Къде ти да мисли за ПБН. Пък и както се видя, въобще не ми изглежда на влюбен младоженец. Целуна Менекше по бузката, като някакво приятелче, а ние чакаме да си легнат 
Повелителката на метлата, която в момента се изявява като султанка на сарая, каза на Менекше защо я е избрала. За да си я моделира, както на нея й е угодно. Да я слуша, и да й козирува по 24 часа в денонощието. И тъй като никой от домочадието й не го прави, и общо взето не й обръща внимание, се е прицелила в снахата.Иначе си мисля че на Санджар по принцип не му беше до точно тая булка, и дето се вика с голямо желание я пренебрегна. Направо дюшеш му дойде това разсейване и разконцентриране. И ако по заръка на мама, Менекше не го упои, напие и върже, така и ще си остане непорочна.

п.п. Мисля си, че в последствие Маман ще бъде неприятно изненадана от привидно кроткия характер на новата снаха.

Прибирай. 
Ха дано

Той е като вулкан. Осем години е чакал да изригне и сега помита всичко пред себе си, включително и Наре, която го обича, тъй-като знае какъв е всъщност под цялата тази безпомощна агресия.