Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря. Тези са ми от любимите...
Имаше и едно човече, което се търкаляше от смях.....

Ето  и другите, които реших да запазя. Ще редактирам и добавям, че не са малко

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 17:05 от savovas

# 676
  • Плевен / София
Благодаря. Тези са ми от любимите...
Имаше и едно човече, което се търкаляше от смях.....

Ето  и другите, които реших да запазя. Ще редактирам и добавям, че не са малко

Скрит текст:

давай следващите...

# 677
Ок. Пускам другите в нов пост, за да не се бъркате, какво сте свалили и кои са новите.

Скрит текст:

# 678
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Наистина ли край на старата версия? И аз се чудя защо не ме прехвърля на нея! Язък. Новата хич не ми харесва, не знам ще мога ли да свикна с нея.

# 679
Здравейте!

Чета ви с удоволствие, но и аз не съм доизгледала  последната серия до край, но разбира се, си мисля по основните въпроси, а те са за забогатяването на Санджар и бремеността на Наре.
Енигмата по забогатяването наверно предстои да ни се покаже напред в сериите, когато се сблъскат двамата съдружници Гедиз и Санджар в много пряка битка. А тя, надявам се да се разрази от Мелек, която показва добро чувство към Гедиз. Децата винаги избират правилният човек.
Санджар е комплексиран човек. Иска ми се да разбера кой признак го прави  толкова комплексиран. Освен маловажността, която изпитва пред Наре от нейното потекло и статус, има и нещо сруго, което си мисля, че е от липсата и после от притежанието на парите. Това, че спомена, че е купил дъщеря си ме светна за неговото отношение към парите. Освен това преди разказваше колко много е работил, за да спести пари, за да си купи билет до Черна гора , за да търси Наре. Някакси ми витае това чувство у него, че парите му дават власт, която той цели, но за жалост в най-съкровените му  чувства.
По бремеността на Наре има доста въпросителни как, при такива наранявания, е останал плода. А може и след като лекарите са разбрали, че е бременна да са установили, че това е чудо и, че трябва да се запази плода, защото при един  аборт може да се навреди на здравето на майката. Мисля, че ще ни покажат точно как тя е разбрала, че детето е от Санджар, а не от насилника. Може пък Акън да е мислил, че бремеността на Наре е от него и да е повлиял на посланика да не се премахне, въпреки всичките наранявания на Наре. Предполагам, че отново е била поставена пред натиск на баща си и Акън за задържане на детето, защото са смятали, че е от Акън. Надявам се, че след ДНК теста, който може би Наре е искала,  е разбрала, че детето е от Санджар и това я е накарало да издържи всичко и всички , да оздравее и  да се обнадежди за живота си напред.

# 680
Димана Hands Thumbsup

Много добри разсъждения! Точно, Санджер си е комплексар. Не го написах да не предизвикам реакции в симпатизантите му. Още  по време на червеното коланче , той изкрещя в лицето на Наре, че го е излъгала, защото е селянин. Тя никого не му го е казвала или пък да се е държала пренебрежително. Даже ми стана много кофти, когато му се МОЛЕШЕ след коланчето. Много се унижи пред него, но той не го оцени.

# 681
Здравеите на всички!Едва успях да ви изчета.Благодарности за превода ❤.
Доста обстойно сте разкостили серията,през целия епизод Санджар го виждах като един бик....всеки пред него беше тореадор.
И аз очаквам историята с забогатяването с интерес,защото цялото това положение ми се струва абсурдно,направил е нещо Санджар с коета според мен е спасил семейството на Гедиз.
Наслада за сетивата ми е Несли,а сега в комбинация с Мелек са ми очарователни...
Аонази Менекше,как ми идваше да я нацеля с нещо...как се държи с детето,по зле и от куче!Много долно същество!😤😤😤

# 682
Момичета, мислите ли, че Наре и останалата публика на боя чуха какво си говорят Санджар и Гедиз?
Според мен - не Thinking

# 683
  • Плевен / София
Ако са крещели силно може и да са чули...Така ще е по интересно

# 684
Кадир с племенницата си Гюлче и Вера

И Несли се радва на Вера

# 685
Момичета, мислите ли, че Наре и останалата публика на боя чуха какво си говорят Санджар и Гедиз?
Според мен - не Thinking

И според мен,не! Те нали  я спираха охрана ли какви бяха,други  държат чадър да не се намокри,пък на двамата петела никой не подаде чадър😆😆😆 можеха като шпаги да ги ползват 😁

# 686
Според мен - не Thinking

И според мен,не! Те нали  я спираха охрана ли какви бяха,други  държат чадър да не се намокри,пък на двамата петела никой не подаде чадър😆😆😆 можеха като шпаги да ги ползват 😁

Бяха далеч, силния дъжд... Не, не са чули. Гедиз няма и да си признае пред Наре, това ще я отдръпне от него.
Ще я обича и ще страда отдалеч, според мен.

# 687

Бяха далеч, силния дъжд... Не, не са чули. Гедиз няма и да си признае пред Наре, това ще я отдръпне от него.
Ще я обича и ще страда отдалеч, според мен.
Еве, и според мен не са чули. И да, ще я обича, без да й признае. Ще й бъде приятел... така мисля.

Момичета, за тези, които сега започват с новата версия и не знаят...снимки се качват по два начина. Единият е прикачи от компютър и вторият е, като копирате адреса на изображението, да го поставите  тук.

и да натиснете ентър.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 22:39 от savovas

# 688
  • AMS

Привет, привет!!!
Благодаря за споделеното!!!

Не всички изображения могат да се качат по описания начин.
Изписва се и това >>>

Скрит текст:
"Файлът, който желаете да публикувате,
е по-голям от максимално позволения размер от 5MB."
Та за това изписвам таговете img и /img между скобите [ ] [ ]
за да се видят в случая реакциите на Мелек, Наре и Санджар.

# 689
  • между морето и небето
Привет 🤗,
Поздравления за  интересните постове, които публикувате.
Може би постепенно ще разберем кога, как и с чия помощ са забогатели Санджар и Гедиз. Особено Санджар. Доколкото ми стана ясно, Гедиз си е от заможен род, това се разбра от легендата за дядото.... Ефе ( не си спомням името).
Та Санджар след като е забогатял честно и  с труд, откъде ажеба има доверени познати, занимаващи се с международен трафик?! Дотолкова може да им се довери, че да им повери дъщеря си?!

А комплексите му се проявиха още и в разказването на спомената легенда за дядото. Значи според него е супер геройство да размятваш безмислено сабя, а да спасиш нечий живот - не е. Визирам извода, който направи Мелек, че и дядото на Гедиз е герой след като приютил, укрил и лекувал въпросния Ефе, а Санджар заяви, че това не е геройство.
Крещенето, заповедите, сплашването, властното и нетолерантно отношение си е същото като безмисленото размахване на сабя, само че в наши времена. И за Санджар навярно това е проява на геройство, той така е отгледан. Затова не зачита и Гедиз, та чак клоун го нарече.

Още нещо едва ли не всички трябва да го съжеляват и да се съобразяват с мъките му. И семейството му, и жена му -Теменужката, и Гедиз, и дори бизнес средата в района. Голям герой е, няма що.

Палел от раз, не мислел какво говори, изплъзнало му се, че купил детето. Как така му се изплъзна!? Значи, наистина си го е помислил. И да не е дете, та да не мисли какво говори!? На 30+ е, голям бизнесмен, командори наляво и дясно, а си остава примитивен селянин. Според мен допусна толкова грешки, че един живот няма да му стигнат да си изкупи.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 00:33 от Gabie

Общи условия

Активация на акаунт