм в овулация. Жалко, че мъжо тази сутрин го нямаше, за да щракаме , но довечера ще го подхвана, без да му кажа , че съм в овулация.... за да няма пак кавги.  Щракахме на 13 ден, ще щракаме и тази вечер - на 15 ден.... и така през ден до 20 ден. Само едно не разбирам, когато имаме такова течение, което ни подсказва, че сме в овулация, пак е възможно да не се пука този фолукул, нали ?Sad Ако е така, дано се пукне този месец вече......  Дано видим тези чертички този месец Simple Smile

# 684
  • София
Добро утро!
Аз като една видна кукавица сутринта станах в 5.30 да хвана мъжо преди работа Grinning детето две вечери отказва да заспи преди 11.30, а вчерашната черта на теста беше почти положителна.
Ако трябва и утре ще стана в 5.30 Grinning

# 685
Здравейте момичета, замислям се че ние не щракаме по график, просто всеки ден! Та мисля си дали да не намалим през ден или така е ок?

# 686
Браво Шанти само така! Харесва ми някой да е по шантав от мене, аз до 6 сутринта съм стигала само! Grinning
Лара Задължително днес, ако можеш направо след работа го подхващай, или не ме слушай, аз както се разбра в горния параграф съм леко екстремна. Дано се пукне фоликула! Вървим заедно и на мен ми е 15 ден но уви Ову ми е по късна...
Надето Всеки ден цял месец? Или всеки ден около О?
А да добавя, че заглавията на Одри мн ми допадат!

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 10:18 от Ivied

# 687
  • София/Севлиево
Минавам под розовия прашец и аз.Вчера разбрах,че на комшийката дъщерята ще има бебе,а малко по-късно във ФБ видях издайническото коремче на една друга приятелка,която е в чужбина и рядко се виждаме.Та мой ред е Simple Smile

# 688
  • София
Ив, излиза в 6.30 за работа и 6 ми е късно Grinning второ кафе пия вече и едвам гледам, ама здраве да е! Важното е да хванем яйцето!

# 689
Здравейте!

Честита Нова година, дано премести всички ни в отчетни Simple Smile

Аз чакам О след седмица, днес се заредих с тестове за О и Б. Надявам се още първия за Б да в положителен и да не се налага да използвам другите 7 Grinning Някакво много положително настроение ме е обхванало тази година и се надявам да е бебеносна за всички!

Общи условия

Активация на акаунт