ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • нейде там, където ....
На мен ми остана да измисля някоя хубава настолна игра за цялото семейство. Но с нарастване на възрастта, расте и цената на подходящите игри. Игривата слива, предполагам, че "Европолия"-та е била сред малкото настолни игри, вписващи се в бюджета за размяна. При нас най-масовите бяха коледна чаша + още нещо. В 12-ти клас подаръците са били по-лични, защото вече наистина се познават добре. Дори ми отпадна един от подаръците, които бях намислила за баткото.

На всеки един етап съм гледала и варианти за частно училище, но като резервен и краен вариант. След отговорите на въпросите "Имат ли униформа?" и "По колко часа на ден най-малко са ангажирани в училище?" желанието за там рЕзко се изпаряваше. А като имаше и добра възможност в държавно училище, дебатите по темата спираха съвсем.

# 196
За настолните игри като подарък май тук беше писал някой и ние имаме две такива-магнитни морски шах и една географска, по 10лв са и забавни. Европолия-грам мозък трябва да нямаш, за да подариш на дете на 14.
И пак казвам, за 10 лв има хубави, стойностни книги на различни езици, колкото и да не обича четенето едно дете, все ще му е любопитен езикът, който е избрал.

# 197
За настолните игри мога да пиша много.Моят племеник е луд фен на тази тема/цялата му стена е пълна с игри,не преувеличавам / и цялата фамилия сме се запалили. Много приятна за около 30лв е Port Royal.
Любимите ни семейни игри,които имаме в къщи са Catan, Azul, Ticket to ride, Survive,Rokoko,Каркасон, 7 wonders/ една от любимите на набора/ и тн.. Expressionless .За съжаление те не са евтини,но като играем в къщи емоциите са на макс.Сега за Коледа съм купила Little town. Дано съм ви помогнала за някоя идея.
А,аз ще съм на линия за януарската среща. Весело изкарване от мен! Wine Glass

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 14:28 от NSt

# 198
  • София
Nst
Много полезна информация, благодаря за препоръките.
Мога да добавя доминьон и монополи.

Момичета, на мен ми се освободи вечерта и много се радвам, че ще успея да се присъединя към срещата. Ще бъда на линия в 5. До скоро Simple Smile

# 199
Да добавя и Диксит. И а предполагам, че детето се е затруднило с избора на игра до 10-15 лева.
Моята девойка се е сдобила с поредните сенки, много е щастлива. Колкото и да има, все ще са й малко. Днес й пристигнаха едни боти с токчета. Куриерските фирми са задръстени от хора. Ходих два пъти, за да ги взема.

# 200
  • София
Момичета, ще се опитам да дойда тази вечер, но ММ взе че покани кумовете утре на обяд и в момента сме в Коледно разчистване. Незная дали ще успея да се класиран.

# 201
  • София
Аз пак да попитам от колко до колко е срещата,за да преценя дали ще мога да се класирам.
За повдаръците-.хубаво е да си разменят,но какво хубаво или интересно може да се купи за 10 лева примерно.
Като че ли на момиче е по-лесно да се измисли.Тази година моята щерка подаряваше на момиче.Проучи,какво харесва,купи,подари и смята,че момичето е харесало юодаръка.

# 202
  • София
Али, нямаме краен час, но предполагам, че поне до 22ч ще сме там.

# 203
  • някъде ... тук ...
Аз планирам в 17 да съм там, че отпуснатото ми време е до 19, най-късно 19.30. Оказа се, че сме на гости тая вечер Simple Smile

# 204
  • София
Предполагам, че към 17:15 най-късно ще пристигна. До 22.00 имам възможност да остана.

# 205
  • София
Много хубаво да си изкарате!
Аз за съжаление в крайна сметка ще пропусна срещата. Нещо днес не съм във форма, започва да ме боли и глава.

# 206
  • Sofia
За съжаление и аз ще остана за януарска среща Sad Малката е на детски РД, на който трябва да я закарам и не знам там как ще се случат нещата - докато успея да дойда и да седна, трябва да се върщам да я прибирам.

Жалко, че има разочаровани от коледните подаръци в училище! Бюджет от 10лв. е доста ограничен, а и в тази възраст поне момчетата са доста незаинтересовани и ако не се погрижат родителите за нещо, може да се остане и без подарък даже. В нашия клас момчетата се бяха разбрали да си дадат пари (това, по пример от рождените дни), но не е тази идеята на размяната на подаръци по Коледа. Идеята да е да се погрижиш да измислиш нещо остроумно или пък създаващо настроение, да покажеш отношение.

Днес е чудесен поспалив първи почивен ден от много време насам - истински се наслаждавам на това да не мисля кой по какво и кога да учи Grin

# 207
Хах, а дъщеря ми изобщо не си е получила подаръка. Нейната подаряваща й казала, че го е забравила и й подарила някакъв ключодържател в голямо пликче, както обяснила "за пред класната". Каква изобретателност, обаче Simple Smile Беше малко разочарована, разбира се, но не много.

На срещата ще дойда и аз.

# 208
  • София
И аз ще пристигна към 17-17,10

# 209
  • Sofia
...както обяснила "за пред класната"....

Абе дразнещо е това - никакво отношение (като прашлясалата мишка и т.н., да се отбие номерът). Едни могат да си направят труда да отидат да изберат, че да опаковат, да не го забравят в деня на партито, а други взели от къщи, каквото е поизостанало... Confounded Нашите юнаци с парите не ги коментирам - те са си смотани, но може и по-добре да е, ако ще получат нечия непотребност.

valya_v, по вашия случай не се изказах, защото мнение обсъдените за училищата нямам, но ако детето наистина толкова мрази арабски (не го ли е избрал той?!), местете го Hands Plus1

Хубава групичка се заформяте! Много добре да се наприказвате Beers

Общи условия

Активация на акаунт