Добро утро дружки

Енгин много добре изигра мъката на Санджар и ми стана жал за него , но това не значи ,че го оправдавам . Има много да учи и да страда докато му простят двете обичани жени в живота му . Той толкова е объркан и побъркан ,че даже и с Теменуга ( колкото и да е лоша )постъпи неправилно . Да не говорим ,че е кон с капаци и не проумява каква змия сложи в пазвата си . Горкото дете , дано по-бързо Санджар разбере , да не протакат тази тема .
За да е интересен един сериал има нужда от динамика , а не разтягане на ластици и локуми . Надявам се да стане още по-интересен .
Снощи се върнах и изгледах всичко . Толкова ми бяха смешни маман свекърва с двете снахи , украсени с пендари

А този Акън прекалено противен са го направили . Предпочитам чаровен зладей като Емир !
Аз смятам, че тя много добре знаеше на какво хоро се хваща да играе.....Знае за легендата за Наре на Санджар, така, че сега използва ситуацията, за да накара Санджар да чувства вина, че я е използвал....Тя щеше да направи всичко възможно да го вкара в леглото си....Свекървата нарича Наре всякаква, а снахата се разкарва неглиже пред девера си, за да съблазни Санджар....Очевидно е, че аршина е двоен....