Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 038
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ах момичета, ах къзларки  ooooh!
Изгледах серията и няколко минути стоях и гледах в една точка, без да мога да реагирам. Толкова силно въздействие върху мен скоро не ми е оказвал друг филм или сериал  Weary
 И двамата и Несли и Енгин направиха игра за 6-ца. А това малкото - Мелек, така си изигра ролята, като за Оскар, че ме накара да си представя все едно се разделям с моето дете. Сърцето ми се късаше и ме заболя, като че ли губя най-скъпото нещо.
 Относно играта на героите, няма какво да се каже. Неслихан съм я гледала във всичките и роли и превъплащения, но тук видях съвсем друга Несли. Така страдаше, така плачеше без  глас, толкова истинско беше. Нищо общо с ролята й на Нихан в Кара Севда. Как успя да го направи не знам  ooooh!
 От къде Наре намираше такава сила и воля да не показва болката, отчаянието и безнадежната ситуация, в която е попаднала. Когато тръгна да слага край на живота си, погледът и блуждаеше, гледаше без да вижда на къде върви, просто беше в безтегловност. Уникално го изигра  ooooh!
 Какво да кажа за Енгин - великолепно изпълнение. Това да накараш хората да ти се ядосат, да искат да ти се нахвърлят за постъпките ти, да те намразят, е това показва колко добър артист си. Най-трудно се играе отрицателен герой.
 Колкото и да ме е яд на Санджар, толкова и го съжалих. В Санджар се е насъбрала огромна болка и обида, от това, че според него е излъган, измамен и опетнен като любим, че те преминават в агресия и желание за отмъщение. Той не е спирал да обича Наре. Дори и сега, след толкова години, когато твърди, че я е забравил, той продължава силно да я обича и да я ревнува. Само като чу, че е преспала при съдружникът му Гедиз, направо превъртя. Ако един човек е прежалил любимият си няма да му пука къде и при кого ще преспи. Санджар беше като обезумял. Мяташе се от едната крайност в другата. Груб, дори брутален и към Наре и към малката Мелек, в следващият момент гледащ питащо и с такава болка, объркан, тръгва нанякъде, връща се, блъска врати...В безсилието си дори се скри в стаята си и с огромна болка се обърна към починалите си дядо и баща с въпроса:  "Какво да правя, кажете нещо"?
 Първата серия направо ни хвърли в дълбокото. От тук нататък ни чака много мъка.
 Мисля си, че Наре не е скочила от скалата. Невъзможно е да се оцелее от такава височина. Нещо или я е спряло или някой и е попречил. Ще видим. И този път мисля, че пак няма да успее да скочи.   

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 23:56 от БлагаВест

# 76
Линде, скача. На стоп кадрите  ясно се вижда. В самолета Наре казва-може да не е избягала, нито отлетяла. Може да се е разбила в земята.
Но не се е, оцеляла е... как, пак ще повторя, ще разберем. Сега ще опита, ама ще й попречат. Дойдоха навреме.

Санджар...ах този Санджар...първо стреля с думи и действа, после гледа питащо. Тя му дава дъщеря им...той резето чак сложи.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 23:19 от savovas

# 77
  • София
Васе, да и аз го видях този момент, дали пък не е само в нейната фантазия  newsm78
Как може да оцелее след скок от тази височина. Пък и нищо няма счупено, запазила е и детето в утробата. Не знам, ще го разберем скоро  newsm12

# 78
Линде, как ще е фантазия, бе ? Истина си е....тук няма фантазии...много неща в диалозите подсказват какво се е случило или ще се случи. Както всичко във видеото към баща й... и това последното -Дъщерята на посланика и посланикът ще отидат в ада.

Не знаем какво има долу под скалите. Дали пък няма някоя река, която да омекоти удара newsm78

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 23:22 от savovas

# 79
Много ми се искаше Наре да се бе показала в момента ,когато Санджер се бавеше с ДА !

# 80
  • София
Може Васе, може, всичко е възможно, аз така си разсъждавам. Защото ми се струва безумно да оцелее човек след такъв скок  newsm78
Да кажа нещо и за композитора на сериала  Peace
Свалям му шапка на Гьокхан Кърдар  smile3501
Как му е дошло на ум да включи български фолклор. За отделните сцени е използвал различна музика. За традиционната турска сватба - техни типични песни, за тъжните моменти - българската песен, за сцените в Черна гора по съвременна музика. С две думи всичко му е подбрано и е на точното място. Евалла  smile3525
Това момче, което играе ролята на леко умствено изостанал, каза много точни думи на Санджар.
"Тази сватба може да се обърне в траур. Няма да има добро от сватба, ако обичаш друга"
Дори и той е сигурен, че Санджар не е забравил Наре и продължава да я обича. Дълбоко в душата си той си я носи тази обич и сега, когато Наре се появи, картите така ще се разбъркат, че нищо няма да остане както е било.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 23:54 от БлагаВест

# 81
Момичета , току що изгледах епизода , направо ме разтърси ...
Утре ще коментирам.
Лека нощ , дружки .
БЛАГОДАРЯ на Еви , Лили , Мариана и Свети за превода ! Това нещо няма нищо общо с онази озвучка .

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 00:04 от Phillipine

# 82
  • София
Ето и малко информация за малката красавица Берен Генджалп, изпълняваща прекрасно ролята на Мелек в ДП
Родена е на 11 ноември 2011 година в Измир. Ученичка е в начално училище. До този момент няма участия в други сериали. Начинаеща артистка. Родителите й са регистрирали Берен  в детска агенция за красота в Измир. От там създателите на ДП се заинтересували от нея и са й предложили да изиграе ролята на малката Мелек. Момичето мечтае в бъдеще да стане кино-звезда  love001
Защо пък не! Неслихан също е тръгнала по този път от дете, докато стигне до роли, които я изстрелват до върховете на турското кино  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 00:02 от БлагаВест

# 83
Сега загледах пак началото. В Подгорица, докато танцуваха циганите, възрастната жена гледаше към дома на Наре. Явно е  гадателка.

Линде, това дете е възхитително. Толкова сладко и талантливо Heart
И наистина си приличат с Несли Heart Eyes

# 84
Линде,  Каврук не е умствено изостанал...напротив много е умен. Той е поетът на селото. Наричат го "луд"...обаче човекът има смелостта да казва каквото мисли.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 00:03 от savovas

# 85
Каврук е като Абдуллах от Вуслата Grinning

# 86
Каврук е като Абдуллах от Вуслата Grinning
Точно Peace

Еве, да, гадаталка е тази в Подгорица. Точно, когато горе се разиграваше трагедията....тя погледна към прозореца. Мисля, че знаеше какво се случва

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 00:19 от savovas

# 87
  • София
Да вярно, че така го представиха Каврук, като поет. Малко е странен, но наистина е много умен. Толкова точно и на място казва истините.
Тази гадателка, доколкото видяхме от предварителните снимки, май пак ще се появи, когато Наре и Санджар пристигнат в Черна гора да търсят Мелек. Тя им подаде нещо като пакет, но Санджар с недоверие погледна. Дали не искаше да им врачува  newsm78

# 88
Хвърлих едно око и на фрага шимди Grinning
Оказва се, че Санджар също пази годежния нишан - черупката. Събра двете половини и прибра червената лента вътре. Той нека си ги заравя и да мисли, че работата свършена вече.
И друго, вместо да я гони, във втора серия вече я преследва (тоест, пак я гони, ама по друг начин Grinning)
Гедиз като един Ромео седи на терасата, как ще се оправя със Санджар - не знам.
Дори бяга пред Санджар след Наре Grinning
Оххх, много ще е забавно Sunglasses

Красота Heart Eyes

# 89
Хвърлих едно око и на фрага шимди Grinning
Оказва се, че Санджар също пази годежния нишан - черупката. Събра двете половини и прибра червената лента вътре. Той нека си ги заравя и да мисли, че работата свършена вече.
И друго, вместо да я гони, във втора серия вече я преследва (тоест, пак я гони, ама по друг начин Grinning)
Гедиз като един Ромео седи на терасата, как ще се оправя със Санджар - не знам.
Дори бяга пред Санджар след Наре Grinning
Оххх, много ще е забавно Sunglasses

Красота Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Утре ще направя гифчета на Наре и Мелек.

Общи условия

Активация на акаунт