Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Яко в Матрицата...
Еве, на мен ми е жал за Санджар в момента, мога да го разбера, но не и да го оправдая. Демек, страната му не бих взела. Гедиз - засега не е дал повод да считам, че ще е лош приятел. Винаги е бил откровен със Санджар, дори и да знае, че това няма да се хареса на приятеля му. Аз друго се питам, като Санджо е толкова праведен, защо аджеба е тръгнал да връзва коланче на Наре преди да е женен за нея? И ако се бяха оженили какво щеше да стане? Освен това, бъхтал се цяла година, събрал едвам пари и отишъл да търси Наре, а за две минути го омаяха и той подви опашка. Един наранен, па макар и влюбен, мъж ще се труди толкова да се добере до жената, която го е съсипала и ще си тръгне, без да я види Rolling Eyes Ама иначе какво ще разтягат в сериите Wink

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 16:36 от Reni - BG

# 481
Рени, имал е пари само за двупосочен до Подгорица. За Цюрих не са му стигнали джобните Thinking

# 482
  • Яко в Матрицата...
Рени, имал е пари само за двупосочен до Подгорица. За Цюрих не са му стигнали джобните Thinking
Значи малко се е бъхтал Laughing

# 483
  • Плевен / София
Значи малко се е бъхтал Laughing
JoyJoyJoy

# 484
Привет на компанията! Smile Що така сте го задъвкали селянина? Worried Съвсем нормален турски мужик.
Поне досега нищо лошо не е направил. Вярно, че и добро много не е, ама вие го храните непрекъснато!? Я яжте цяла
година маслини да скатаете пара за самолет, па после го критикувайте. Всичко според мен опира до червената сиджимка която той върза! Ако ДП го беше спряла и бе му казала нещо от сорта "вече няма смисъл" бих разбрал да му се ядосвате, ама момата нищо не каза! За мен сиджимката не е проблем, ама за онзи край явно е, та затова мисля че е редно да им поделите вината  на двамата. Булута такива като Наре ги отстрелваше от раз без да се замисли, а селянина само леко я побутна до портата. Thinking Това е мое виждане и не задължавам никой да се
съобразява с него! Поне засега проблемът е в Подгорица! Hug

# 485
  • На луната
Привет Coffee

Тумба, ти като се хвана за това червено коланче, та червено коланче. Smile
Ами ако му беше казала, сценария щеше да е друг.
Акън щеше да е гръмнат, тя да е пак сама с любящия си баща, който вероятно пак щеше да се пробва да я продаде на някой друг, а Санджар бой да е зад решетките.
Предпочитам да гледам Укротяване на опърничавия, вместо Бягство от Алкатраз Simple Smile

# 486
  • Яко в Матрицата...
Разбирам защо турският адам Санджар е бесен - премълчала е това, което й се е случило, не му се е доверила още в началото, какво по-точно е чакала? И като му каза после какво? И той като баща й, и полицаите в Индия ли беше не й повярва. Продължаваше да си навива на пръста, че му е изневерила с цял полк поклонници, че си е намерила богато гадже и т.н. Не се и помъчи да я чуе, камо ли да разбере защо е мълчала. Не, викове, красъци, драми... А Гедиз веднага й повярва.

# 487
Привет Coffee

Тумба, ти като се хвана за това червено коланче, та червено коланче. Smile
Ами ако му беше казала, сценария щеше да е друг.
Акън щеше да е гръмнат, тя да е пак сама с любящия си баща, който вероятно пак щеше да се пробва да я продаде на някой друг, а Санджар бой да е зад решетките.
Предпочитам да гледам Укротяване на опърничавия, вместо Бягство от Алкатраз Simple Smile

Проблемът не е в сиджимката, а в лъжата! Можеше да му  каже в шеговит вид че не харесва червено и не е от ЦСКА или като онзи виц:
" На редник Петров умряла майка му и старшината трябвало да му съобщи тази вест по най-безобидният начин.
Той строил ротата и подал команда - всички които имат майка ,крачка напред. Когато всички направили крачката, той командвал : Петров крачка назад. Върни се на мястото си" ! Sweat Smile  Така селянина докато се усети гневът му щеше да е минал, Акън и посланика живи,  а историята тотално да се промени и да няма сериал. Sweat Smile

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 17:23 от Tumbata

# 488
  • На луната
Можеше да му  каже в шеговит вид че не харесва червено и не е от ЦСКА като онзи виц:
Викаш, като взе да й го връзва, да му беше казала, че е алергична към червено? Или към коланчета въобще Smiley
Или направо към мъже Smile
Според мен, нямаше начин по който да му каже, и той да не грабне патлака.
Изхождам от психологическия му профил Smile

# 489
По-подробен озет на серията, с превод на mariana51 Hug

Озет към епизод 4:

Наре, след като научи, че Санджар се е прибрал у дома с Менекше, изтрива легендата от дървото, което някога е било свидетелство за брака им. Вече няма Наре на Санджар, има само Наре.

Наре оттук нататък ще бъде само майка на дъщеря си, ще отхвърли всяка връзка със Санджар, освен факта, че имат дъщеря. Вместо да живее фалшива легенда, тя ще изгради приказен живот за себе си с дъщеря си.

Но пред Наре има голяма пречка - Санджар, който не иска тя да работи и да си наеме дом, иска сам да я издържа. Наре започва да се изправя срещу Санджар и за това моли Гедиз за помощ. След като Гедис разбере колко дълбоки са раните на Наре, ще има труден избор. Ще подкрепи ли приятеля си или ще се изправи срещу него? Ще успее ли приятелството им да оцелее от тази буря?

И малко снимчици...

# 490
Убедена съм ,че Гедиз ще помигне на Наре въпреки Санджар .Нещо повече - Наре ще работи в тяхната фирма за туризъм и постоянно ще се среща с Опърничевия Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ха добра вечер , аз отивам на лечение при д-р Ферман Satisfied

# 491
  • София
Ех, дали ще настъпи момент, когато Санджар ето така ще се грижи за Наре   newsm78

# 492
Smile Линде , източните мъже като Санджар такива работи не правят - да ми се събличат заедно с кадъните си и то пред хората Satisfied

# 493
  • София
Smile Линде , източните мъже като Санджар такива работи не правят - да ми се събличат заедно с кадъните си и то пред хората Satisfied
Фили, тя Наре е израстнала в Европа, с европейски обноски и разбирания. Ако иска да си я върне, Санджар трябва много да се промени. Няма как с крясъци и червено коланче да стане. Ако ли не, там при Теменужка да си стои   smile3521

А през това време Гедиз въобще няма да се бави, той го умее и знае как да действа  Heart Eyes

А на Санджар ще му се налага така да гледа и да се къса от ревност  smile3503

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 00:10 от БлагаВест

# 494
Посреднощ е излязъл фрагман, според мен е изтекъл в нета. Няма го на официалните канали, малко е кратичък, но го пускам да видите.

Накрая на трея стори ли ми се, или Санджар получи просветление?

И с превод от varna_2 Flowers Rose

Думите от фрага, какво са си обещали Санджар и Гедиз, са част от стихотворение на Шейх Бедреддин.
"Споделям храната си, водата си, земята си, но любимата ми (дословно - бузата на любимата ми) е само моя, приятелю, не се обиждай. "

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 13:14 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт