Пети клас 2019/2020

• 26 654
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Майничка
Аз купих в понеделник сборника по математика
Скрит текст:
на Пенка Рангелова
. Смешното е, че той беше кошмарът на каката в прогимназията, пък малката си го кльопа без възражения.
По български давам преразкази от де що хвана книга. По английски - упражнения от тук https://english.lingolia.com/en/ и подобни сайтове (ползвам го за бързи упражнения и при моите ученици).

# 631
Моля ,някой ако го има да ми снима от стр.31 до 34 . Благодаря!

# 632
  • София
Аз и преди ваканциите си имам сборници, с които мъча виновника. По БЕ на Донка Кънева, по литература още няколко (но там не се престаравам). По МАТ на Веди, на Регалия и няколко за логически задачи. По английски - ютюб клипчета ха-ха
По разказвателните  обаче нямам нищо. А сухо четене на уроците, дори и гледане на клипчета след това не ми се струва достатъчно. Иска ми се да упражни някъде наученото. Той го затвърждава най-добре със задачи тип учебна тетрадка - да подбере от учебника и препише в тетрадката най- важното от урока. Да го структурира по някакъв начин. Мога да го организирам, ако се ангажирам с всеки урок, но аз също трябва да се съсредоточа в моята работа. Ще ми се нещо да му тръсна и после да успея да го проверя максимално бързо.
Скрит текст:
Изпратиха ни от училище примерни тестове по История и География на последните изучени раздели. Ако някой го интересуват, може да ми пише на лични ще ги пратя, че са доста обемни.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 10:15 от M_I_A

# 633
  • София
Ползваме  академико за разказвателните уроци. Иначе по математика всеки ден получаваме по един тест, под формат НВО. https://www.youtube.com/channel/UCqTGIC4Lli0GZoxpAlvsNaw

# 634
Най-добре ще е да направим някаква обща група, където да се качват всички налични материали - тестове и прочие и откъдето всеки да може да си ги тегли.
Със седмокласника имаме поща (не ми е особено удобна и аз почти не я ползвам) и фейсбук група, където също се качва всичко и лично на мен ми е много удобна.
Та можем и тук да направим една фейсбук група "пети клас 2019-2020" и там всеки да качва каквото налични има.
gargamela, благодаря за сайта. И аз ползвам подобни за допълнителни упражнения по английски, но до този не съм стигнала. Ще тествам довечера.

# 635
Мисля, че затворена фейсбук група е най-удачно. Аз имам свалени някои от учебниците на Просвета за 5 клас, но файловете са доста големи.

# 636
И аз съм за затворена група Simple Smile Между другото видях ,че klett.bg са пуснали безпплатно е-учебниците.

# 637
  • София
"Просвета" обявиха, че дават безплатен достъп до всички електронни учебници и помагала.

# 638
Направих затворена група във фейса
5-и клас 2019-2020
През телефона ми е трудно да дам връзка, но с търсачката може да се намери

# 639
  • Sofia
аз не я виждам... Sad
опитай, моля те, да пуснеш линк като ти е удобно по-късно.

# 640
И аз не я виждам !

# 641
  • Mars Hotel
И аз моля за линк.

# 642
# 643
  • Майничка
Аз ФБ нямам и няма да се включа, но като ми остане време от училищните материали, ще направя няколко кахутски тестчета по разказвателни предмети.

# 644
  • София
И аз нямам ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт