Вила (къща за гости) с джакузи в Стара Планина за 12-13 човека?

• 687
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имате ли препоръка за вила, в която може да се празнува РД за около 12-13 човека? Нямаме претенции дали да е битова или модерна, но искам еда има джакузи или вътрешен басейн?
За януари ни трябва.

# 1
  • у нас
Вила Планински чифрик. Единственото пътя до нея е кофти. Високо в планината, та 3км няма никой. Уютно, всичко необходимо, страхотни собственици. Имат страница във фейса
ето я

# 2
Здравей и благодаря за препоръката! Изглежда перфектна за повода. Ще се свържа със собствениците за повече информация Simple Smile

# 3
  • у нас
2 пъти съм била там и ми се ходи трети
🙂 Къщата е на две части. Едната е тип бунгала мисля 3 и до тях механа, а втората част- механа и спални над тях. Пепа ще ви обасни. Има малко басейнче, което се подгрява на дърва. Отгоре се похлупва, има масто да се оставиш чашата и пей сърце. Тишина и спокойствие-пълен рай. Кеф ти шумен купон, кеф ти абсолютна тишина. Няма никой наоколо, няма на кой да се пречи, да ги вика полиция, мрънкане и т.н. Единствино пътя, което на нас не ни беше проблем. Лъскави и ниски коли ще видат зор. Пътя е посипан с камъни, но от селото нагоре си е 3км планински път, който води до самата вира и над нея един овчарник. Това е. Дано да е свободна. Сигурна съм че ще ви хареса

Общи условия

Активация на акаунт