Избор на сушилня - Тема 14

• 40 080
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Check Please/b], чудя се ,защо след като си толкова недоволна от Горенье, си продължавала да купуваш през годините уреди на таза марка!!!
Аз имам сушилня Горенье. Ползвам я ежедневно и многократно вече две години. Нямам изменения в пластмасата. Работата ѝ като сушилня също ме задоволява.

Редактирах се и се извинявам на Bibi Petrova!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 13:36 от Djordja

# 121
Ходих преди час в такъв акцион в Шумен, имат няколко модела Самсунг, казаха ми обаче че са правени в Корея... 🤔🤔🤔
Менюто е на немски, но в интернет има упътване на български и е китайска сглобка наистина.

# 122
Aз наскоро си купих сушилня Gorenje и засега съм много доволна!

# 123
Да бе, некачествени били и все от тях купуваш. Нещо се счупило при монтажа - да не би пък монтажистът топлова да си е можел. После онова с тиксото - може пък да е и от използващият.  Най-здравата ми пералня е била Горенье, най-здравата ми готварска печка е Горенье (още работи на вилата). Сигурно имат и каплави модели, ама хайде малко по-полека.

# 124
Ходих преди час в такъв акцион в Шумен, имат няколко модела Самсунг, казаха ми обаче че са правени в Корея... 🤔🤔🤔
Менюто е на немски, но в интернет има упътване на български и е китайска сглобка наистина.
Възможно е, на моята обаче отзад пише China.

# 125
  • София
Ами те там се правят в Китай и Корея. Бих се учудила ако видя да е сглобявана в ЕС. И ако е правена в Китай не го свързвай с евтината китайска стока, която стои по левчета и подонби. Китайците имат колкото букучави, толкова и сериозно неща, просто бг пазара е залят основно със шрот, защото е евтино.

# 126
Жената каза, че се срещали и сглобки
 в Полша, незнам колко е вярно...
Ами те там се правят в Китай и Корея. Бих се учудила ако видя да е сглобявана в ЕС. И ако е правена в Китай не го свързвай с евтината китайска стока, която стои по левчета и подонби. Китайците имат колкото букучави, толкова и сериозно неща, просто бг пазара е залят основно със шрот, защото е евтино.

# 127
Самсунг имат интересни модели за американския пазар. Не бях виждал такива.

# 128
  • София
Жената каза, че се срещали и сглобки
 в Полша, незнам колко е вярно...
Възможно е.
Моделите за щатите са много хубави до колкото ги виждам пред нет-а, лошото е, че тук не ги продават.

# 129
Поне на външен вид наистина са много добри и ги правят в Мексико както забелязах от клипа.

# 130
Самсунг имат интересни модели за американския пазар. Не бях виждал такива.

Да, аз ползвам Самсунг пералня и сушилня в САЩ и съм безкрайно доволна.
Уредите там са много по-различни от европейските Simple Smile.

# 131
  • СОФИЯ
Здравейте,светна ми в червено индикатора за почистване на филтъра,който всъщност трябва да е  самопочистващ се.сушилнята е хотпойнт и е сравнително нова.не е извъртяла повече от 20 цикъла.идеи ???

# 132
Здравейте,светна ми в червено индикатора за почистване на филтъра,който всъщност трябва да е  самопочистващ се.сушилнята е хотпойнт и е сравнително нова.не е извъртяла повече от 20 цикъла.идеи ???
На филтъра или на контейнера за вода?

# 133
Почистете филтъра, нямам идея как се самопочиства. Вероятно имате предвид кондензатор, който би могъл да се самопочиства, но може и да греша Simple Smile.

# 134
  • СОФИЯ
След всяко ползване почиствам двата филтъра,в които се събират мъхчета ,както и контейнера за вода.сега свети в червено един знак,който в упътването пише ,че е самопочистващият се филтър и който уж трябва да се почиства автоматично в края на всеки цикъл.чета назад в темите,че тази функция за самопочистване,май не е добро решение...Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт