Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 744
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • На луната
Майката на Санджар какво е харесала в това момиче, че я иска за снаха. Жалко за булката. Както се очертава, май скоро няма да има първа брачна нощ. Санджар го завъртя водовъртежа още от зайбека. Не му е до булка. Освен огромният сюрприз с появата на Наре, изтипосаха му и дъщеря   married  Къде ти да мисли за ПБН. Пък и както се видя, въобще не ми изглежда на влюбен младоженец. Целуна Менекше по бузката, като някакво приятелче, а ние чакаме да си легнат  newsm48
БлагаВест Hug Повелителката на метлата, която в момента се изявява като султанка на сарая, каза на Менекше защо я е избрала. За да си я моделира, както на нея й е угодно. Да я слуша, и да й козирува по 24 часа в денонощието. И тъй като никой от домочадието й не го прави, и общо взето не й обръща внимание, се е прицелила в снахата.
Иначе си мисля че на Санджар по принцип не му беше до точно тая булка, и дето се вика с голямо желание я пренебрегна. Направо дюшеш му дойде това разсейване и разконцентриране. И ако по заръка на мама, Менекше не го упои, напие и върже, така и ще си остане непорочна. Grinning

п.п. Мисля си, че в последствие Маман ще бъде неприятно изненадана от привидно кроткия характер на новата снаха.

# 136
  • София
Линде,
Скрит текст:
Аз съм свалила епизода, заради гифчетата, които направих днес и с плеъра - BS направих снимките/стопираш, десен бутон и прихвани кадър/... Иначе използвам това приложение https://app.prntscr.com/en/download.html

Васе, благодаря ти  bouquet
Ще се опитам, да видя да ли ще мога да се справя  newsm53

Аласка и аз си мисля, че тепърва мама свекърва ще си скубе косите от новата снаха. В началото ще я слуша, ще се опита да й влезе под кожата. В момента, в който се почувства сигурна, ще си покаже характера

Ах, това детенце! Как само успява с очи да пресъздаде какво се случва. Това е трудно дори за доста от известните артисти, това момиче го прави с такава лекота  ooooh!

# 137
Благодаря ви за поздрава! Flowers Hibiscus

Ще ми е забавен образът на другата снаха  в конака на Санджар.
С голямата си уста вече направи няколко издънки с новата снаха. Смях се как ги нарежда
уж, че нищо не е казала, до възмущение, че й се сърдят останалите от реченото.
Гедиз има още една опорна точка  по пътя към Наре, който той започна. Установи се, че сестра му и Наре се познават добре и  са  с приятелски чувства.
Интересно е и ще видим какво ще се случи, след като насилникът Акън оживее.
Нали в трейлъра за 2 серия нещо видях, че е в болница. Дали бащата на Наре ще стигне далеч и да прикрие оживяването му, с цел да я владее със страховете й  и съвестта й.
Много въпросителни , а и  доста интриги ще има да гледаме.

# 138
# 139
  • София
Великолепен колаж  bouquet smile3501
Правя нова папка за ДП и го прибирам там  smile3521 smile3503

Дали ще доживеем до такъв момент, момичета  newsm78
Много добре стоят един до друг  smile3521
А, ако и до сватба стигнем, със сигурност ще има и ПБН.
Няма да пропусне Санджар   

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 00:37 от БлагаВест

# 140
Линде, мерси Flowers Rose Прибирай.

Те вече я минаха ПБН Laughing

# 141
  • София
Линде, мерси Flowers Rose Прибирай.

Те вече я минаха ПБН Laughing
Те я минаха, ама с много сълзи. Втората искам да бъде както си трябва. Нищо, че ще бъде втора, ще си я броим като за първа  newsm62
Санджар няма тогава да бъде толкова ядосан и груб. Представям си го нежен, мил и романтичен.
Аз пък се размечтах, дали сценаристите мислят като мен  newsm12  Ха дано  Heart Eyes

# 142
Скоро няма да го бъде това, Линде Laughing

# 143
  • София
Скоро няма да го бъде това, Линде Laughing
То че няма да е скоро, е ясно. Дали ще има хубав край е въпросът  Thinking
През какви ли перипети ще трябва да минат
Ето от къде обличат Несли за ролята на Наре

# 144
Дали ще има хубав край е въпросът  Thinking

Ами историята е за след легендата, така че има надежда Laughing

# 145
  • Варна

Санджар си е дърво. Да се чудиш такова нежно същество като Наре какво е намерила в него.

# 146
  • На луната
Санджар си е дърво. Да се чудиш такова нежно същество като Наре какво е намерила в него.
Добро утро. Tea
Санджар си е дърво, но освен това в него има много огън. Simple Smile Той е като вулкан. Осем години е чакал да изригне и сега помита всичко пред себе си, включително и Наре, която го обича, тъй-като знае какъв е всъщност под цялата тази безпомощна агресия.
Мисля че тя се е влюбила в него точно заради това, което не е намерила в къщи. Чистота, преданост, истинска любов, доброта. Той я гледаше така сякаш е въздуха и водата му.
Спомням си, какъв беше, преди тя да се появи на сватбата му. Като зомби Simple Smile Сякаш живееше по принуда и се насилваше дори да се усмихва. Спомням си и как оживя, щом я видя.
Ще ми е интересно да наблюдавам, как се променя.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 08:31 от Alaska 80

# 147
Добро утро Hug

Като Аляска мисля. Той че е дърво, дърво е. И на младини не беше "по-гъвкав". Чакам да видя, какво е харесала Наре в него. Сигурна съм, че има защо. Да, сега не го харесваме много, симпатизираме на Гедиз, но ще видим какво ще стане, когато лавата изтече Grinning
Пени се сега, но няма да я даде нито на Гедиз, нито на Акън.
Нямам търпение, казвам ви Heart Eyes Айде днес снимки, озет, белки втори фраг...

Красота Heart

Патрончето, че забравихме за него Relaxed

# 148
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Simple Smile

Видях, че приемате нови попълнения, реших и аз да се включа Grinning
Чаках много Несли да се върне на екран и бях сигурна, че ще е с някоя тежка драма. Искаше ми се поне един филм комедия да направи, но... едва ли. Искаше ми се и с някой от по-младите й колеги да я видя, тук все ище имам останали надежди Joy

За новия сериал все още нямам много какво да кажа, освен че Несли е пораснала от времената на КС. Все така красива, но излъчваща много повече женственост. Малкото сладурче Мелек (още не съм запомнила имената на непознатите ми актьори) не отстъпва на големите си колеги, страхотна е и с Несли са постигнали онази симбиоза, при която се размиват границите на сериалния и реалния образ. Но... има и едно но все пак... Въпреки че Енгин е перфектен, нищо не е повече или по-малко, не ме грабнаха като двойка с Несли. Не се получи тази магия при мен, както при двойката й с Бурак... Не знам каква е причината, необясними са тези неща...

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 10:01 от Reni - BG

# 149
Добър ден! Simple Smile

Видях, че приемате нови попълнения, реших и аз да се включа Grinning
Чаках много Несли да се върне на екран и бях сигурна, че ще е с някоя тежка драма. Искаше ми се поне един филм комедия да направи, но... едва ли. Искаше ми се и с някой от по-младите й колеги да я видя, тук все ище имам останали надежди Joy

За новия сериал се още нямам много какво да кажа, освен че Несли е пораснала от времената на КС. Все така красива, но излъчваща много повече женственост. Малкото сладурче Мелек (още не съм запомнила имената на непознатите ми актьори) не отстъпва на големите си колеги, страхотна е и с Несли са постигнали онази симбиоза, при която се размиват границите на сериалния и реалния образ. Но... има и едно но все пак... Въпреки че Енгин е перфектен, нищо не е повече или по-малко, не ме грабнаха като двойка с Несли. Не се получи тази магия при мен, както при двойката й с Бурак... Не знам каква е причината, необясними са тези неща...
Някой тук беше написал , че на Енгин не му се отдават много любовните сцени . Наистина не видяхме кой зане какво м/у тях , но аз съм убедена ,че ще им се получи . С Бурак в първите епизоди не беше кой знае какво , той беше много ''дървен'' , ама после стана пожар Grinning
Аз също много се надявам Несли да изиграе двойка с някои от по-новите лица Simple Smile
Ха , здравейте дружки Sparkling Heart Flowers Hibiscus
Добре дошли на новите попълнения Hug

Общи условия

Активация на акаунт