Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен / София
Скрит текст:
Благодаря още веднъж за бързия превод. Въобще в момента не ми е жал за Санджар. Гедиз добре му го каза...не си достатъчно бил влюбен, за да повярваш...Кой е той, че да обрича Наре на затвор, защото  не иска ,или не смее да я вижда...Не знам дали Наре ще успее да промени Санджар, но аз се надявам Мелек да го направи...Не напразно са казали, че рана зараства, но лоша дума не се забравя...Думите, че е купил дъщеря си, го закопаха Санджар в очите на Наре и Мелек...Само със " съжалявам" нещата няма да се оправят.

Добро утро дружки Hug
Енгин много добре изигра мъката на Санджар и ми стана жал за него , но това не значи ,че го оправдавам . Има много да учи и да страда докато му простят двете обичани жени в живота му . Той толкова е объркан и побъркан ,че даже и с Теменуга ( колкото и да е лоша )постъпи неправилно . Да не говорим ,че е кон с капаци и не проумява каква змия сложи в пазвата си . Горкото дете , дано по-бързо Санджар разбере , да не протакат тази тема .
За да е интересен един сериал има нужда от динамика , а не разтягане на ластици и локуми . Надявам се да стане още по-интересен .
Снощи се върнах и изгледах всичко . Толкова ми бяха смешни маман свекърва с двете снахи , украсени с пендари Satisfied
А този Акън прекалено противен са го направили . Предпочитам чаровен зладей като Емир !
Здравейте момичета
Аз смятам, че тя много добре знаеше на какво хоро се хваща да играе.....Знае за легендата за Наре на Санджар, така, че сега използва ситуацията, за да накара Санджар да чувства вина, че я е използвал....Тя щеше да направи всичко възможно да го вкара в леглото си....Свекървата нарича Наре всякаква, а снахата се разкарва неглиже пред девера си, за да съблазни Санджар....Очевидно е, че аршина е двоен....
....Да, изтърва се, че е влюбен, и аз вярвам, че не е било, за да нарани приятеля си, а за да защити Наре.
+1

# 631
  • На луната
За да е интересен един сериал има нужда от динамика , а не разтягане на ластици и локуми . Надявам се да стане още по-интересен .

Привет Coffee
Още не съм гледала превода, но с тези дълги серии, човек трябва да осъмне, ако реши да го изгледа наведнъж. Simple Smile
И на мен ми липсва динамика. Дано я вкарат на мястото на половината селски изпълнения. Другата половина да стои за рейтинг Simple Smile

Фили, ех, какви злодеи имаше едно време! Joy

Да, определено Акън е смотан злодей. Нямам представа защо, обаче въобще не ми въздейства. Казват ми, че е лош, ок. Показват също, какво е направил... не съм сляпа, виждам. Обаче Санджар ме качва повече на черешата от него, а дори не е злодей.
Или е от актьора, или героя тепърва ще показва потенциала си.
Но наистина едно време имаше много запомнящи се злодеи. Не съм гледала въпросната Кара Simple Smile обаче в една друга Кара, т.е. Кара пара ашк, имаше чудесни злодеи. Simple Smile Бях им голям фен, макар единият да се поправи.

# 632
  • София
Привет къзларки   Hug
Изгледах сериала с бг.субтитри и вече нещата изглеждат съвсем по друг начин. Много сме нетърпеливи и претенциозни. Гледаме онлайн, без нищо да вдяваме от това, което си говорят и започваме яростно да критикуваме. Сега като изгледах преведен епизода вече много неща ми се подредиха.
Искам да изкажа мнението си за играта на Несли и Енгин.  Peace
Неслихан - Блестяща! Нямам никакви забележки. Играе като за Оскар. Това момиче израства все повече. Такава наслада за очите ми е, красива, естествена и много убедителна в ролята си на Наре  Heart Eyes Няма да крия, че тя е моята любимка от всички турски актриси в момента. Опитвам се да съм безпристрастна и реално да виждам нещата. Е, не мога да открия никакви кусури от играта й. Сравнявам образите на Нихан от Кара Севда и този на Наре от Дъщерята... Няма припокриване. По съвсем различен начин ги играе. Постоянно я критикуваха и се надсмиваха, че била "ревла" и само това можела. Ето че показа, че не само това може. В тази си роля на Наре, Неслихан ни показва как може да изиграе една силна, горда и несломима жена. Една силно обичаща и грижовна майка. Една силно влюбена, но и с достойнство жена. Знаем, че силата на Неслихан е в драматичните роли. Потвърди го и то много убедително.

Енгин - Превъзходен! Гледала съм го в почти всичките му проекти. Винаги съм го харесвала като актьор. Когато разбрах, че е избрал Неслихан за своя партньорка много се зарадвах. Защото бях сигурна, че тези двамата ще направят невероятен тандем. Прекрасни професионалисти, без да са главозамаяни от своите постижения до момента. В ролята му на Санджар, все едно виждам друг Енгин. Този артист е просто непредсказуем. Свалям му шапка за смелостта да си избере точно тази роля. Той, предполагам много добре е бил наясно, какво ще предизвика с тази му роля. Сигурно е знаел, че ще завърти такъв ураган, че може и да го помете. Но въпреки това е избрал точно тази роля. Е, това го може само един много голям артист и професионалист. Защото е много по-лесно да си избереш един положителен герой. Така ще продължават да си те обичат и да ти се възхищават безпроблемно. С образа на Санджар, Енгин успя да разбуни духовете. Толкова противоречиви мнения има за героя му. Повечето са отрицателни, с гняв и то основателен. Но ако човек се замисли и се опита да влезе под кожата на героя, ще види съвсем друг Санджар. И аз мисля, че много рано го разпнахме. Тепърва ще гледаме какво ще направи Санджар Ефе. Очаквам неочакваното. Определено героят му ще претърпи голяма трансформация. Какво и как ще стане, не знам. Точно затова ми е интересен този сериал. Непредсказуем, кара те дълбоко да се замислиш. И съответно да не знаеш точно какъв ще е краят.

------------------------------
И във връзка с горното, потвърждение на моите мисли е следната информация, на която попаднах:
Дистрибуторската компания Inter Media, която разпространява турските проекти, се готви за кино-панаир, наречен NATPE, който ще се проведе в Маями (Маями2020).
Сред поредиците, които компанията ще представи на изложението, са такива сериали, като „Дъщерята на посланика“, "Рамо" и ежедневната поредица „Чакай пролет“.
Изложбата ще се проведе в Маями от 21 до 23 януари 2020г.
Изпълнителният директор на Inter Media Джан Окан в интервю призна, че Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл са най-търсената, желана партньорска двойка .... както и сериалът "Дъщерята на посланика" (SefirinKızı), на международното изложение за съдържание Miami2020.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 15:00 от БлагаВест

# 633
Аз пък мисля ,че въпреки лошотията и простотията Теменуга като всяка жена иска да е обичана .Легенда , ама са минали години и едва ли е очаквала Наре да се появи , и то с дете . Сега вече е наясно и най-важното вече за нея е да роди дете и да се настани завинаги в конака . Но като Мелек говореше как майка и ще си намери работа и ще я вземе , тя гледаше особено .Сигурно се надява да си вземе детето . Но при всички случаи Наре ще има ядове от тази змия ( + заблудената овца Халисе ) , защото е голяма заплаха за Теменугините мечтания да е господарката  г-жа Ефеоглу . Много ще се нервим с тази , да не говорим ,че и двамата гадове от Черна гора ще се изтърсят на главата на Наре .
Нашият сериал ще участва на събитие за сериали и техния пазар в Маями , казват ,че Неслихан и Енгин са много очаквана и любима двойка .

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 10:59 от Phillipine

# 634
Линде, аз критикувам, разбирайки какво си говорят и какво се случва. Нито искам да погледна с очите на Санджар, нито искам да вляза в кожата му. Засега само негативи показва. Колкото повече пали, толкова повече глупости говори. И не само на Наре, а и на приятелите си. Непрекъснато гълчи Каврук, а за Гедиз, който нарича брат, какво каза на беловласия - Какво гледаш този клоун, бате? ooooh!
Значи, когато искаш нещо от него ти е брат, а когато не ти играе по свирката е клоун. Страшно приятелство от негова страна...няма що.
Щял да претърпи трансформация...ами когато го направи и му се наместят чакрите, и започне да се държи като човек, тогава и хубаво ще пиша за него.

Привет, момичета Hug Hug Hug

# 635
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 "как буквално часове преди връзване с коланчето и ПБН, а тя сигурна, че Мелек е на Санджар?"

Мен този въпрос ме гложди още от първа серия, но реших, че ще има обяснение. И си го чакам.
И все по-любопитно ми става какво ще е.
Санджар е толкова объркан, сбъркан и някак недорасъл и недозрял, че даже ми е чудно как до холдинг чак го е докарал. Ама може да е сбутан само по отношение на жените. Simple Smile
Със сигурност е спал с Менекше, щом тя се нада на син. Обаче реакцията на Санджар като чу това, беше незаменима - той толкова се шашна, че човек ще си помисли, че за пръв път чува, че като спиш с жена има вероятност да се получи дете от това "взаимоотношение". Изобщо не му беше минало през ума. Обезумя направо.
Като цяло сериалът ме държи само с играта засега.
И най-вече с Неслихан. Изумително е това момиче!
Енгин играе много силно и той, но вече съм го гледала в подобна роля и не ме изненадва.

Спокойно мога да мина без сюжетната линия в Черна гора. Много ми е скучна. Бащата и Акън са ми безинтересни, можеха само да ги споменат. А пък подземната част от историята с Тибор и незнам-кой- си ми е ненужен излишък.
Сърдечната история и страстите около нея са напълно достатъчни, според мен.
Менекшето много досадно банална вещица, Елван и тя схематична, за свекървата да не говорим - тя по учебник е правена.

Гедиз ми е симпатичен, има топъл и разбиращ поглед, баш приятел си е. Разбирам защо не ви се разбъркват хормоните, ама така е програмиран, според мен - приятел в нужда. Сега, като вече е и влюбен, ще видим дали ще се промени излъчването му на вярно безполово същество.(щях да напиша вярно куче, ама го изтрих, много кучешко ми дойде. Simple Smile

Като гледам сегашния Санджар, досега не можех много да разбера защо Наре се е влюбила в него. Но като видях малкия Санджар, мога да я разбера (доста по-хубав от порасналия). А и с обясненията за жаждата за корен, семейство, закрила  и т.н. си дойдоха нещата на мястото.

Финалната сцена малко ме разсмя - тутакси заваля по-проливен дъжд за по-голям драматизъм, а и как се кюскаха като овнета..

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 12:10 от Светълчо

# 636
  • Плевен / София
"как буквално часове преди връзване с коланчето и ПБН, а тя сигурна, че Мелек е на Санджар?"

Мен този въпрос ме гложди още от първа серия, но реших, че ще има обяснение. И си го чакам.
И все по-любопитно ми става какво ще е.

Сигурно ще ни изненадат с някой спомен, който ще обясни това... Smirk

# 637

Светле, мен не ме глождаше от първа серия, защото си мислех, че е минало достатъчно време. Но в тази серия казват, че се е случило ден преди коланчето... Е сега става интересно как ще го обяснат.
Освен ако на тази възраст Наре знае точно кога е овулацията й и тя да е в ПБН със Санджар Laughing

Скрит текст:
В месечния цикъл на жената единствено по време на овулацията може да се осъществи зачеването. А овулацията е много кратък период от време. Шансът на жената да зачене се свежда до рамките на 12 – 24 часа.

# 638
  • София
Васе, аз съм се опитала да анализирам повече играта на ГГ, а не сериалните им образи  Peace Никъде не съм писала, че го одобрявам, точно обратното.

Мен пък ми е интересен един друг въпрос - Как е забогатял Санджар. Когато Наре го попита в Черна гора, той отклони въпроса. Сега Наре зададе същият въпрос и на Гедиз. Той също не даде смислен отговор. Така че, очаквам в този аспект да излезе нещо.  newsm78

# 639

Гледаме онлайн, без нищо да вдяваме от това, което си говорят и започваме яростно да критикуваме.... Но ако човек се замисли и се опита да влезе под кожата на героя, ще види съвсем друг Санджар. И аз мисля, че много рано го разпнахме. Тепърва ще гледаме какво ще направи Санджар Ефе. Очаквам неочакваното. Определено героят му ще претърпи голяма трансформация.
Линде, това са думи за героя му, а не за Енгин. Аз точно тях визирах Peace

# 640
  • София
... Но ако човек се замисли и се опита да влезе под кожата на героя, ще види съвсем друг Санджар. И аз мисля, че много рано го разпнахме. Тепърва ще гледаме какво ще направи Санджар Ефе. Очаквам неочакваното. Определено героят му ще претърпи голяма трансформация.
Линде, това са думи за героя му, а не за Енгин. Аз точно тях визирах Peace
А малко по-горе съм написала: "Толкова противоречиви мнения има за героя му. Повечето са отрицателни, с гняв и то основателен."

Не може еднозначно да се разглежда един човек . Има и положителни и отрицателни качества във всеки. Затова се опитвам да го погледна и от към добрата му страна. Която за мен засега е дълбоко скрита. Това съм имала предвид  Peace

# 641
Линде, а пък аз имам предвид, че когато покаже и добрата си страна, тогава ще го разглеждам по друг начин. Засега с показаното дотук само критики може да получи от мен Peace

# 642
И на мен много ми е интересно забогатяването.
Толкова е закостенял Санджер, че трансформацията е почти невъзможна. Разбира се, че СЦ са вълшебници и могат всичко Wink
Дразни ме разликата в отношението на Санджер към Наре и теменужката. С такава ожесточеност се нахвърля на Наре с всяка дума, а на Менекше веднага смекчава погледа и тона!!!
Несли е великолепна, Енгин не съм гледала в подобна роля и ми е интересен, блестящо се справя и ми харесва усмивката му.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 14:44 от mery_poppins1

# 643
  • София
Линде, а пък аз имам предвид, че когато покаже и добрата си страна, тогава ще го разглеждам по друг начин. Засега с показаното дотук само критики може да получи от мен Peace
Определено Васе и аз не го одобрявам. Каквито и причини да има, недопустимо е да се държи с една жена по този начин, а още повече това е жената на сърцето му. Прекалено груб и нетърпящ възражения. Не се опитва да разговаря човешки с нея.

# 644
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Забравих да кажа колко ми хареса Санджар (и Енгин)като говореше с дъщеря си. Как се промени лицето му, как омекна и се освети сякаш.
А бе добър си Енгин, харесвам го като артист. Като мъж не толкова.

Общи условия

Активация на акаунт