Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Къде ли е родила Наре , едва ли в Черна гора .
Фили, най-вероятно в Швейцария, където беше възстановяването й. Нали там в количката говореше на бебето - любов моя, та онзи продажен санитар записваше за Акън.

# 661
Хахаха, ама и аз ги насмотах едни. Вие сте обсъждали ДНК тест, а аз си пиша за тест за бременност Simple Smile

Добре де, ама баща й и Акън откъде са знаели, че тя и Санджер са консумирали връзката си, за да правят ДНК тест? И Акън как не е подменил резултатите, така че тя да си мисли, че детето е негово и да не й остави друга възможност, освен са се омъжи за него? Така винаги би я държал до себе си.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 14:25 от mery_poppins1

# 662
Кадир бърза да посрещне любимата си на летището. Явно е харесал палтата на Гедиз GrinningHeart Eyes

https://twitter.com/KadirArabFC/status/1217748292047601664?s=09

# 663
Е, иначе нямаше да има сериал . Тя също е могла да вземе косъм или друго с материал на Акън и да се убеди чие е бебето .

# 664
Е, иначе нямаше да има сериал . Тя също е могла да вземе косъм или друго с материал на Акън и да се убеди чие е бебето .

Е, да де! В името на сценария всички небивалици стават възможни Simple Smile

# 665
  • На луната
Мери, изнасилването става в Индия, на другата сутрин Наре заминава за Турция. На същия ден "сключват брак" със Санджар пред маслината и вечерта той я изхвърля като опорочена и предателка. Аляска ли каза по-рано днес, че Наре е била в шок през цялото време и може би това е преляло чашата, та се е качила на скалите и скочила. Каза на Гедиз: "Беше такъв момент, че хем мислех за всичко, хем за нищо не мислех."
 Теста е правен след раждането на детето вероятно, дали в Черна гора или другаде е без значение. Едното няма общо с другото.

Благодаря ти, Еванджелин Flowers Rose
Значи правилно съм разбрала. Иначе няма логично обяснение за държанието на Наре.
За мен беше много странно, но ако е била в шок, това е друго нещо. Нормално е човек да се държи неадекватно при подобна ситуация.

Много ми е интересно да ви чета, тъй като още не съм гледала и ми се изясняват някои детайли.

Добре де, ама баща й и Акън откъде са знаели, че тя и Санджер са консумирали връзката си, за да правят ДНК тест? И Акън как не е подменил резултатите, така че тя да си мисли, че детето е негово и да не й остави друга възможност, освен са се омъжи за него? Така винаги би я държал до себе си.

Сигурно тя им е казала. Акън по онова време може да не е бил сегашният октопод, и да не е успял да го направи. Друг е въпроса, защо обаче господин Посланикът не се е възползвал, ама филм да става Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 15:22 от Alaska 80

# 666

Е, да де! В името на сценария всички небивалици стават възможни Simple Smile
Ами тя да направи теста без знанието на баща си и Акън не е небивалица. Ние това имахме предвид. Сто процента е научила преди тях, че е бременна и е искала да знае. Така Акън няма как да манипулира резултатите.

# 667
  • Плевен / София
Кадир бърза да посрещне любимата си на летището. Явно е харесал палтата на Гедиз GrinningHeart Eyes

https://twitter.com/KadirArabFC/status/1217748292047601664?s=09
JoyJoyJoyJoy
Сетих се за една дама, която се омъжи в същата рокля, като на гериоинята от сериала, в който участваше младоженеца Smirk

# 668
  • София
Бърза Кадир на аерогарата, да си види любимото момиче  Gift Heart
Фенове на Кадир твърдят, че Несли го е посетила на снимките на Вуслат в свободния си ден.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 15:25 от БлагаВест

# 669
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мери, изнасилването става в Индия, на другата сутрин Наре заминава за Турция. На същия ден "сключват брак" със Санджар пред маслината и вечерта той я изхвърля като опорочена и предателка. Аляска ли каза по-рано днес, че Наре е била в шок през цялото време и може би това е преляло чашата, та се е качила на скалите и скочила. Каза на Гедиз: "Беше такъв момент, че хем мислех за всичко, хем за нищо не мислех."
 Теста е правен след раждането на детето вероятно, дали в Черна гора или другаде е без значение. Едното няма общо с другото.

Кате, не съм ли права за минувача Wink

Много си права, страхотно попадение!

# 670
Дотук бяхме със старата версия Как ще свикна с новата, като не я понасям, не знам
Обаче си свалих емотиконки от старата че тези тук хич не ми допадат

# 671
  • Плевен / София
Дотук бяхме със старата версия Как ще свикна с новата, като не я понасям, не знам
не съм се сетила за този вариант...

# 672

JoyJoyJoyJoyJoy

Да бе, емотиконите тук са под всякаква критика! Обръщам внимание на модераторите Grinning

Васе, и как ги ползваш? Качваш ги като снимки? Дай и на мен Innocent

# 673
Скрит текст:
Гости, запазвай ако искаш като ги пускам. Цъкаш с десен бутон на емотиконката и Запазване на изображението като... После в новата версия като пишеш и искаш да сложиш от старата, действай като за снимка. Иконката-вмъкни изображение и  прикачи от компютър

П.п. Еве, сега ти видях поста. Действай като как съм посочила на Гости.  Или пък ако искате ще ги пусна всичките, които аз запазих в скрит текст и си ги свалете

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 16:54 от savovas

# 674
  • Плевен / София
Скрит текст:
Гости, запазвай ако искаш като ги пускам. Цъкаш с десен бутон на емотиконката и Запазвай изображението като... После в новата версия като пишеш и искаш да сложиш от старата, действай като за снимка. Иконката-вмъкни изображение и  прикачи от компютър
Благодаря. Тези са ми от любимите...
Имаше и едно човече, което се търкаляше от смях.....

Общи условия

Активация на акаунт