Изгледах серията и няколко минути стоях и гледах в една точка, без да мога да реагирам. Толкова силно въздействие върху мен скоро не ми е оказвал друг филм или сериал

И двамата и Несли и Енгин направиха игра за 6-ца. А това малкото - Мелек, така си изигра ролята, като за Оскар, че ме накара да си представя все едно се разделям с моето дете. Сърцето ми се късаше и ме заболя, като че ли губя най-скъпото нещо.
Относно играта на героите, няма какво да се каже. Неслихан съм я гледала във всичките и роли и превъплащения, но тук видях съвсем друга Несли. Така страдаше, така плачеше без глас, толкова истинско беше. Нищо общо с ролята й на Нихан в Кара Севда. Как успя да го направи не знам
От къде Наре намираше такава сила и воля да не показва болката, отчаянието и безнадежната ситуация, в която е попаднала. Когато тръгна да слага край на живота си, погледът и блуждаеше, гледаше без да вижда на къде върви, просто беше в безтегловност. Уникално го изигра
Какво да кажа за Енгин - великолепно изпълнение. Това да накараш хората да ти се ядосат, да искат да ти се нахвърлят за постъпките ти, да те намразят, е това показва колко добър артист си. Най-трудно се играе отрицателен герой.
Колкото и да ме е яд на Санджар, толкова и го съжалих. В Санджар се е насъбрала огромна болка и обида, от това, че според него е излъган, измамен и опетнен като любим, че те преминават в агресия и желание за отмъщение. Той не е спирал да обича Наре. Дори и сега, след толкова години, когато твърди, че я е забравил, той продължава силно да я обича и да я ревнува. Само като чу, че е преспала при съдружникът му Гедиз, направо превъртя. Ако един човек е прежалил любимият си няма да му пука къде и при кого ще преспи. Санджар беше като обезумял. Мяташе се от едната крайност в другата. Груб, дори брутален и към Наре и към малката Мелек, в следващият момент гледащ питащо и с такава болка, объркан, тръгва нанякъде, връща се, блъска врати...В безсилието си дори се скри в стаята си и с огромна болка се обърна към починалите си дядо и баща с въпроса: "Какво да правя, кажете нещо"?
Първата серия направо ни хвърли в дълбокото. От тук нататък ни чака много мъка.
Мисля си, че Наре не е скочила от скалата. Невъзможно е да се оцелее от такава височина. Нещо или я е спряло или някой и е попречил. Ще видим. И този път мисля, че пак няма да успее да скочи.