ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сънчо, и аз като офертата на Русалката, ама да не се надцакваме, ще допълвам с масаж и коктейли покрай басейна на Бали. Поне 25-30 кила надолу, Моля!

# 646
Заговорихме се за сънища, бяло вино и килограми и хоп! - напредна темата. Женска му работа.

# 647
  • София
Ние искахме по 10кг. Мартеа. Всичко си е съвсем логично.

Fair Lady, преди да прегласуваш ти, аз си мислех да го направя, но в обратна посока. Представяш ли си ако го бях направила, сега щяхме да сме на 3-то класиране Grinning

Всъщност вече се чудя дали да идвам. Толкова съм уморена, че сигурно нещо ми има. Искам да легна и да проспя остатъка от януари и половината от февруари...поне. А най-добре директно за Великден да отворя очета, отслабнала по време на зимния сън. Обещавам да ви сънувам красиви, весели и на хубави места.

# 648
  • София
Задължително трябва да дойдеш, M_I_A, ще ти подейства зареждащо.

# 649
Виждам, че има развитие, клоним към 25-ти, едва ли ще има трето класиране Simple Smile Здраве да е, ще разказвате после как е било, пийте и се веселете и за нас!

# 650
  • София
Спокойно бе хора,аз не съм гласувала още.Има мегдан и за трето класиране. Crazy
Предпочитах по-рано през януари да е тази среща,а не в края,та затова и не гласувах досега.
Май предпочитам петъка пред съботата,но съм оставила тази дейност за по-нататък.
За килограмите,какво да кажа,ако сваля 10 килограма,не знам,как ще се отрази на ЕГН-то ми.Гънките по шия,деколте и лице не прощават.
Затова мисля по-скромно да заръчам на Сънчо само 5 килограма.
И да кажа,че тя е същата,без грам да преувеличавам,каквато беше преди 14 години.

# 651
  • София

Затова мисля по-скромно да заръчам на Сънчо само 5 килограма.
И да кажа,че тя е същата,без грам да преувеличавам,каквато беше преди 14 години.

Ох, като ми каже някой подобно нещо и винаги се чудя дали да се полаская, или да се обидя. Joy

# 652
  • София
Ох, като ми каже някой подобно нещо и винаги се чудя дали да се полаская, или да се обидя. Joy

А ти за какво точно тярбва да се обиждаш или поласкаваш?

# 653
Замислих се, на Съчно с тези сънища, много й отива ника й.
За Спунк, Мартеа и Миа и аз се зачудих какво ще свалят. Али97 може да изчезне, ако свали килограми.
Аз рядко си спомням сънища повече от един ден.
Мен освен да ме сънува с много торти и да си ям, ям.... на някое плажче, може и на Бали. Като стане я взимам и нея.

# 654

За Спунк, Мартеа и Миа и аз се зачудих какво ще свалят.

а ти какво пиеш, не разбрах?

# 655
  • София
Аз също не съм гласувала, ама кротко ще чакам финализиране на датата, че иначе няма да се види края на гласуването.

Сънчо, мен пък искам да ме сънуваш в Бора - Бора  Sunglasses
Какво да ти донеса на срещата  Grinning

# 656
  • София
Тук съм и аз, на балкона!
Все чакам да видя датата. Не съм гласувала, съгласна съм с всички.
По празниците свалих 3 кг, така че, ако може за мен сън в самолет. С комбинирана пералня и сушилня.
Пътува ми се, две не виждам. В сесия съм и вместо да чета, дебна билети. Пералньо-сушилнята си поръчах на дядо 8.март.
Децата обсъждате, пуснах изследвания на дребосъчка, че за година 2 пъти чупи дясна ръка. Ниски калций и витамин С, висок хемоглобин. Отказах я от борда тази зима, че социалните ще ме загледат, ако пак се метнем в Пирогов. И по случай новия телефон съм й купила и буркан с тахан. Сега не знам на какъв доктор да я водя...

# 657
  • В средата на времето
Звездице, за Бора Бора сме две.Simple Smile Това ми е втората мечтана дестинация.Дано ни се случи!

# 658
Спокойна, с глас се смея, за къде искаш да летиш, че и пералня и сушилня ще носиш.?Joy Много неприятно е това с резултатите, аз винаги ги нося на ЛЛ - нашата е чудесна, и тя ме насочва за допънителни прегледи.  
Fair lady, не се ли стресна девойката от инсуиновата резистентност поне. Моята беше започнала да внимава, но като се оправиха р - татите и пак си хапва. Мисля за психолог, но се колебая, все си мисля, че можем ние да я мотивираме. Тя казва, че съвсем разумно се храни, сърди се, дебне аз какво хапвам и ми прави заядливи забележки.Не е лесно. Един стар виц:
Говорят си две приятелки:

- Вчера моят ми вика: "Нещо си заслабнала, ходи хапни тортичка!"

- Хм... твоят кой?

- Моят вътрешен глас.

# 659
Тя: Обичам смелите мъже!
Той: Май си напълняла.

Общи условия

Активация на акаунт