Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
 Виждала си я в предишните теми с другите актьори. Дори и тогава питаше каква ще го играе... дали и тя щяла да се влюби в Санджар Laughing после Евето писа, че ще е приятелката... Е, таз е същата Laughing

# 211
  • София
Виждала си я в предишните теми с другите актьори. Дори и тогава питаше каква ще го играе... дали и тя щяла да се влюби в Санджар Laughing после Евето писа, че ще е приятелката... Е, таз е същата Laughing

Аз имах предвид, че не съм я гледала досега в някакъв сериал или филм. Иначе, да тук я коментирахме  Peace
Не знам дали ще се влюби в Санджар, но може да се получи нещо с Гедиз, тъкмо да остави Наре на мира  newsm47

# 212

Аз имах предвид, че не съм я гледала досега в някакъв сериал или филм. Иначе, да тук я коментирахме  Peace
Не знам дали ще се влюби в Санджар, но може да се получи нещо с Гедиз, тъкмо да остави Наре на мира  newsm47
А, ясно Peace и аз не съм я гледала досега...няма да се влюби в Санджар...тя ще знае за него...
А Гедиз...той няма да се откаже от Наре Laughing

И от интервюто на малката Берен за Неслихан Heart Eyes

Скрит текст:
Берен Генчалп (Beren Gencalp), маленькая Мелек из сериала Дочь посла, рассказала немного о съёмках и о Неслихан Атагюль...
Это с твиттера. Наверное отрывок из интервью.

- Как у вас проходят съёмки с Неслихан Атагюль, которая играет твою маму?
У вас много сцен вместе, вам весело?

Берен: Я очень люблю Неслихан Аблу. Первый день, когда мы встретились, она подписала книгу и подарила мне в подарок.
Это сделало меня очень счастливой... Я буду хранить эту книгу до конца жизни. У нас на съёмках очень весело.
Она оказывает мне большую поддержку. Даже за это короткое время, она научила меня так многому. Я хочу быть такой же успешной актрисой, как она, в будущем.
После того, как сцена заканчивается, мы делаем разные жесты и улыбаемся друг другу....

# 213
Дано не провалят хубаво започналия сериал. Като че ли много хора искат Бурак вместо Енгин. На мен ми е Любимец още от Фатмагюл. Успех!

# 214
  • София
Дано не провалят хубаво започналия сериал. Като че ли много хора искат Бурак вместо Енгин. На мен ми е Любимец още от Фатмагюл. Успех!
Привет дружки  Hug
Виктория  Peace
Няма как да се провали сериала, само заради това, че на някой му се иска Бурак вместо Енгин  Naughty
Винаги ще има такива фенове, които се вкарват в матрицата. Бурак и КС са вече история. Животът си продължава и ние с него. Всеки артист има нови проекти и не може да играе само с един и същи партньор. Това е абсурдно.
Като не искат да гледат Енгин, просто да не гледат сериала. Толкова е лесно и просто. Вместо да пишат по форумите и да се тръшкат за Бурак  newsm10 smile3521

# 215
Здравейте момичета,
Все още не съм успяла да изгледам серията и за съжаление довечера също няма да мога да гледам он лайн, но ще се постарая да наваксам Simple Smile. Вие всичко сте разнищили и с удоволствие ви чета! Hug Аз също си мислех, че новата героиня може би ще се влюби в Гедиз и някак си ще успява да го държи встрани от Наре или ще му "играе" по чувството за вина към приятеля му, ако той започне да предприема някакви стъпки. Все пак, Гедиз ми се струва свестен мъж, но знае ли човек...Simple Smile
Искам да ви пожелая Весели и Светли празнични дни! Здраве, късмет и щастие в домовете!
До скоро! Simple Smile

# 216
Здравейте, дружки Hug

Старите партньори гечмиш олсун, сега си имаме нови, и то какви! Нямам търпение за серията довечера, даже вече съм се настанила Grinning

Хаштага тази вечер - #EfeninKızı  - дъщерята на Ефе Heart Eyes

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1209126580884312071

https://twitter.com/bellalumach/status/1209148403642437633

Комплект движат вече Grinning

Забелязали бдителни, че Санджар носи чантата на Наре Grinning

Руска онлайн озвучка

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456242881%2Fvideos-46308 … 2Fpl_-46308288_-2

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 19:02 от Еванджелин

# 217
  • София
Хайде момичета, вече съм се настанила и аз  Peace
Еви  Hug Heart Eyes

# 218
И аз съм тук , дружки . Ще има ли озвучка от подругите ?
Има озвучка , но СЕЛЯНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ...
Аз явно съм пропуснала началото .

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 20:10 от Phillipine

# 219
Серията беше супер Heart Eyes

Научих се да живея без теб, но без Мелек не мога да дишам Heart

# 220
И на мен ми хареса Peace

Ох, тоя Санджар...  като види Наре и кат бик на червено се пуска Joy Joy Joy значи вярва на Акън/ и то с телефонен разговор/...а не на Наре ooooh!
Да видим натам и посланикът с какво е допринесъл за тази "вяра".

А нашите две дами...едната тряска врати на Гедиз...другата на баща си...а двамката трепкат и все по петите им ходят Joy Joy

# 221
Супер са, Васе Grinning

Малкото какво вика на Санджар? Майка ми за какво ли те е обикнала? Joy
Гедиз е лапнал въдицата вече, ще я видим тази работа. Санджар го усети, скоро ще стават на кълбета Sunglasses

# 222
Моля ви се , кажете какво изпуснах . Аз селянията с курбана хванах ...Явно е започнал преди 8.00 часа

# 223
  • София
Изгледах го отначалото до края, че сега даже и повторението гледам. Много силна серия.
Лелеее, Санджар страшно ревнува от Гедиз. Брей ти да видиш. Има си жена.  Хич не й обръща никакво внимание, а тича след Наре. Обаче два пъти му се откъсна от езика да я нарече Наре. Все "Дъще на посланика" я нарича.
Васе, права беше, наистина се е хвърлила Наре от скалите. Цялата потрошена. Без да знам езика разбрах, че е с доста операции. Сега чакам превода, за да разбера, какво говореше Акън по телефона, докато Наре беше гипсирана, като мумия. Останах с впечатлението, че нещо излъга, но кого и защо  newsm78

# 224
Супер са, Васе Grinning

Малкото какво вика на Санджар? Майка ми за какво ли те е обикнала? Joy
Гедиз е лапнал въдицата вече, ще я видим тази работа. Санджар го усети, скоро ще стават на кълбета Sunglasses
Еве, да Peace те и рускините тва писаха в коментарите...и ние искаме да знаем Joy Joy Joy А когато да бяга му вика - "Върви при жена си". Joy
Той и сега едвам се сдържа да не му налети....Япма... ти си ми най-добрия приятел.

Фили...дадоха Наре в болницата...цялата бинтована, не може да мръдне, не може да говори /скочила е от скалата първия път/ И Акън говори по телефона със Санджар/ последния чул легендата
и му звъни/ и този му вика, че било глупости, че нищо такова не е направила...че Наре си е много добре и че му казала, че са се разделили и тя заминала на ваканция. И че ако бил мислил, че той е постъпил така, да дойде и да го убие.
Наре слуша и само сълзи се стичат от очите й, а Акън ехидно й казва....казала си му и какво...мислеше, че ще ти повярва. Полицията не ти повярва, та той ли.

А сега на скалата затвори очи и си спомни раздялата с Мелек и думите й, че ще е силна като нея, защото е дъщеря на майка си. В този момент Санджар стигна до нея и протегна ръце, но тя вече беше решила...че няма да скача, заради Мелек и мина покрай него, като му остави панделката и половината мида.

Васе, права беше, наистина се е хвърлила Наре от скалите.

Линде, аз бях сигурна, че е скочила Peace

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 23:09 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт