Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Simple Smile,
Честито на рожденичката! Здраве, късмет, щастие и много усмивки! Hug Flowers Hibiscus
Аз се надявам да не се "разводнява" сериала, да е стегнат и смислен Simple Smile.

# 616
  • Яко в Матрицата...
Еве, ако не беше Несли, изобщо нямаше да погледна сериала Joy Не съжалявам, открих нови актьори за себе си. Но последната серия ме натовари. Искам да оправдая тъпака, защото виждам, че някой неща не ги прави с умисъл, но уви, той съвсем се закопа... Но явно това ме натоварва, а и тоя Акън. Свиках с по-префинени злодеи и този ми е супер анти Imp

# 617
Здравейте момичета и честито на рожденичката жива и здрава да е! Flowers Hibiscus
Малко да коментирам сега Animal Bear
Първо от предните 2 епизода се замислих дали Гедиз няма да извърта нещата така както на него му отърва когато говори за случалите се неща между ГГ, както и заподозрян направо... Animal Crab
Санджар ефе ..... Ах ах... Поне и каза на Наре, че се страхува и аз да съм за такава любов малко или много ще ме шубе... Simple Smile
Енгин е.... Един път ще ме прощавайте ама гняв гняв този гняв, който му беше изписан на лицето, Гедиз мм не няма го хъса.. Бахти боя щеше да отнесе, но като чу че е влюбен, дали няма да се примири и да остави Наре с Гедиз, а той да продължи сам не искам Sad ама май ще врътнат натам нещата. За мен лично финала трябва да е убийството на Акън от страна на Санджар ефе, 🤣
Винаги съм им се чудила защото не направят сериал с ретроспекция от края към началото 100 пъти по интересно щеше да е...
Мисля че трябва да хванат образа на Мелек в ръце и да не е като майка си,, а да каже на баща си, защото иначе той няма да и повярва както на майка му преди години.
Акън и бащитчко ще се мърсят и мисля че 1, който ще го отнесе е Гедиз.
Колкото до сцените между ГГ, моля да не ме съдиите, ама съм на мнение, че някой след такова нещо, което се е случило на Наре няма да знае къде се намира с доста време, а и като се замисля, как искате Санджар да и има 100% доверие като всичко, което е писъл  не е давано на Наре, а само е показано, за да я манипулират татковец ще се осъзнае ма късно Simple Smile
 Така и не мога да разбера защо сега се дава всичко, което Наре е преживяла, а  Ефето вярно много черен... Ма много са го направили...
Като цяло серията си беше пълнеж... С един два момента... Спал не спал с оная мисля че не е, а тази е щастлива, че е бил в стая Санджо, ама не и в леглото... Ей така да искаш да махнеш някой от сърцето си главата си и всичко да Гори 😂😭
Финала беше брутален.. Да видим какво имаме за другия понеделник Simple Smile

# 618
  • На луната
Боби-Рени, подкрепям размислите ти Simple Smile
И на мен ми прелетя през ума, че Менекшето ще е доволна и само на присъствието му в спалнята. Още повече, че й отърва да се дуе, и хвали наляво-надясно, но все пак ще изчакам да видя и превода, заради онзи разговор-признание между Гедиз и Санджар.
Иначе, да, Гедиз е сладурче, ама някак хич не може да ми наруши хормоналния баланс. Simple Smile
И аз като Наре го искам за приятел, но не усещам химия с него. Може би само с жълтото му палто Simple Smile
Що се отнася до това, че Наре се държа така странно със Санджар, докато й завързваше коланчето, вече я разбирам. Изнасилването е било буквално преди часове. Предполагам, че е била в шок, а различните хора приемат различно болката. Някои, не я осъзнават веднага, а по-късно. Сега и решението й да се хвърли от скалата ми се видя по-логично. Преди не я разбирах, имам предвид опита й за самоубийство. Предполагам, че след като баща й не й е повярвал, нито полицията, се е вкопчила в мисълта за Санджар, като в спасителна сламка и се е стегнала. В сцените с ретроспекциите се държеше така сякаш нищо не се е случило. Обаче неговото недоверие е преляло чашата. И се е сринала.
Все още смятам, че очернянето на Санджар е умишлено. За да предизвикат реакция у зрителите. И успяха. Simple Smile Имам предвид цялото това жужене в нета.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 21:41 от Alaska 80

# 619
Дъщерята на посланика - еп.4 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1386498624196
https://cloud.mail.ru/public/2Frz/31trNiLG8
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

# 620
Що се отнася до това, че Наре се държа така странно със Санджар, докато й завързваше коланчето, вече я разбирам. Изнасилването е било буквално преди часове. Предполагам, че е била в шок, а различните хора приемат различно болката. Някои, не я осъзнават веднага, а по-късно. Сега и решението й да се хвърли от скалата ми се видя по-логично.
Аз не съм гледала серията, но как буквално часове преди връзване с коланчето и ПБН, а тя сигурна, че Мелек е на Санджар?
Дадоха, че веднага е долетяла от Индия ли? Мислех, че е минало достатъчно време, за да е категорична кой е бащата и без ДНК тест.

Еве, момичета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 621
  • На луната
Що се отнася до това, че Наре се държа така странно със Санджар, докато й завързваше коланчето, вече я разбирам. Изнасилването е било буквално преди часове. Предполагам, че е била в шок, а различните хора приемат различно болката. Някои, не я осъзнават веднага, а по-късно. Сега и решението й да се хвърли от скалата ми се видя по-логично.
Аз не съм гледала серията, но как буквално часове преди връзване с коланчето и ПБН, а тя сигурна, че Мелек е на Санджар?
Дадоха, че веднага е долетяла от Индия ли? Мислех, че е минало достатъчно време, за да е категорична кой е бащата и без ДНК тест.

Може и аз да съм се заблудила Simple Smile Не всичко разбирам от руския превод. Но останах с впечатление, че било доста скоро.
Иначе да, това е добър въпрос. Откъде беше толкова сигурна?

Благодаря за превода. Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 20:40 от Alaska 80

# 622
Скрит текст:

Може и аз да съм се заблудила Simple Smile Не всичко разбирам от руския превод. Но останах с впечатление, че било доста скоро.
Иначе да, това е добър въпрос. Откъде беше толкова сигурна?

Аз погледнах откъс от рождения й ден. Те са в Индия и там навършва 18 години. Споделя на Акън, че си е извадила билет за родината и заминава при Санджар, за да се оженят. Тогава идва изнасилването.
Не съм гледала нататък, но мисля, че не е използвала билета и отлетяла веднага...та тя беше в ступор от преживяното... върнала се е по-късно.

# 623
  • Плевен / София
Дъщерята на посланика - еп.4 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1386498624196
https://cloud.mail.ru/public/2Frz/31trNiLG8
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Благодаря. Приемам го като подарък за рождения ми ден 😘 Благодаря на всички за пожеланията 😀

# 624
Еви , Марианче Hug Hug благодарности за превода на вас и на другите момичета - да сте живи и здрави всички , и 2 сезона да ни превеждате прекрасния сериал с много талантливите Несли и Енгин Flowers Hibiscus
Аз минах сериала с мишката ( пропуснах някои моменти с мама Халисе , Теменуга Простакова Злобарска  и  продажниците в Черна гора ), но се насладих на макс  на играта на Несли , Енгин , Ураз и Беренката . Чудесни актьори , поздравления и за режисьора . Неслихан си е Неслихан , с всяка една роля става все по-добра , скоро мястото и няма да е в тур.дизита ( за съжаление на нас феновете ) , но преоткрих Енгин наистина . Повярвах му ,че е Санджар , повярвах на мъката и любовта му и ...ми стана жал за него . Няма ли близък , който да му помогне на този Санджар ? Много болка има в Наре , но нея я крепи Мелек и сега вече Гедиз , а и тя е жена , жените сме по-издържливи и силни ,но кой ли ще помогне на безумния слепец Санджар ....
Сцената пред къщата на Гедиз сутринта беше уникална . Големи актьора са Неслихан и Енгин .
Обожавам Нихан и Кемал  в Карата . Бурак показа завидни актьоски умения там , но Енгин е една класа над него . Много харесвам Бурак , а Енгин никога не ми е бил любимец , но този сериал ми показа какъв голям актьор е . Може и да не се съгласите с мен , но аз съм очарована от таланта му .
А Несли е прекрасна , няма и помен от предишните и героини , нито от веселата , щастлива и успеша жена от реала . Сега виждам само Наре - наранена , силна и прекрасна . Не  дъщеря на пропадналия вече бивш посланик , а майката на слънчевата Мелек .

Малко позабравих чаровния и също много талантлив Кадир , но за съжаление спрях с Вуслата преди месеци . С нетърпение чакам неговия звезден миг и най-после да си намери чудесен , успешен проект и партньорка , която ще му подхожда по талант , популярност  , ръст и тегло Smiley

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 22:36 от Phillipine

# 625
Филе, разсмя ме с последното в поста ти Grinning

Енгин и мен много ме впечатли особено в този последния епизод. Усетих и преживях всичките му чувства. Това, че не харесвам Санджо е съвсем друга бира Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз съм до злополучния шопинг Joy Продължавам Sunglasses

# 626

Енгин и мен много ме впечатли особено в този последния епизод. Усетих и преживях всичките му чувства. Това, че не харесвам Санджо е съвсем друга бира Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз съм до злополучния шопинг Joy Продължавам Sunglasses
И на мен Енгин ми харесва...страхотно пресъздава Санджар..но последният хич не ми харесва досега и въобще не ми е жал за него. Щял да полудее...ми да полудява бе, кат няма грам мозък в главата, ма да спре да наранява Наре.
Иска дъщеря му да живее с него постоянно/ та чак изстреля, че си е купил дъщеря ooooh! Mr. Green/, а не вижда лудата Калинка какво прави с нея.
Аз съм дотам, дет тази заплаши Мелек, че ще й нареже дрехите #Cussing out горкото ми момиче как нареждаше, че мама ще започне работа и ще си я вземе.

# 627
  • Плевен / София
Благодаря още веднъж за бързия превод. Въобще в момента не ми е жал за Санджар. Гедиз добре му го каза...не си достатъчно бил влюбен, за да повярваш...Кой е той, че да обрича Наре на затвор, защото  не иска ,или не смее да я вижда...Не знам дали Наре ще успее да промени Санджар, но аз се надявам Мелек да го направи...Не напразно са казали, че рана зараства, но лоша дума не се забравя...Думите, че е купил дъщеря си, го закопаха Санджар в очите на Наре и Мелек...Само със " съжалявам" нещата няма да се оправят.

# 628
Благодаря още веднъж за бързия превод. Въобще в момента не ми е жал за Санджар. Гедиз добре му го каза...не си достатъчно бил влюбен, за да повярваш...Кой е той, че да обрича Наре на затвор, защото  не иска ,или не смее да я вижда...Не знам дали Наре ще успее да промени Санджар, но аз се надявам Мелек да го направи...Не напразно са казали, че рана зараства, но лоша дума не се забравя...Думите, че е купил дъщеря си, го закопаха Санджар в очите на Наре и Мелек...Само със " съжалявам" нещата няма да се оправят.

Добро утро дружки Hug
Енгин много добре изигра мъката на Санджар и ми стана жал за него , но това не значи ,че го оправдавам . Има много да учи и да страда докато му простят двете обичани жени в живота му . Той толкова е объркан и побъркан ,че даже и с Теменуга ( колкото и да е лоша )постъпи неправилно . Да не говорим ,че е кон с капаци и не проумява каква змия сложи в пазвата си . Горкото дете , дано по-бързо Санджар разбере , да не протакат тази тема .
За да е интересен един сериал има нужда от динамика , а не разтягане на ластици и локуми . Надявам се да стане още по-интересен .
Снощи се върнах и изгледах всичко . Толкова ми бяха смешни маман свекърва с двете снахи , украсени с пендари Satisfied
А този Акън прекалено противен са го направили . Предпочитам чаровен зладей като Емир !

# 629
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee

Фили, ех, какви злодеи имаше едно време! Joy Никога не съм вярвала, че ще го кажа, а сега даже го и повтарям, потретвам, ... Карато ми вдигна критериите за много неща доста високо и сега трудно преглъщам новите дизита. Зарязвам ги след 10 серии. Ама каквото такова.

Тъпакът първо трябва да заслужи името Ефе, после да изстрада всичко, което е изстрадала Наре заради това, че не й е повярвал, после чак ще мисли за прошка и прераждане. Наре може да го обича още, но в момента не само миналото ги разделят, още по-малко Гедиз е някаква пречка. Обективно погледнато той помага и на двамата. Да е споменал, че иска да е с Наре? Да, изтърва се, че е влюбен, и аз вярвам, че не е било, за да нарани приятеля си, а за да защити Наре.

Общи условия

Активация на акаунт