Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет мили дружки  Heart Eyes
Рени, добре дошла и ти при нас  Hug

Днес е Игнажден, нека денят ни бъде лек и ползотворен  bouquet

# 151
Рени, хошгелдин Heart Много се радвам, че писа в темата ни Kissing Heart

Филе, верно, че Бурак не беше айс в началото Joy

Мнение в туитър Heart Eyes

"Омразата винаги крие голяма любов. И Наре не само мрази Санджар, тя е ядосана, тя е наранена от отношението му. Имат дълъг път. Санджар ще се покае хиляда пъти, и хиляда пъти ще се извини. Този Ефе ще коленичи пред Наре и ще поиска да му прости. "

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 11:01 от Еванджелин

# 152
  • Варна
И аз съм с такива впечатления като Рени. Но все пак е само 1 епизод, те сега са - не точно се мразят, но в кофти отношения : )))
Нека да видим по-нататък.
Стъпват на много примитивна основа от към отношенията, което на мен не ми допада.
И Санджар е с много примитивно поведение спрямо жена си, направо не знае какво да прави. Като ,че ли жената е само да продължи рода - нищо повече. Ясно ми е, че не е тръгнал кой знае от къде и с такава майка не може да се очаква повече. Но можеха малко повече да заложат в героя, а той си държи на примитивизма.
С една дума както писах - дърво : ))))) , ама голямо дърво. Никаква елегантност, такт.
Но пък Енгин добре го пресъздава : ))))

# 153
Наре не го мрази...дори не е и ядосана. Тя е дълбоко наранена...Санджар се "съживи" с появата й...но тя още не го е направила.

Привет, момичета Hug Hug Hug
Рени, добре дошла Hug

# 154
  • Яко в Матрицата...
Мерси, момичета Hug

Наре не го мрази...дори не е и ядосана. Тя е дълбоко наранена...Санджар се съживи с появата й...но тя още не го е направила.

И аз мисля, че Наре не мрази Санджар.
Колкото до двойката Несли-Бу, мен ме грабна още от автобуса Joy

# 155
  • София
Момичета, аз си имам свое мнение относно Санджар  Peace
Сценаристите сега нарочно го показват такъв груб, недодялан, вдървен, човек който не може напълно да си покаже чувствата.
Подготвят ни за да ни пуснат от небето на земята.
Знаем, че Енгин винаги си избира нестандартни роли. И винаги оставя на зрителите решението сами, дали да го обикнат или не  Naughty
Енгин много добре е преценил, че с тази роля на Санджар, тепърва ще трупа страшно много негативи, но това не му е попречило да си хареса точно тази роля. Той обича такива предизвикателства.
Спомням си, че самите сценаристи при представянето на образа на Санджар казаха: "Вие ще наневиждате Санджар"
И това не е случайно. Точно този ефект се търси. За да може постепенно да развият образа му до такава степен, че накрая да се влюбим в Санджар. А ние сме изгледали едва само един епизод  Peace
Както Керим от "Фатмагюл" с времето се променяше и ние го заобичахме и му повярвахме, така сигурно ще стане и със Санджар. Голяма любов ще се развихри, повярвайте ми. Енгин тепърва ще си показва таланта.
Така, че нека не избързваме с определенията  newsm10

# 156
Да, не го мрази Наре, разбира се. Аз само ви цитирах целия туит, да не вадя от контекста главното Grinning

Линде, така е, тепърва ни предстои да видим промяната в Санджар.

# 157
"Някой тук беше написал , че на Енгин не му се отдават много любовните сцени . "

Нещо от "Облака" касаещо любовните сцени!

# 158
Линде, "Вие ще се ядосвате на Санджар"....чак да го ненавиждаме.
Щом Наре се е влюбила в него, значи има защо. Ние не сме видяли  нищо от неговите качества. Видяхме само реакциите от "предадения" Санджар. И не е като да не си показва чувствата...напротив много добре ги показва.

# 159
"Някой тук беше написал , че на Енгин не му се отдават много любовните сцени . "

О, Тумба Hug , мен си цитирал Grinning
Каква е тази сцена ? От коя година е Облака ? Явно тогава не е имало цензура като сега .
Аман от фалшивия морал на ''Ердогановци '' и тем подобни ''праведници '' Scream Rage Е , това в Дъщерята няма да го видите ( не ,че Несли и Енгин не могат да го изиграят ! ) , ще вземат да пратят екипа в затвора за уронване на морала Stuck Out Tongue Closed Eyes .В Турция , дами и господа , няма нито кражби , нито побои, нито изневери , нито разврат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
  • Пловдив

Това не е любовна сцена, а страст и секс.

# 161
  • На луната

Представям си колко ще ги глобят сега, за такава сцена. Може и телевизията да закрият Grinning
Аз не намирам никаква прилика между Санджар и Мустафа Булут, освен темперамента. Това в клипа беше любовницата на баща му, и беше акт на отмъщение към него, ако си спомням добре. Което не му пречеше да е лудо влюбен в друга. Grinning Абе няма друг, като Булута. Беше си доста откачено "копеле".
Надявам се, Санджар да е по-уравновесен, и да не е залепнал за пистолета.

# 162
  • София
Линде, "Вие ще се ядосвате на Санджар"....чак да го ненавиждаме.
Щом Наре се е влюбила в него, значи има защо. Ние не сме видяли  нищо от неговите качества. Видяхме само реакциите от "предадения" Санджар. И не е като да не си показва чувствата...напротив много добре ги показва.
Васе, аз го цитирах по памет и сигурно малко съм го засилила. Друга ми беше мисълта, че първоначално, с неговите действия няма да го приемем и ще му се ЯДОСВАМЕ  smile3521
Санджар има чувства към Наре и то все още много силни. Само вижте реакцията му, когато разбра, че е пренощувала при Гедиз  ooooh!
Що се отнася до любовните му сцени, мисля че тепърва ще ги гледаме.

Нека се опитаме да не сравняване играта на Неслихан с предишните й партньори. Всеки образ, който се пресъздава е различен, всеки партньор също. Самите режисьори пък си имат свое виждане. Когато стартира КС, колко много се коментираше как Бурак бил дървен. Сега се започва със същото. Изчакайте момичета. Много е рано. Ние нищо още не сме видели  Heart Eyes

# 163
А, ние говорим за Санджар, че е дърво. За Енгин никой не би могъл да каже такова нещо Blush

# 164
Аз не съм ядосана на Санджар , все още сме епизод 1 и му давам шанс .Той ще се промени , но и Гедиз , на който много му се възхищават ( рускините са му фенки ) също ще се промени и боя се , не за добро .
И сега малко красота

Общи условия

Активация на акаунт