Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 826
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да видим дали може да се получи нещо между Гедиз и новата служителка  smile3503

# 646
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Линде, не би трябвало. Гедиз ни трябва за Наре - да ѝ дава опора и сигурност и да показва на Санджар, че има и друго, освен ярост, крясъци и грубо отношение.

# 647
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Щах да пиша , че нищо няма да кажа ; )))))

Амаааааа - може ли толкова да нямат въображание и да изкопират Серенай? Защо бе?
Неслихан е толкова благодатна за визии, не й трябва да копират нечия.
Значи много ме загубиха.
Първо с тия простотии на Санджар - наистина големи простотии. После както сте писали с толкова много отрицателни герои, затъпели.

Днес си рових стари неща и си изрових това:
Нериман и Маджит - такова излъчване! Кадир направо е извънземен, Неслихан и тя е толкова нереална. : )

Боби, много съм съгласна с теб.
Не съм почитателка на Серенай и не я следя, ама наистина е копирано едно към едно, дори и роклята е същата.
И според мен е минус това, нищо не печели Неслихан от заемката.

# 648
Линде, тя още не е служителка. Гедиз категорично каза, че си имат вече такава и това е Наре Laughing Санджар ще трябва да й търси друга работа на Дуду.

На този етап едва ли. Гедиз сериозно е влюбен в Наре, макар и да знае, че не може да е с нея. С течение на времето може би. Мисля си, че той няма да наруши клетвата си към Санджар за любимата и няма да предприеме нищо в тази посока. Ще е приятел и на двамата, нищо че Санджар го отписа в този епизод.

# 649
  • Яко в Матрицата...
Според мен визията на Наре на 18 годишнината е търсен ефект, препратка към, намигване, а защо не и скрита реклама на успешния мюзикъл “Алиса” Grinning Точно такава изглеждаше Наре - Алиса, която влиза в “чудния свят” на възрастните и за “добре дошла” я попариха...

# 650
Пливет, момичета! Simple Smile
Цитат
"как буквално часове преди връзване с коланчето и ПБН, а тя сигурна, че Мелек е на Санджар?"
Според мен, е направила тест в Черна гора още. Не виждам друг вариант.
А за Санджар - може да е объркан и грубиян, но е дОбър. Laughing Беснее, изрича глупости, но се и разкайва. За момента е решил, че ако Наре не е пред очите му, ще си води неговия живот. Няма да стане, защото Мелек е пред очите му и защото тялото му замира, само като види Наре. Да не говорим за очите му, които направо я поглъщат. Истинска физическа болка изпита, когато видя наранените й пръсти. Толкова е завладян от Наре, че не вижда какво става наоколо му. Въобще, не е безнадежден случай, подлежи на промяна.  Grinning
А защо не й повярва? Ами, много са причините, според мен: дългите години, през които е живял с образа на веселото, безгрижно момиче от един друг, различен от неговия свят; неочаквания сблъсък с реалността, в която е възможно брат да изнасили сестра си (той познава съвсем други братски отношения) и баща да продаде дъщеря си и внучката си; Наре нямаше до сега нормален разговор по темата изнасилване с него, за което е виновен и той де и т.н. Има и нещо друго, Наре иска безусловна вяра от обичащия я мъж (самата тя казва, че може да се обяснява на случаен минувач, но не и на любимия - да си прави изводите Гедиз  Laughing). Обаче вярата тотално се разклаща, когато човек се сблъска с една неприятна истина.
https://www.duma.bg/poeziya--n189663

# 651
Абе новата направо се губи на фона на Наре. Васе, съгласна съм, че с течение на времето, когато Гедиз бъде наранен много от невъзможната си любов, Дуду може да успее да го утеши. И дано не я направят шпионин на мама, тъй като ХалисЕфе я изучила. Дано стане приятелка на Наре, да си има още някого, освен Гедиз. Може би и това ще ги сближи Thinking

Кате, също смятам, че в Черна гора е правила тест Наре, вероятно е и Акън да е поискал такъв. Ако детето беше негово, тогава нямаше да има мърдане за Наре.

И друго, Кате, Гедиз й повярва без справката от болницата. Виж, Санджо само с нея ще й повярва, което го прави случаен минувач за момента.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 13:43 от Еванджелин

# 652
  • Варна
Светле ; ), и аз после почнах да си мисля ,че нарочно като жест към мюзикъла е направено, за това , че е добър и успешен. Както и Рени е отбелязала. Иначе просто не е в стила на Неслихан такова очевадно дублиране. Има по-голям замисъл. При нея няма случайни съвпадения или взимане на чужди визии.

А това е добро предположение , че е направен тест още в началото с Акън. Баща й 100/100 го е направил.

Гедиз беше покорен от Наре на летището още преди да знае коя. Така , че си е чист. Много си отиват двамата.

Сцената пред вратата ми е любима и как падна Joy
После как се грижи за нея и какво да облече. Къде такова нещо от оня дървар?

# 653
Да, прави сте за теста в Черна гора Peace за този вариант не се сетих.

# 654

Цитат
Гедиз й повярва без справката от болницата. Виж, Санджо само с нея ще й повярва, което го прави случаен минувач за момента.

Добро  hahaha Joy hahaha

# 655
Аз не мисля, че е имало време за тест в Черна гора. Посланикът каза - жените се след седмица. Нали отива в полицията, след като баща й не подава жалба, тя бяга в родината. Значи всичко това става в рамките на 1ден. Тя имаше билет за следващата сутрин, каза че всичко е събрала, за да купи този билет. Надали е намерила още пари за нов билет

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 14:12 от mery_poppins1

# 656
  • Варна
Мери - те бяха в Индия.
Тест е направен веднага след раждането.

# 657
Мери, изнасилването става в Индия, на другата сутрин Наре заминава за Турция. На същия ден "сключват брак" със Санджар пред маслината и вечерта той я изхвърля като опорочена и предателка. Аляска ли каза по-рано днес, че Наре е била в шок през цялото време и може би това е преляло чашата, та се е качила на скалите и скочила. Каза на Гедиз: "Беше такъв момент, че хем мислех за всичко, хем за нищо не мислех."
 Теста е правен след раждането на детето вероятно, дали в Черна гора или другаде е без значение. Едното няма общо с другото.

Кате, не съм ли права за минувача Wink

# 658
Аз не мисля, че е имало време за тест в Черна гора. Посланикът каза - жените се след седмица. Нали отива в полицията, след като баща й не подава жалба, тя бяга в родината. Значи всичко това става в рамките на 1ден. Тя имаше билет за следващата сутрин, каза че всичко и събрала, за да купи този билет. Надали е намерила още пари за нов билет
Мери , тест на бебето преди или след като се е родило , не тест за бременност .
Къде ли е родила Наре , едва ли в Черна гора . И Санджар там е ходил преди 8 години и ми беше невероятно да е в Ч.гора . .Посланиците май за около 4 г. ги назначават ...

# 659
  • Яко в Матрицата...
Наре беше в клиника в Швейцария, предполагам, че е родила там.

Общи условия

Активация на акаунт