Избор на сушилня - Тема 14

• 41 013
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
И да докладваш, че както те подкарах Sunglasses    Хайде дано стане работата. Успех!

# 436
Лунна пътека, твоят тъч програматор е различен от моя, но ако успееш да изключиш фабричните настройки на степен на сушене, за да зададеш твоя избор моля те да споделиш как. При мен в упътването пише, че става с едновременно натискане на два бутона, но не ми се получава. На памук и синтетика мога да избирам от 4 степени, но те са фабрично зададени и се избират само с единия от тези два бутона. Не знам защо не ми се получава избора на степен на сушене на другите програми. Вероятно съм си блокирала сама тези настройки още в началото, а и преди година като я взеха втория път в сервиза за ремонт и профилактика техника казал на мъжа ми, че й направил някакви настройки, но той пък не разбрал какви и как. Може би има начин да се изключат всички настройки до момента и да се започне все едно е сега купена, но в моето упътване не намирам къде пише как се изчиства всичко зададено до момента. Ще съм ти много благодарна да споделиш не само дали си се справила с настройките, но и как. Може би на лични за да не е спам по темата.

# 437
Здравейте,  от скоро съм с Miele TWF640 WP EcoSpeed ,но почти винаги се налага да доизсушавам. Някой имал ли е подобен проблем и пробвал ли е да коригира допълнително от настройките?

# 438
Значи за тъч-бутоните, когато трябва да се натискат два едновременно, просто положете пръст(възглавничката на пръста) на едната и пръст на другата ръка върху тях, без да натискате и задръжте така колкото е необходимо.

# 439
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за сушилня Samsung  и по-специално този модел:  https://www.technomarket.bg/sushilni/samsung-dv90m5010qx-le-09172537
Благодаря Wink

# 440
Здравейте,  от скоро съм с Miele TWF640 WP EcoSpeed ,но почти винаги се налага да доизсушавам. Някой имал ли е подобен проблем и пробвал ли е да коригира допълнително от настройките?
Аз проблем не виждам. Коригираш настройките и готово. Обсъждано е вече това.

# 441
Аз проблем не виждам. Коригираш настройките и готово. Обсъждано е вече това.
Извинете , не намерих с търсачката

# 442
doussy пробвай от schonen + , да настроиш за по-сухи дрехи , или виж в книжката ако е описано нещо .

# 443
Може да се обърне внимание на следните неща от упътването.

doussy, пробвай и сподели след това дали има подобрение.

Скрит текст:

# 444

Скрит текст:

Да моята степен за сушене на памук е настроена на 6 от 7 , както беше фабрично на 4 дори на Екстра сухо не бяха напълно сухи. Това са финни настройки, направете ги и вижте как ще е.

# 445
Здравейте искам да попитам мнение за сушилня Samsung  DV80M5010QW/LE предстои ми покупка и много бих благодаря ако ми споделите мнение? Благодаря

# 446

Скрит текст:

Да моята степен за сушене на памук е настроена на 6 от 7 , както беше фабрично на 4 дори на Екстра сухо не бяха напълно сухи. Това са финни настройки, направете ги и вижте как ще е.

Промених степента на сушене Лесна подръжка на 7, пак ги изкара леко влажни и доизсушавах.За сега опитите продължават, ако се получи ще пиша за тези които се лутат като мен.

# 447

Скрит текст:

Промених степента на сушене Лесна подръжка на 7, пак ги изкара леко влажни и доизсушавах.За сега опитите продължават, ако се получи ще пиша за тези които се лутат като мен.
Пробвайте Памук, лесна поддръжка няма опция екстра сухо, логично е да излизат влажни.

# 448
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за сушилня Samsung  и по-специално този модел:  https://www.technomarket.bg/sushilni/samsung-dv90m5010qx-le-09172537
Благодаря Wink

Здравейте! Ползвам такава няколко месеца, но за 8 кг.Доволна съм, суши перфектно, с функцията против намачкване дрехите излизат като гладени. Нямам забележки засега.

# 449
Piole 1, събрах различни материи само и само да я пробвам, но явно ще се суши на Памук,  дано най-накрая се получи.Четох из форума , че най-сухо е Сухо за гардероб, но май и там съм сбъркала и вече минавам на Екстра сухо.

Деляна Рангелова  към schonen + имам резерви, не че не пробвам и с него,но ако ги щади по-скоро ще ги изкара леко влажни.

Ако не се получи накрая и проводимостта ще пипна макар, че сме с твърда вода.

Общи условия

Активация на акаунт