Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Да, каза му го... То не че този мръсник Акън не го заслужава...но животът на Санджар отива по дяволите. Защото аз съм на мнение, че казвайки го веднага щеше да й повярва...на ПБН не вярва, защото го е скрила и умишлено го е подвела...то така се губи доверие.

# 196
  • София
Привет момичета, в първият от поредицата почивни пред Коледни и Новогодишни празнични дни  bouquet
Нашият сериал ДП е предизвикал невероятен фурор при арабите  Peace
Той е влязал в списъка на най-известните сериали, представени на платформата Shahid.net на канал MBC АЕ  Heart Eyes

Докато чакаме понеделник, да не забравяме и за другият ни патрон - Кадир  Peace
Той, заедно с театралната трупа, са на обиколка из страната. Ще имат представления в Анкара, Кайсери и други градови в региона. Много почитатели на Кадир искат да се снимат с него  Heart Eyes
Едно видео с Кадир на път за Кайсери
https://vk.com/video-76350204_456247951

И един далечен любовен поздрав от Кадир   txtloves love001

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 12:19 от БлагаВест

# 197
Привет, момичета Hug Hug Hug
Линде Hug

Ще се раздели ли Мелек отново с баща си, когото познава само като герой от легенда?

# 198
  • Варна
wavey
Вече на спокойствие и с превода като изгледах и аз останах поразтърсена от доста моменти.
Песента на български все при Наре я пускаха. На три пъти давт лицето й и се пее "я изгрей "- не знам дали е търсен нарочен ефект. Добре са я сложили тази наша песен - музиката е магнетична и допълва сцените невероятно.
Момиченцето играе превъзходно.
Хaреса ми ,че в самите сцени с плачовете- беше премерено и просто колкото да покаже мъката, а не някакви дранета до безкрай.
Хареса ми как си тръгна Наре - също не разтягаха тия сцени. Просто прие неговото решение, тя взе своето и продължи.
На едните сцени от скалите се вижда тераска много близо под мястото , където седи тя, но пък дадоха много дълго падане, та ще видим как са го решили това.
В Санджар сякаш прозира някакво съмнение дали е постъпил онази нощ правилно, може би през годините се е питал. Но го е заровил в себе си и се измъква с мисълта - че тя го е оставила. Сигурно е искал да му се моли за прошка и да се извинява - ама не! Тя друго е решила.
Снахата на другия брат малко пресолява манджата - уж да има елемент с хумор, но изпростяват нещата и по-добре да я понамалят : )
Неслихан играе невероятно. По-добре ,че не се хвърля на неща , които не са й присъщи, а си намира роли, където й е силата.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 17:18 от BVAR

# 199
 Боби, аз мисля, че след първоначалния шок в колибата е размислил и е тръгнал да я търси/ той не знае, че тя тръгна да се самоубива/. На първия фраг преди да започне сериалът, нали го дадоха как я търси и вика, а посланикът е по петите му.

Мисля, че вижда нещо или се случва нещо/ можи би посланикът е сътворил/, което го убеждава, че е прав и Наре го лъже.

След това не вярва на легендата - отлетяла като птица и т.н., а вярва, че е жива/напуснала го, заради "вината си"/ и заминала за Европа.
Затова сега, когато тя се върна и му представи Мелек, крещеше , че не е негова... до ДНК теста и се държеше така с нея. Тепърва започва със съмненията, че не го е лъгала.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 17:58 от savovas

# 200
  • София
Васе  Боби   Hug Hug
Наре и Менекше - и двете са красиви, но нашето гардже е по-хубаво  love001 smile3506 newsm10

А какво ли ни очаква във втори епизод  newsm78

# 201
  • Варна
Васе : ) - да може би е размислил после.
Линде : ) - и аз исках да пиша ,че Менекше също е много красива.
Ами може да отиде за Гедиз : )

# 202
Васе : ) - да може би е размислил после.
Линде : ) - и аз исках да пиша ,че Менекше също е много красива.
Ами може да отиде за Гедиз : )

Не знам дали Гедиз ще бъде от добрите или ще ни ядосва , ама тази тъпа , злобна селянка Менекше не е за такъв мъж като него . Imp
Иначе актрисата наистина е много красива , с игра не блести , но радва окото .
И аз си помислих като Боби ,че прекаляват с другата снаха .Могат да направят образа и комичен и без тези прекалени простотии .
Ха, добра ви съботна вечер ( или нощ ) дружки Heart
Да добавя ,че Неслихан е много различна като визия в Дъщерята . От нея сякаш струи златна светлина .Малката Берен също . Между другото да ви припомня ,че и слдураната , която играеше ''дъщеря '' на Несли в Карата също се казва Берен само ,че с двойно име Арвен Берен . Явно на Несли и върви на'' Беренки ''.

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 02:38 от Phillipine

# 203
  • София
Нещо ново от нашето Неслиханче  Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/B6WN43xlPDh/

# 204
  • София
В ДП ще се появи още една красавица  Peace
Каква ли ще е ролята й  newsm78

И още от сета на ДП.  

# 205
  • AMS

Привет, привет!!!
Изгледах епизода, прочетох ви с интерес.
Благодаря ви за споделеното!!!
Рано ми е още да се съдя за героите и сериала,
но за първо впечатление от артистите няма втори дубъл.
Неслихан е много, много добра.
Само с първи епизод ме накара да забравя  предишните ѝ роли.
Виждам я в нова светлина и много израснала.
Докато за Енгин, който съм гледала в абсолютно всичките му проекти,
не мога да кажа същото. И в този проект е в своето амплоа на "дърво".
Такива са образите на героите му и в другите сериали и филми.
Но пък винаги случва на много добри партньорки.
Останалите артисти от каста също ме впечатлиха в новите си превъплъщения.
Берен Генджалп - Мелек  е много добро попадение.
Музиката е невероятна.

# 206

Линде, това е Илайда Илдир, бе душко. Писах за нея на предишната страница Peace

# 207
  • София

Линде, това е Илайда Илдир, бе душко. Писах за нея на предишната страница Peace

Васе аз не я познавам тази Илайда.  Къде е играла до сега  newsm78  Определено виждам, че е много красива  newsm10

Ето го това красиво ангелче (Мелек)  love001

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 21:16 от БлагаВест

# 208
Не знам къде е играла, но като излезе официалното инфо за актьорите...тя присъстваше в каста. Казаха, че ще е приятелка на Наре. Няма я в описанието на героите...влиза в 4 епизод.

# 209
  • София
Не знам къде е играла, но като излезе официалното инфо за актьорите...тя присъстваше в каста и казаха, че ще е приятелка на Наре. Няма я в описанието на героите...влиза в 4 епизод.
Браво, много се радва Наре да си има поддръжник. Ще и трябва , определено  smile3508
До сега не съм я виждала, дано и като игра да се справи та да си паснат с Несли  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт