ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Русалка, може, аз познавам доволни. А и прави впечатление все по-успешното представяне на випуските на ДТ на ДЗИ, което съвсем не може да се каже за Шекспир. Не че ДЗИ са най критерий, ама все пак, не е ОК английска гимназия да се представи със среден успех 4,84 на матура по английски /по БЕЛ е още по-зле/. Дорис Тенеди влезе в десетката тази година с 5,31 по английски и с 5,46 по БЕЛ.

# 181
  • София
Sanaka,  аз не се опитвам да те оборвам Simple Smile Виж си личните след малко Simple Smile Споделям, че изключително амбициозен и взискателен човек с финансови възможности след АК избра Уилям Шекспир. Детето не се премести от АК заради наказание или друго,  беше отличник и там. В Дорис Тенеди на познатите ми не им харесваше баш средата, а не обучението. Две различни деца са, в различни години сами пожелаха  да се преместят. А средата не е маловажна, всички го знаем, иначе нямаше да  има кой знае какво значение къде учат децата ни след 7 клас. С всичките кусури за мен ДГ така или иначе са все още за предпочитане пред ЧГ (махам две-три изключения, които всички ги знаем).

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 17:41 от пенсионирана русалка

# 182
  • София
Проблемът при моя син не е в училището - 18 СУ си е добра гимназия, но езикът, с който е арабски е драмата... Опитвам се всячески да го амбицирам, че е хубаво да научи такъв рядък език, но той искрено го мрази.

# 183
  • София
А  вариант за смяна на паралелката няма ли?

# 184
  • София
А  вариант за смяна на паралелката няма ли?
Уви - не. Цял срок това се чакаше, но няма никакви места...
Сега се настройваме празнично, но януари ще взема решение с детето естествено.
Хубав вечер на всички и благодаря за мненията Kissing

# 185
  • София

И един въпрос извън темата - някой с отзиви за Първа частна английска гимназия в София?

За там - не. Но от много места чувам отлични отзиви за "Иван Апостолов".

# 186
  • София
Жалко, че продължава да има неудовлетворени деца в темата ни. Дано Новата година донесе на всички ни спокойствие, щастие и да изтрие и последните спомени от НВО-то. Аз поне искам да го забравя в близките 4-5години, след което ще ми се наложи да изживея емоцията отново.
От класа на дъщеря ми днес се бяха организирали група деца и ходиха на кънки. Много е доволна, а аз още повече, че са предпочели кънките, пред това да се забият в някой мол.
За утре може и аз да се включа на срещата за малко. Промениха ни се плановете за пътуване, тъй като на мъжа ми му изскочи работа за понеделник и уикенда сме в София.

# 187
  • София
Сега се завръщам от ненормално обикаляне на София да търся някакви амибо фигурки на shovel knight. Луда работа обиколих N на брой магазини на пулсар и във всички молове тълпи от ученици Simple Smile
После бяхме семейно на фризьор. Щерката се опита да си направи лавандулово омбре, обаче не хвана равномерно навсякъде. Но не е лошо тъкмо изглежда по-естествено. Аз си изправих косата специално за утре, но тя няма навика да седи много изправена, както се вижда от автара Simple Smile

Аlexadrupolis, не знам какви очила за виртуална реалност търсиш? Разликата между тези които се надяват на телефон и тези, които се включват към комп. е голяма. Ние имаме Oculus Rift - старичък модел. Сега най-новият  и по-добър модел е Oculus Quest. Според ММ от Quest няма да останете разочаровани (бил страхотен), а с компромиси добър бил Оculus GO 32. Предимството им е, че не изискват мощен компютър. За моите деца най-вълнуващо беше кацането на Луната с окулус, както и бомбандировките над Берлин. Аз най-се кефех да съм участник в мюзикъла Mamma Mia, но и една разходка вътре в картините на Ван Гог не беше зле. ММ се учи да кара самолет на окулуса Joy Има и разни игрички - наборката е много смешна като играе тенис на него. Абе като дойдат гостенчета го вкарваме в атракционите Grinning и си го харесвам.
Oculus Rift изисква много мощен комп.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 19:24 от M_I_A

# 188
  • София - Младост 1А
Ох аз вече ще се гръмна. Ретроградния Меркурий не ще да си отиде. До сега работих... щото се случи "петък в 5 всичко да се омаже".
Как я чакам тази среща!!!

# 189
Дрина, същата работа, плюс 23, 27, 30 и 31 - до дупка. Дето има една приказка - още 2-3 нервни кризи и е Коледа.

Наши приятели си имат бебе днес Simple Smile Утре вечер ще го празнуваме, ще се пробвам да дойда за малко преди това, ако успея и с пазара.

# 190
Да ви почерпя виртуално, днес имам рожден ден

Пожелавам на всички хубав празник и много здраве! Поздравявам всички които празнуват и имен ден днес!
(За да не спамим ще приема за поздрав бутона полезно и ви благодаря от Heart )

# 191
  • София
Той е получил "геймърска мишка", каквото и да означава това/ не е имал до момента/, обаче, както уточни...прашна. Звучеше леко разочарован, но си поговорихме,за това,че хора- всякакви и подаръците ,особено от не близки хора нямат никакво значение.

Сигурна съм, че няма да иска да го размени за подаръка, който е получил сина ми днес
Скрит текст:

# 192
  • София
Ох, мислех да не се включвам, но предния пост ме провокира. Моят син днес е получил от размяна настолна игра "Европолия", която е за 8 годишно дете.Говорили с детето преди това,какъв подарък иска и моят казал,че иска настолна игра.
А между другото вече имаме такава.

# 193
  • София
Добър вечер!
Аз твърдо и категорично нямаше да идвам утре,нали очаквам Дядо Коледа да ми донесе подарък от далечни земи!Щях да имам и гости вечерта,което почти сигурно отпадна.
Обаче и подаръкът ми май има някакви планове за утре и ще видя,каква ще бъде ситуацията.В последния момент ще реша дали да се включа за малко..След като е от 17 часа,означава ли,че рано ще свърши?
Сънчо ти кога мислиш да отидеш?Иска ми се да хвана момент с максимално много хора.
Сега да се оплача,че наборката все още няма подарък.Оставих мъжът ми да свърши тази работа,но ще тичаме утре или в неделя.А се бях зарекла,че тази година го допусна.
Беки здрава и щастлива да си! bouquet

# 194
  • София
Аз лично нямам опит със Златарски, но след обстойно проучване 3 деца от нашия бивш 7 клас отидоха там. Вероятно фактор е и местоположението, от района на Младост са семействата, но със сигурност мога да кажа, че и трите са много будни и свестни деца, които вероятно щяха да бъдат приети и в добри ДГ, но семействата предпочетоха частно образование.

Общи условия

Активация на акаунт