Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
А може ли да се окаже ,че Наре си представя какво ще се случи с нея , ако скочи и да не е скочила ?
Що се отнася до бебето ,и да се е наранила , то не е било бебе а оплодена яйцеклетка .

# 121
  • На луната
А може ли да се окаже ,че Наре си представя какво ще се случи с нея , ако скочи и да не е скочила ?

По принцип може, то във филмите всичко може Grinning , обаче ако тя си го е представила, и Каврук трябва да си го е въобразил, защото я видя. Поне така ми се стори от изражението му.

# 122
Що се отнася до бебето ,и да се е наранила , то не е било бебе а оплодена яйцеклетка .
Да речем , че може и го направят така със спомена й в началото. А как ще извъртят политането, което показаха в края/защото на стоп кадър и то ясно се вижда/? Каврук е под скалата и прекалено далеч, за да я спре и хване...  и го дават погледнал нагоре точно в този момент.
Да, за бебето е ясно...то току-що е направено Peace

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 15:33 от savovas

# 123
Здравейте, нека и аз да се запиша... Доста време го чаках, този сериал просто защото актьорите ми допадат. Като за начало на сериала доста питанки.. Чудя се защо Наре твърди, че Мелек е дъщеря на Санджер? И колко време след изнасилването те се женят, не се разкрива всичко, нормално в първи епизод.. Надявам се да не стане като в един друг турски сериал... Най - добрият приятел и Наре, заради подкрепата. Яд ме е, че не разкриха повече за бащата ама има време. Ей тази наша музика навсякъде.... Само ние баламите нищо не правим... Да я популязираме 😔😔😔

# 124
Bobi-Reni , добре шошла Hug

Защо да не твърди Наре, след като Мелек е дъщеря на Санджар? Нали направиха и ДНК тест, за успокоение на Санджар? Няма никакво съмнение в това Grinning
Наре нямаше нужда да гледа теста, беше сигурна. Значи е минало достатъчно време след изнасилването.

# 125
  • София
Много се радвам, че към нашата група се записват още нови момичета  bouquet
Боби-Рени и на теб добре дошла  Hug bouquet
Нека да сме повече, та да има много мнения и да си обсъждаме всички интересни моменти  Peace

Васе, как става този стоп-кадър джанъм. Не мога да се справя, а ми се иска да сваля някои моменти от епизода  newsm78

Искам да си кажа мнението и за новата булка Менекше. Като дадоха от каква съборетина само я взе и ми стана смешно. А тя се надула, все едно от сараите я взимат. Брат й и той един смотльо, брои парите които му даваше Санджар за откупа на булката и се прави на интересен, че не били достатъчни  newsm48
Майката на Санджар какво е харесала в това момиче, че я иска за снаха. Жалко за булката. Както се очертава, май скоро няма да има първа брачна нощ. Санджар го завъртя водовъртежа още от зайбека. Не му е до булка. Освен огромният сюрприз с появата на Наре, изтипосаха му и дъщеря   married  Къде ти да мисли за ПБН. Пък и както се видя, въобще не ми изглежда на влюбен младоженец. Целуна Менекше по бузката, като някакво приятелче, а ние чакаме да си легнат  newsm48

Запомних два много интересни отговора на Наре  Peace
Първият: Когато Наре и Гедиз се запознаваха в самолета, ми хареса една реплика. Гедиз попита Наре, заедно ли са расли Мелек и бащата, а Наре му отвърна: "Не, разделихме се, когато аз пораснах"
А вторият: На въпроса на Санджар, какво е казала Наре на Мелек за него, Наре отговори: "Не й разказах истината, а това което исках да е истина"

В следващата серия събитията ще се развиват в красивият град Котор, където Наре и Санджар ще търсят Мелек. Само колко куфари мъкнат, явно не мислят скоро да се връщат в Мугла  hahaha hahaha hahaha

Взела съм го от Уикипедията
Котор, Черна гора, много красив град, един от обектите на световното наследство на Юнеско. Има впечатляваща Которска крепост, ограждаща града.
През 998/999 година Котор е превзет от войските на Самуил и е в състава на Първото българско царство до неговия край.
Между 1420 и 1797 Котор и околностите му са под властта на Венецианската република и затова венецианското влияние е видимо в архитектурата   newsm10

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 18:31 от БлагаВест

# 126
Здравейте и приятна вечер!

Приемате ли още един списващ при вас?

Сериалът обещава да е добър и интересен, надявам се.
Преди години бях една от върлите привърженички на Енгин и то заради ролите му в Облака и Фатмагюл.
После не му гледах проектите с предходния интерес и накрая спрях да го гледам. Тъй като ми е стара страст реших да погледна този му проект. Със смесени чувства съм. В дадени моменти виждах едва ли не Мустафа Булут, особено, когато изразяваше гнева си  - ходеше нервно напред назад, блъскаше, тропаше ръкомахаше, все дейности в еднакво изпълнение, до болка ми познати..
А аз обичам да си казвам и негативното, което виждам в даден актьор, без да влагам полюсни чувства.
Но всичко, което пиша е разбира се, субективно.
Изключително харесах Неслихан и бих казала,че това момиче ми "падна на душата". Изигра прекрасно много емоции - от леко високомерие до любов, гняв, ненавист, отчаяние, вярност, нараненост от предателство на баща и любим, до малко запазена романтичност  в реалността, изключително майчино чувство. И още много чувства изрази, за които не се сещам в момента.
Много интересен ми стана образът на Гедиз. Не мисля, че е верен приятел на Санджар.
И в двете срещи между тях по повод Наре Гедиз влезе много твърдо на Санджар в защита на Наре.
Санджар също му отговори доста грубо, показвайки ревност от вниманието на Гедиз към Наре, подслонявайки я в дома си. Предполагам, че между тях ще назрява голям конфликт, който ще открехне завесата от миналото за придобиването на конака и имотите на родителите на Гедиз от семейството на Санджар.
Страхувам се сюжета да не отиде в едно познато русло като в Облака. Дано се обърне тренда и бъдем изненадани от решенията в разказа на сценаристите, иска ми се да вярвам.
Казвам това, защото в последно време усещам, че в турското сериално производство вече има доста изчерпване на истории ,има доста повторения от вече познати такива.
Въпреки това ще гледам и дано ме заплени сериала, защото от първа серия не съм уау, нещо не ми достигна.
Лека вечер!

ПП Забравих да благодаря от сърце на преводаческия екип! Бързият превод бе голяма изненада за мен.
Благодаря, благодаря, благодаря! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 12:10 от bubanka

# 127
  • София
Димана добре си дошла при нас  bouquet
Надявам се тук да ти бъде уютно и спокойно. В нашата тема си обичаме много патроните, но не сме фанатици, не ги издигаме в култ, както се случва в някои други теми. Когато нещо не ни харесва ги критикуваме, изразяваме си нашето мнение. Но не преставаме да си ги поддържаме, защото няма безгрешни.

Относно първият епизод, според мен добре стартира. Тепърва очаквам да се изграждат образите, да се изясняват ситуациите и предшестващите събития, за да ни се избистри, какво се е случило преди това връщане на дъщерята на посланика от миналото. Защо наистина е търпяла толкова години това насилие от Акън, което накрая ескалира в опит за убийство. Това наистина ще преобърне живота на много хора.
Мисля, че тепърва започват екшъните и еволюцията и на Санджар и на Наре  Peace

# 128
Добре дошли на Боби-Рени и Димана в нашата тема за Несли , Кадир и проектите им Hug Hug

# 129
Димана, добре дошла и от мен Hug

Момичета, аз не мисля, че Акън системно е насилвал Наре. Според мен, това беше втория му опит Blush

Тук го изкара извън нерви Grinning Нали го наричат Ефе - водач, лидер. И тя му вика - "Това ли е твоя ефелък, Санджар ефе? Да отхвърлиш собствената си дъщеря? Тогава плюя на ефелъка ти!"  И той я изхвърли от конака си, пак доказа "ефелъка" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
И аз мисля ,че веднъж я е изнасилил , не системно . Не ,че и един път не е ужасно ...

# 131
Линде,
Скрит текст:
Аз съм свалила епизода, заради гифчетата, които направих днес и с плеъра - BS направих снимките/стопираш, десен бутон и прихвани кадър/... Иначе използвам това приложение https://app.prntscr.com/en/download.html

Боби-Рени, Димана, добре дошли Hug Hug Hug

Аз не съм гледала Облака и Енгин ми е непознат като Мустафа Булут.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 21:39 от savovas

# 132

Скрит текст:
Здравейте и приятна вечер!

Приемате ли още един списващ при вас?

Сериалът обещава да е добър и интересен, надявам се.
Преди години бях една от върлите привърженички на Енгин и то заради ролите му в Облака и Фатмагюл.
После не му гледах проектите с предходния интерес и накрая спрях да го гледам. Тъй като ми е стара страст реших да погледна този му проект. Със смесени чувства съм. В дадени моменти виждах едва ли не Мустафа Булут, особено, когато изразяваше гнева си  - ходеше нервно напред назад, блъскаше, тропаше ръкомахаше, все дейности в еднакво изпълнение, до болка ми познати..
Реших да пиша в тази тема, защото в Енгиновата ми е доста ултраско.
Скрит текст:
А аз обичам да си казвам и негативното, което виждам в даден актьор, без да влагам полюсни чувства.
Но всичко, което пиша е разбира се, субективно.
Изключително харесах Неслихан и бих казала,че това момиче ми "падна на душата". Изигра прекрасно много емоции - от леко високомерие до любов, гняв, ненавист, отчаяние, вярност, нараненост от предателство на баща и любим, до малко запазена романтичност  в реалността, изключително майчино чувство. И още много чувства изрази, за които не се сещам в момента.
Много интересен ми стана образът на Гедиз. Не мисля, че е верен приятел на Санджар.
И в двете срещи между тях по повод Наре Гедиз влезе много твърдо на Санджар в защита на Наре.
Санджар също му отговори доста грубо, показвайки ревност от вниманието на Гедиз към Наре, подслонявайки я в дома си. Предполагам, че между тях ще назрява голям конфликт, който ще открехне завесата от миналото за придобиването на конака и имотите на родителите на Гедиз от семейството на Санджар.
Страхувам се сюжета да не отиде в едно познато русло като в Облака. Дано се обърне тренда и бъдем изненадани от решенията в разказа на сценаристите, иска ми се да вярвам.
Казвам това, защото в последно време усещам, че в турското сериално производство вече има доста изчерпване на истории ,има доста повторения от вече познати такива.
Въпреки това ще гледам и дано ме заплени сериала, защото от първа серия не съм уау, нещо не ми достигна.
Лека вечер!

ПП Забравих да благодаря от сърце на преводаческия екип! Бързият превод бе голяма изненада за мен.
Благодаря, благодаря, благодаря! Flowers Hibiscus

Димана  Two Hearts
Приятна изненада за мен е, че след толкова време си решила да следиш проект на Енгин Акюрек - актьор, за когото могат да се кажат само положителни неща - както в професионален, така и в личен аспект.
Относно темата посветена на Енгин - това е фенска тема в която се обсъждат всичките му проекти - с нужното уважение и респект към личността му. Същите се отдават и на екранните партньорки и въобще към целия екип.
Къде видя ултраска атмосфера?

# 133
Марта, добре наминала Hug

# 134
  • между морето и небето
Привет 🤗,
хайде и аз да се разпиша. С удоволствие прочетох мненията ви, радвам се, че настъпи такова оживление в темата.

Почти напълно изгледах първи епизод, засега ми хареса.
Образът на Наре много ми допадна - решителна, грижовна, съвремена млада жена, докато за Санджар не мога да кажа същото. Прекалено традиционен, краен и авторитарен. Засега Гедис ми е по-симпатичен. Ще видим как ще продължи сътрудничеството и приятелството им, и дали СЦ няма да приложат тактиката  - на война и в любовта
всичко е позволено.
За останалите герои - обсъдили сте ги, а и тепърва ще ги нищим, кой накъде ще завие. Ама много бедна я направиха жената на Санджар. Нормалните хора, макар и по селата от този регион, не мисля, че живеят в такива съборетини. (Моите впечатления не са такива). Но за подсилване на ефекта на пътя от бедността до домогване до богатството, така са решили СЦ.
Очертаха и основните линии на сблъсъци във всеки турски сериал. Да видим как ще избегнат клишето и да не ни вкарат в прекалени драми.

Общи условия

Активация на акаунт