Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мерси Лудетина Hands Plus1

Васе ; ))))) ок Hands Plus1

Аз си записвам подобните неща в една сметка.

На мен ортака много ми хареса. Ама знам ,че няма да направят нищо там с него. А седи много добре до Неслихан.
И другия как яде Санджар : ))))
Вярно е като Абдуллах - малко в по-лека форма. Пророк Wink

# 106
Тази музика е вълшебна Heart Eyes

"Я изгрей, звездо" Broken Heart

Боби, Гедиз така нарече Каврук, когато го описваше на Наре - Meczup. Точно както е описан и Абдуллах във Вуслата.

# 107
Привет на компанията. Не можах да се сдържа и искам да споделя мнение относно ситуацията която породи полемика тук, а именно дали ДП е скочила преди 8 години?!? Ако може да се вярва на турския вариант на "Мунчо" би трябвало да е скочила! В края на серията когато отиват до бараката да я търсят и я виждат горе на скалата той произнася  следните фрази: " Не отлитай пъстра птичке! Този път не отлитай! " Принципно лудите казват истината, а той е бил под скалата преди 8 години и е видял какво се е случило.
Извинявайте за нахлуването в темата ви. Лек ден на всички и весели коледни, и новогодишни празници на вас и вашите семейства.

# 108
Тумба, добре дошъл Hug
За мен лично няма съмнение, че е скочила. И в нейния спомен в началото/ тук дори се и вижда, че скача/...и в края, когато я вижда Каврук... тя полита от скалата.
Весели празници и на теб!

# 109
Тумба Hug не си нахлул(а) в темата , пак заповядай Grinning
Аз щях да напиша същото ,че и каза не скачай ПАК . Каврук определено ще бъде положителен герой , той е съвестта на Санджар и иска да ги види заедно с Наре .
 Също така ми харесаха 4-та навън в обора .Личи си колко са близки братята , сестрата и Каврук . Между другото - сестрата куца , сигурно ще ни кажат дали е по рождение или се е случило нещо .
 Халисе макар да не е забравила , че е била от прислугата се държи като  кралицата - майка и колко е горда със Санджар . В този ред на мисли - предполагам ,че семейството на кмета е било пред фалит и тогава Санджар купува чифлика и сигурно им спасява бизнеса та сега са съдружници . ''Кметицата '' доста тъпа , не смее от бившата си прислужница да ''шукне '' Satisfied
Интересен ми е братът на Санджар - дали е добър или в един момент ще завиди на батко си , с който както видяхме всички се съобразяват . Жена му макар и простовата ми е симпатична и въобще не е глупава , усети етървата веднага ,че е ''чакал'' Joy  .А ''умната '' Халисе дето си взе беднячка от просто семейство ( изключително противни майка и брат ), за да я възпита не вижда каква змия е ""Маргаритка '' .
Мисля си ,че Санджар и Гедис ще си развалят приятелството заради Наре .Даже си въобразих ,че Наре ще се омъжи за Гедис заради попечителство на Мелек , аз нали си падам малко ''сценаристка ''Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези познавате ли ги Grinning

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 12:22 от Phillipine

# 110
Фили, не мисля, че семейството на Гедиз е било пред фалит. За конака трябват много пари, а откъде такива у бедните арендатори, живеещи в колиба. Купил е маслиновите полета, така е тръгнал... а впоследствие е купил и конака.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 12:34 от savovas

# 111
Не знам Васе , ама конакът е бил техен , сега е на Санджар , а и някакви хотели са им общи .Как е купил конака и е станал съдружник в останалия им бизнес се чудя  ... Ще разберем .

# 112
Не знам Васе , ама конакът е бил техен , сега е на Санджар , а и някакви хотели са им общи .Как е купил конака и е станал съдружник в останалия им бизнес се чудя  ... Ще разберем .
Да, техен е бил/ на дядото на Гедиз/...но Санджар първоначално е нямал пари да го купи. За да стане богат...човек тръгва отнякъде, в случая от купуването на маслиновите полета/ не знам дали още оттук Гедиз не му е помогнал/ и след това стават съдружници.
Да, ще разберем Peace

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 22:19 от savovas

# 113
  • На луната
Здравейте момичета. Надявам се да ме приемете във вашата приятна група, защото се регистрирах току-що, чисто импулсивно. Случайно попаднах на сериала, и вчера изгледах първа серия. През лятото Вятърничавият доста ми разбърка чакрите, и търсех нещо подобно. Имам предвид, като драма и въздействие, иначе едва ли имат кой знае колко общо, освен обичайните клишета.
За сега, като изключим страхотната игра, историята е обичайната. Богат-беден и пречки. Не очаквам да ме изненадат с нещо невиждано и нечувано, стига ми да ми бръкнат в сърцето, а това определено се случи, докато гледах и плаках с Несли и малката Берен, която си е абсолютно откритие. В киното най-важното е, да те накарат, да им повярваш, и да забравиш, че гледаш филм. В това е магията. Поне за мен Simple Smile
Гледала съм по малко, и това онова с Неслихан и с Енгин. Харесвам ги. Отвътре им идва, спокойно могат да играят и без реплики и пак ще ги разбереш. Надявам се, да им се получи химията на всички нива.
Що се отнася до историята, мисля че Наре е скочила преди години. Вероятно не е падала дълго, скалите бяха сякаш терасовидни. Интересно ми е, кой й е помогнал след това. Засега подозренията ми падат на Каврук, пък и я видя онази нощ. Той и затова мелеше постоянно на Санджар, да не се жени, и да не се отказва от любовта. Знаел е, че е жива. Надявал се е да се върне.
Относно грозната сцена с първата брачна нощ на С и Н, нямам какво да кажа, освен че за някои райони в Турция, това е като леко порицание, и то зад строя. Направо са ги убивали с камъни, или разстрел, наред с родата. Лошото е, че съседите ни едва ли гледат на сцената с нашите очи, за повечето вероятно тя е виновната. Та възпитателният ефект се губи.
Харесва ми, че героите са противоречиви и нелустросани. Наре е боец, но въпреки това, отчаянието й два пъти я тласка към самоубийство. А за мен самоубийството никога не е било признак на сила. Санджар от друга страна, още не мога да го разбера напълно. Хайде, едно време е бил млад, наивен, с някакви непорочни възприятия за света… Ревността често кара хората да се държат, като идиоти, и той не е изключение. Но човек би очаквал от него да стане малко по-широкоскроен през годините. Все пак се облича нормално, ползва смартфон, и не се превозва с каруца. За сега не виждам нищо такова. Надявам се, Мелек да го промени. Но тези години след като Наре си е тръгнала е акумулирал толкова много озлобление и горчивина, че няма как да очаквам всъщност да е по-мек и разбиращ.  
Определено и двамата ще търпят развитие.
Останалите герои за сега няма да ги обсъждам, те са просто фон и катализатори. 
Сигурна съм, че още не са ни показали всичко от предисторията. В един от въвеждащите трейлъри, Санджар явно се е осъзнал, и е тръгнал да я търси, и вижда нещо, което допълнително го настройва. Поне погледа му изглежда някак учуден, а и определено героят има нужда от малко смекчаващи вината обстоятелства, за да заличи образа на селски задръстеняк, какъвто ни го представят.

Поувлякох се в писането, но встъпителните речи обикновено са дълги и досадни Simple Smile Още не съм разучила кое как става с прикачането, та дано съм успяла със снимките Simple Smile

# 114
  • София
Аласка привет и добре дошла при нас. Прекрасен анализ си ни направила  bouquet

За 3 дни първа серия на ДП е изгледана вече от над 2 милиона зрители, а само първият фраг на втора серия, вече е изгледан от 1,4 милиона зрители. Това е само началото. Ще видим какво ще стане след като излъчат 2-ра серия  Peace

Както виждам, Еви е права. Наистина Гедиз е изпреварил Санджар. Явно е с по-бързи реакции newsm62
Това сигурно е момента, в който виждат Наре на скалата.

Вчера са излъчили отново ДП  Peace
Рейтингът е прекрасен, като за повторение. Допълнително са се включили много зрители, които явно са се преляли в ДП от Осман. Защото пък рейтингът на Осман значително е спаднал с повече от 3 пункта.
Това е странно, като се има предвид, че излъчването на Осман е в ден, в който няма голяма конкуренция и е исторически, а комшиите си харесват исторически филми  newsm78

# 115
Alaska 80, добре дошла и на теб при нас Hug хубав пост Peace

# 116
Аляска Hug чудесна встъпителна реч JoyFlowers Rose
Тумба, добре дошъл Hug

Тъй ми е драго, че темата се оживи... няма повече накъде Sunglasses

Абе и аз видях, че тялото лети надолу, но е безумно да оцелее, както каза Линдето Thinking

Линде, прочетох в туитър, че ДП е забранен за гледане в тубата в Турция и арабския свят. Ако е вярно, гледанията щяха да са много повече. Сериала се излъчва едновременно и на Puhu.

Гедиз стиляга Sunglasses

# 117
Хора , връщаме се във времената на Карата Grinning тук е толкова приятно оживено .
Аляска Hug добре дошла !
Турците могат да си гледат сериала и в Стар тв предполагам .

# 118
  • На луната
Благодаря за милото посрещане Hug Blush

Одеве забравих да вметна, че много харесвам Кадир Доулу Blush За мен има най-страхотният тембър от всички турски актьори.

Що се отнася до Гиздавия, не ми хареса това, че без много да му мисли бръкна в чантата на Наре и й прочете дневника. На този етап от развитието на историята нищо не го оправдава Тя не изглеждаше отчаяна, или съкрушена, че да се чуди какво става. Ок, харесва я, увлече се, но това е навлизане в личното пространство.
Иначе, като цяло е симпатичен герой, който ще създава критичти ситуации от ревнив характер.
Става, но засега не съм му от фен групата Grinning

# 119
Еве, поста на Аляска ме накара отново да стопирам и да видя скалите. Наистина са терасовидни, както тя се изрази.

После пуснах да видя накъде лети тялото...подминава всички скали и лети стремително надалеч...Няма как да дават, че скача, пък тя да не го прави...но могат да ни залъжат, че е паднала на най-близката "тераса"/едва ли очакват да го гледаме толкова детайло и да го обсъждаме Laughing/. Както и да е станало, вярвам, че ще ни го пакажат.

Общи условия

Активация на акаунт