ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мамо, нали знаеш, че един ден и то ще влезе в пубертета! Joy
Joy Joy  Съвсем прав е! И това ме спира за трето дете.
След днещната каръщина си поспах, а сега след чаша червено и една с уиски съм съвсем добре.
Пубертета и при нас не прощава. Сина го обхващат някакви фази на дървен философ, които ме влудяват. За всичко противоречи или има неприятен коментар. А дъщерята за сега е слънчево дете /не броя дните с ПМС, тогава е нетърпима/, но и тя трудно споделя, особено любовни трепети. Страх ме е от това, което може да последва, като се влюби. За сега тя е по-разумното човече от двете.

# 541
  • София
Така ли е и при другите? Трябва ли да се притеснявам?
Така е. И не трябва да те притеснява. Това минава и после обикновено си стават пак същите лъчезарни и споделящи човечета.
Така е, поне и при нас.
Тази вечер под емоции, предизвикани от новината за трето бебе на наши много близки приятели, му казвам, че ще взема да родя и аз едно бебе, че да се радвам на дете... Той ме изгледа и с широка усмивка ми казва: Мамо, нали знаеш, че един ден и то ще влезе в пубертета! Joy
Човек и добре да живее, рано или късно го спохожда пубертетът. Joy

Joy Joy  Съвсем прав е! И това ме спира за трето дете.
И с право. Аз родих третото преди първия пубертет. Joy Имаше един много сладък лаф по този повод: Когато е малко детете - "Ох, на мама, ще те изям!" Като влезе в пубертета: "Ах, защо не те изядох!"

# 542
Лелееее. Нямате стигане. Чета, чета, но не мога да смогна да отговоря.
Това, което успях да схвана е, че трябва по бански, отгоре с хавлия и червена щипка за пране в косата да се явя в Халбите за края на срока, гушнал кантар под едната мишница и "Тримата мускетари" в оригинал под другата, за да не обсъждат само женки там.
Правилно ли съм разбрал?

# 543
  • Sofia
.....
Правилно ли съм разбрал?

Абсолютно! Grin

След моите две деца и двете на сестра ми, не съм сигурна дали ще се възстановя физически и психически до внучета. Вече се умилявам само на чужди бебета Laughing Наборът кара сравнително поносим пубертет. Ако не е забил нос в телефона, ми разказва всичко. Само дето, когато си говорим, ММ все ни моли да не се караме, а ние просто така си говорим помежду си Laughing
Днес има класно по немски, но това се разбра към края на вчерашния ден. Първо версията беше, че ще е контролно - да напишат текст (мейл) около 150 думи на една от две теми. После вика - може и малко тестова част да има. От дума на дума в чата на класа установиха, че май ще е класно и ще бъде върху целия материал. Какви ще ги върши... ще видим - уж попрегледа назад, но набързо затвори учебниците и тетрадките.

selena6, значи много мразя такива дни, особено частта със скобата, но все си викам, че такава беля е предотвратила вселенски някоя по-голяма Heartpulse

# 544
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Моята пък трябва да ми каже всичко и в най-малка подробност. Чак ми влудява от споделяне и в малкото моменти, в които се засичат с брат си не могат да се надговорят.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 08:39 от ninanb

# 545
  • София
Санака ме е изпреварила. Докато ви четях тази сутрин, и аз се сетих:
Човек и добре да живее, детето му влиза в пубертета.  Joy

# 546
Моята споделя, но само когато и каквото иска. Моята основна политика е да не настоявам, а да подпитвам, без да досаждам - подпитвам два-три пъти, ако видя стена, казвам - ако решиш, разкажи ми после и излизам. После понякога се отпуска, понякога не, но каквото - такова. Помня, че майка ми много искаше да й споделям и от това ме избиваше на инат, затова не настоявам. Имаме приятелска връзка с наборката, но за такава е важно да има желание и от двете страни. С малката ми дъщеря, да са ми живи и здрави и двете, ми е много по-трудно, по-опърничава, тънкообидна е и не обича да споделя. В предпубертет е, но усещам как пубертетът ще е труден. Вече ми отговаря и съм виновна за всичко, роля, в която не съм била досега и ми е неочаквана, а и неприятна. Принципно съм много либерален родител, а може би в нейния случай трябва да си сменя облика, което хич не ми идва отвътре.

# 547
  • София
Вече се умилявам само на чужди бебета Laughing
Това е едно много добро начало, защото аз като видя чужди бебета, тайно се радвам, че сме минали този период. Скоро гледах на светофар, едно как се гърчеше в бебешкото си столче в съседната кола и се напрегнах само докато го гледах.

Моята дъщеря иска да си говорим. Вероятно избирателно по темите, т.к. телефонът е заключен с 10 пароли и няма как да разбера дали съм кръстена "страшилището" или "сухарката". Разбира се, другите не трябва да разбират, че говори с майка си и затова разговорите извън дома са само по вайбър. Обича и да се гушка, но косите ѝ вечно ми влизат в устата и очите, което не е много приятно, особено след като се е изкъпала и са мокри Joy Когато си боядиса единия кичур се подстрига на късо каре и много ми харесваше, но непосрвдствено след фризьор. Уви косата ѝ се чупи като моята и тази прическа трябва да се поддържа, което тя няма да направи. Затова сега отново я пусна леко дълга. Вчера я гледам на видеото, което са заснемали и най ми се набиват на очи едни вежди, които се нуждаят от оформяне, но мисля, че не е узряла още за идеята Joy

# 548
Моята девойка по принцип не е особено бъбрива, но ако я подпитвам по разни теми ми разказва, не е потайна, по-скоро много не и се говори. Обикновено разказва важните неща,защото аз от много малки всяка вечер ги питам "Как ти мина деня" и си приема като рутина да си каже това онова. За сърдечни трепети също споделя, когато спре да ми разказва разбирам, че е в задънена улица. Лятото като имаше гадже в момента, в който спря да говори и мълчи, разбрах, че има проблем. След известно време ми сподели, че иска да се раздели с момчето, но и е много криво да не го нарани и ужасно се притеснява. Тогава си поговорихме и тя направи , каквото беше решила..... Трудно и беше, и много го мисли.
    Моето момиче не мога да си я представя с къса коса, последно май е имала къса коса на 3, когато племеника ми я подстрига, да отблежа, че и той беше на  3  Smiley Обикновено е с много дълга коса до кръста, има наистина прекрасна коса и както тя казва "Дългата коса е моя запазена марка"
    selena6, звучиш вече по-добре, има такива ужасни дни и аз като Аник мисля, че трябва да има малки гадни дни, за да предотвратят по-голям и сериозен проблем, нещо като малките сеизмични активности, които освобождават напрежението, за да не стане голямо земетресение.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 10:20 от Rady

# 549
И на дъщеря ми устройството е заключено с 10 пароли. Никога не съм им ровила в чанта или телефон и какво беше изумлението ми миналата година, когато и го взех в пристъп на бяс, сещате се защо, а тя ме пита за какво ми е, имал сто пароли и нямало как да го отворя, сякаш това ми е било целта. И мен ме натоварва ролята на виновна, като в онзи тъп виц за заека съм - я със шапка, я без - няма значение!

# 550
Вчера я гледам на видеото, което са заснемали и най ми се набиват на очи едни вежди, които се нуждаят от оформяне, но мисля, че не е узряла още за идеята Joy
Защо да не е узряла? Ти ѝ предложи, а тя да си решава. Аз имам момче (отглеждано от 2 жени), което редовно си почиства мишниците с кола маска, прави си маски на лицето, слага си ролка под мишницие (въпреки че твърди, че обича да мирише на животно - явно животните за него миришат на ролка Grinning ), използва кремове (под мое командане, но ежедневно), подстригва се редовно и съвсем сам следи да не му порасне косата повече от 2 см или да му обрасне врата... Въобще възпитаваме го отсега, че на жена му да ѝ е лесно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
  • София
Пате, закова го направо. Joy

Моето момиче е на настроения. Понеделник, сряда и петък ръмжи и съм най-големият ѝ враг, а в останалото време безпричинно ме прегръща и целува. Лошо е, когато съвпаднат сърдитите ни дни. Тогава мъжете и кучето се покриват по стаите.
Хич не ме интересува как съм записана в телефона ѝ. Важното е да отговаря, когато я търся и да звъни при промяна в плановете.
То като прочетете и ние как ги наричаме във форума Rolling Eyes, пък не е като да не ги обичаме.

... има такива ужасни дни и аз като Аник мисля, че трябва да има малки гадни дни, за да предотвратят по-голям и сериозен проблем, нещо като малките сеизмични активности, които освобождават напрежението, за да не стане голямо земетресение.
Ето това ще си го повтарям като се скофтят нещата. Всяко зло за добро.

# 552
  • София
beki8, защото на този етап мързелът и страхът от болката са по-силни от суетата. Аз го подметнах, не си мисли. Тя каза: "Май съм много рошава на това видео", а аз отговорих, че с косатата няма проблем, а с пъпките, и веждите ѝ трябва да се оформят. Каза ми, че съм гадна. Как пък не си оправи малко ноктите...цялото свободно време, което и без това не е много, бива погълнато от анимета. Не мога насила да я направя кифла, след като не ѝ идва отвътре.

# 553
  • Sofia
Сега са модерни натурални вежди. Остави детето намира Heart Eyes

# 554
По повод веждите, леле всякакви теми подхващаме тук  Sweat Smile Девойката беше за първи път да и ги оправят декември, желанието и беше да са максимално естествени, хвана и по съвсем малко косъмчета козметичката, колкото да ги изравни и оформи, станаха супер, даже не личи, че са пипани.

Общи условия

Активация на акаунт