Пети клас 2019/2020

• 26 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Капризче, прималя ми само докато те четях....
Да ги пази господ.

# 616
Хора не искам да всявам смут но да попитам ,утре децата тръгват на училище няколко майки от нашия клас писаха че няма да пращат децата утре.Защото Иж да несе събират на групи на затворено .Ще им слагате ли маски .Чувствам се толкова неусведомена не наясно.И притеснена разбира се .То маски няма .Да уточня в нашия град няма открит случай на Корана вирус.

# 617
Хора не искам да всявам смут но да попитам ,утре децата тръгват на училище няколко майки от нашия клас писаха че няма да пращат децата утре.Защото Иж да несе събират на групи на затворено .Ще им слагате ли маски .Чувствам се толкова неусведомена не наясно.И притеснена разбира се .То маски няма .Да уточня в нашия град няма открит случай на Корана вирус.
при нас отпуснаха последните два дни и чак в понеделник на училище, ако сте в малко население и квартално у-ще може да рискувате, но не се знае кой къде е ходил през ваканцията, затова ако имаш под ръка слагай.

# 618
  • София
Обикновените маски  не предпазват от заразяване,а и трябва да се сменя на 2 часа.А представяш ли си как ще реагират други деца(може да му се подиграват,да го изолират).По добре сложи на детето дезинфектант,да си го слага през определено време

# 619
  • Mars Hotel
Не, няма да я карам да слага маска, нито ще изпадам в паника и ще стресирам и нея. Многократно беше заявено, че децата не са рискова група. Единствено ще повторя това, което винаги си говорим - често миене на ръцете и кихане/кашляне в кърпичка.

# 620
  • София
Айде за София съобщиха,че я удължават до 15-ти

# 621
За Бургас ще се знае след 14:00ч. със сигурност дали ще сме утре на училище.Няма да го стресирвам детето с маски и други .Да си мие ръцете за мен е достатъчно .Единствено ще му забраня да ходи до стола понеже ме е страх ,че по-малките са по-болнави .Ще си му пратя закуска и десерт от вкъщи Simple Smile

# 622
  • София
В 18-то нямат сапун..

# 623
В София е добре,че я удължават.Аз нямам маски,не откривам и ще дам мокри кърпи и дезинфектант(така процедирам от първи клас).Това с миенето на ръце как ще става, като в у-щето на синът ми няма топла вода,сапун и хартия.Дано са подсигурили,че иначе кофти ситуация.

# 624
  • София
Аз се надявах да са утре на училище, но уви. Писна ми тази ваканция. В нашето училище винаги е имало течен сапун и хартия, за топла вода не съм питала. После яко ще юрнат децата с учебния материал. Отделно, ако се докаже и един заразен в училище, ще го затворят цялото. Така, че не се знае кога пак ще са ваканция.

# 625
  • Сф
В нашето училище всичко има.Дадоха го за пример, но мен ме притеснява,  че детето се връща с метрото.Майка е взела маски с въглен и дезинфектант.Каза че е изръсила 100 лв в аптеката.Много се притеснявам за нея, сърдечно болна е, на възраст.Бог да пази дето се вика.
Детето утре е рожденничка.Що бонбони взех за у- ще..ще има да ядем или в понеделник ще черпи.
Няма да събираме деца .Само в събота ще излезем с още две от блока на 3 d стая мисля да ги водя и после в парка.Те и сега си играят заедно у тях и навън.
Какво ги правите вашите? Цяла седмица вкъщи?То им се играе..
Сестра ми и нея мисля.Работи във фитнес.Търка като бясна.Взели са крути мерки.Ама нали все и до магазина трябва да се иде..
Чудно ми е тая жена как е отишла в Пирогов, на свиждане, поне така писаха, като има карантина.Мм ходи до Майчин дом,затворен портала, само спешното и не пускат никой.Все пак са му донесли документите( имах епикриза да взимам с хистология)
Гледам да не се паникьосвам, и аз съм хронично болна .Дано мине пика бързо!

# 626
  • София
Моите двамата умират от скука вече. Ходи им се на училище. Аз ще ги гледам следващите два дни и ги почвам с диктовките и изпитванията. Важното е да сме здрави. И моя петокласник пътува с ГТ и го мисля, но гледам да не се панирам. Не съм ги спирала от тренировки.

# 627
За сега ще си продължим с онлайн  уроците от академико и допълнителните помагала ,който съм закупила за вкъщи.От училище само г-жите по математика и англ.език ни бяха изпратили задачи за дом.работа. Класната ,която ни е по бълг.език нивест ,ни кост ! Говори се ,че обмислят как да го направят дистанционно обучението.Дано все пак го направят по скоро ,че ни идва в повече Simple Smile

# 628
  • София
Ние получихме домашно по МАТ, но учебниците ни са останали в училищното шкафче. И не само на нас, та учителката изпрати все пак сниманите страници.
И тъй като явно ще има по-дълга "ваканция" и домашно обучение, искате ли да си споделяме ресурси и други материали, които децата да ползват за упражнение. Не че няма доста материали в Уча се, Академико, Мозауеб и къде ли не, но все пак понякога готов тест създаден от реален учител е удобство.

# 629
Всички учебници имат електронни варианти, така че не е проблем, ако хартиените са останали в училище. На моя син му давам всеки ден допълнителни задачи по математика и ми е все тая дали ще изпращат задачи за домашно.

Общи условия

Активация на акаунт