Избор на сушилня - Тема 14

• 41 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
Смятам да си закупя сушилня. До сега не съм имала такъв уред.  Спрях се на моделите по-долу. Консултанта ме насочи към БОШ, но бюджета ми е около 1000 лв.а тя е 1200. Моля, за мнение...

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-ELECTROLUX-EW8H458B/p/688334

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTW87463BY/p/683896

# 406
Която е с най-голяма гаранция.
Бих взела Бекото, много са добри при сушилните.

# 407
Здравейте,
Смятам да си закупя сушилня. До сега не съм имала такъв уред.  Спрях се на моделите по-долу. Консултанта ме насочи към БОШ, но бюджета ми е около 1000 лв.а тя е 1200. Моля, за мнение...

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-ELECTROLUX-EW8H458B/p/688334

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTW87463BY/p/683896

Вземете Боша , тя е за 7 кг , но пък е с най- ниска консумация на електроенергия и е със самопочистващ се кондензатор , има и удължена гаранция от 5 г .
Електролукса харчи доста повече ток , за Бекото единствено марката не притеснява , но има доста доволни тук от Беко .

# 408
Бош е самопочистващ се. Това е по-скоро минус.
Беко имат чудесни програми и сушилните им са страхотни. Въпреки, че сега съм с Мийле, вече мечтая следващата отново да ми е Беко. Не се шегувам.

# 409
  • Пловдив
Бош е самопочистващ се. Това е по-скоро минус.
Беко имат чудесни програми и сушилните им са страхотни. Въпреки, че сега съм с Мийле, вече мечтая следващата отново да ми е Беко. Не се шегувам.

Аз пък не смятам,че самопочистването е минус,напротив-има препарат за профилактика за самопочистващите се сушилни,а за другите,които не са самопочистващи се,решението е профилактика в сервиз.Тази седмица поръчах препарата и когато отидох в сервиза да си го взема,видях няколко сушилни,които чакаха да ги почистят,нито една от тях не беше Бош...От 9год. съм със сушилня Бош и когато дойде време да я сменям,пак самопочистваща се ще взема,точно поради тази причина.

# 410
Тези, които не се самопочистват, си ги почистваш ти и нямат нужда от профилактика в сервиз. Има клипчета и за двата вида, а за по-сигурно питайте майсторите.
Почистването на кондензатора е изключително бързо и лесно.

# 411
  • София
И къде се продават тези препарати за самопочистващите? Никъде, защото ако се продават свободно, никой няма да я занесе на сервиз! Сега ако някой с връзки си е купил от някои сервизен техник е друго нещо и то е далеч от практиката.

# 412
  • Пловдив
Не с връзки за 3-ти път купувам препарата(сервиз го поръча,от къде,от кого,не знам)точно  техник ми каза за този препарат,който търси... намира.

# 413
  • София
Не с връзки за 3-ти път купувам препарата(сервиз го поръча,от къде,от кого,не знам)точно  техник ми каза за този препарат,който търси... намира.
А, да си дойдем на думата! Сервиза го е поръчал, понеже не се продава свободно! Сега как ти си убедила техника да ти го препродаде си е твоя работа, но това е единичен случай! Повечето техници няма те светнат как да си го купиш от тях, а ще ти вземат машината в сервиза и ще я изчистят срещу съответната сума!
Затова не подвеждай хората как можело да си купят препарат и да си я изчистят сами, защото е лъжа! Изкл. такива като теб.

# 414
Препаратът се продава съвсем свободно. Как, кога и къде трябва да се извършва тази процедура е отделен въпрос. Със сигурност трябва да се внимава и да се следват указанията върху опаковката и съветите от сервизните техници. Иначе, това не може да замени профилактиката. При нея се прави цялостно почистване на сушилнята.

# 415
Здравейте! Скоро ще си купуваме сушилня, освен марка ме интересува какви параметри/  характеристики се гледат на сушилните? Клас, програми, самопочисвтане... Какво точно да гледаме?

# 416
  • Варна
Още сме по средата на темата,прочети я от начало и ще ти станат ясни много повече неща от колкото някой да ти отговори конкретно.Ако след това имаш пак въпроси-задай ги.

# 417
Понеже старата сушилня издаде багажа и от месец накъде си взехме нова AEG. Ами въобще не съм доволна, сравнявам със старата, която ми вършеше много по-добра работа. Първо тия скрити бутони от типа тач, въобще не реагират. Пръстите си да счупя от натискане, както и да натискам, задържам и т.н. еми не става. Къде се включва, къде не - то си знае. Трябва да имаш идеални нерви да избереш някаква опция, ако въобще успееш да го направиш...Grinning
Второ сушилнята суши само на чисто мокро пране, само тогава духа топъл въздух и дрехите са топли и изсушени. Ако обаче си сушил навън или на сушка и решиш просто да доизсушиш и това става мисия НЕВЪЗМОЖНА. Сушилнята се пуска, върти на студено около 5мин и спира и така може да я пускам до безкрайност. Пробвах всяка програма, екстра дрох и какви ли не комбинации и не и не... Дрехите си остават влажни и нито стават за гладене, нито за прибиране, нито може да ги изсушиш със сушилнята... И се питам за какво де факто е тази сушилня?!?! Една напълно безсмислена и скъпа сушилня, която не оправдава нито марката нито цената си. Много по-добре да бях си купила нова стар модел сушилня на половин цена, коята знам как работи и какво всъщност се очаква да прави. Много съм разочарована от новите и прехвалени модерни и луксозни сушилни, които де факто даже не може да използваш по предназначение....Confounded

# 418
lunna pateka наистина тъч бутоните са малко по- специфични , но като свикнеш не би трябвало да има проблем .

За дрехи които не са много мокри извадени веднага от пералнята , сензора за влага ги отчита като сухи и затова спира сушилнята . За такива дрехи използвай програмата за време за топло - time warm , и ще ти изсъхнат .

# 419
  • на Мелмак
Да, трябва да имаш програма за време, там стават нещата. При мен има и с топъл и със студен въздух.

Общи условия

Активация на акаунт