Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Гледах, аз гледах : )
За сгодяването - имах предвид Санджар и Наре, тяхната не беше ли само помежду им?
Е много ясно ,че не е съвсем същото , но като основни пунктове ги има същите неща, като опорни точки.
А да добавим и изгонването от колибата и после как я метна на земята. Макар че то това си им е като задължително по сериалите.
: ))))

# 16
И аз да се запиша  Hug
Васе Hug bouquet

# 17
И помежду им да е, пак си е истинско, не фалшиво.
Изгонването и мятането на земята пък няма нищо общо с Херджая.

Абе, няма база за сравнения. Нещата се случват по коренно различен начин.

# 18
  • Варна
Абе ясно е ,че е по коренно различен начин, то оставаше и да е същото. Grinning
Не е в това въпроса, нито за някакво сравнение.
Но прави впечатление. Не се напрягайте толкова. Аз така ги виждам, който си вижда друго - да е жив и здрав.

# 19
И помежду им да е, пак си е истинско, не фалшиво.
Изгонването и мятането на земята пък няма нищо общо с Херджая.

Абе, няма база за сравнения. Нещата се случват по коренно различен начин.

Васе, еднакво мислим Hug

Знаете, че и Херджай ми е слабост, но няма нищо общо, сори Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз доколкото разбрах, те са били и женени май официално, а? Или са се врекли пред Бог само?
Защото червеното коланче няма да е само годеж.

Боби, все едно доктор Чудо да копира Ударите на сърцето, щото има болница, нали?

# 20
Боби, не се напрягаме, бе душко. Разбира се, че имаш право да виждаш нещата, както си искаш. Аз ги виждам по съвсем различен начин, защото историята на Дъщерята няма нищо общо с Херджая.

В оснавата е беден и богата...влюбват се, сгодяват се и искат да се оженят, заради любовта си, а не за отмъщение. И най-важното героинята е изнасилена от...преди сватбата им, героят не възприема това като истина и оттам произтича всичко, което се случи и ще се случва в последствие.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 14:10 от savovas

# 21
По принцип комшиите умишлено си копират успешни моменти от сериалите , всеки си намира нещо , което му напомня за друго нещо .
Аз да ви кажа очаквах по-лош рейтинг за тази малко тегава серия .Но вярвам на Кадир , който ни каза ,че историята е много хубава , помните ли ?
Да ви кажа предпочитам нещо по-европейско , но тук явно само Наре ще е европейка , на Санджар му трябва още много ...
И сега се сещам , като говорим за прилики , в сцената от преди години на плажа - Санджар и Наре  , Енгин ми напомни на героя си от филма Малка септемврийска афера

# 22
Мнооого са добри Неслихан и Енгин, мнооого. Малкото - и то. Peace Peace Peace

# 23
  • София
По принцип комшиите умишлено си копират успешни моменти от сериалите , всеки си намира нещо , което му напомня за друго нещо .
Аз да ви кажа очаквах по-лош рейтинг за тази малко тегава серия .Но вярвам на Кадир , който ни каза ,че историята е много хубава , помните ли ?
Да ви кажа предпочитам нещо по-европейско , но тук явно само Наре ще е европейка , на Санджар му трябва още много ...
И сега се сещам , като говорим за прилики , в сцената от преди години на плажа - Санджар и Наре  , Енгин ми напомни на героя си от филма Малка септемврийска афера
Фили, европейско кино в Турция  newsm78
Много са ти големи очакванията  newsm62
Комшиите си пресъздават нещата от тяхна гледна точка, а ние се опитваме да ги тълкуваме от наша. Просто трябва да приемем, че все още има големи разминавания в манталитетите ни и да се нагодим към това, което ни показват. Явно така е при тях.  smile3521 newsm10

Колко истински се стичаха сълзите от очите на Наре  smile3518

# 24
  • Варна
Боби, не се напрягаме, бе душко. Разбира се, че имаш право да виждаш нещата, както си искаш. Аз ги виждам по съвсем различен начин, защото историята на Дъщерята няма нищо общо с Херджая.

В оснавата е беден и богата...влюбват се, сгодяват се и искат да се оженят, заради любовта си, а не за отмъщение. И най-важното героинята е изнасилена от...преди сватбата им, героят не възприема това и оттам произтича всичко, което се случи и ще се случва в последствие.

Hands Thumbsup
Това е така, но аз това не съм го и сравнявала и не съм го и коментирала.
Историите са им съвсем различни. Това , което коментирах са отделни елементи, които са взаимствани с леки модификации.

Фили,
Имат опити те за по-светски неща, но бързо ги вкарват в "правия" път Joy Joy Joy

Може пък Наре да се опита да се пребори да наложи по-светски модел ; )

Искам да разбера, защо след 8-години решава да тръшне детето и да ходи да се хвърля? Някак не звучи смислено, освен да създават големи трагедии и драми и за манипулация на главния герой.

Бая голямшко го дават детето. Мислех ,че ще е на 5.

# 25

Аз доколкото разбрах, те са били и женени май официално, а? Или са се врекли пред Бог само?
Защото червеното коланче няма да е само годеж.

Еве, не са официално. Според мен пред Бог само, защото тя избяга при него и ако го нямаше изнасилването, после и официално щеше да се случи.

Боби,

Ами аз не виждам и отделните елементи, защото е съвсем логично за комшиите след като мисли, че му изневерява, да я изгони от колибата и да я тръшне на земята. Да не говорим за фалшивите годявки, дето тук въобще ги няма.

Защото дъщеря й вече е сравнително голяма и тя е дала началото за възпитанието й. Или защото си мисли, че е убила Акън. Затова сега. Иначе тя отдавна е "мъртва".

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 14:39 от savovas

# 26
Ами '' европейски '' беше Забранения плод, Забранената ябълка , Кара севда , част от Любов и наказание ( там се ''биеха '' Европа и Азия ).
Аз такива обичам,ама кой ме пита .
Само като се сетя за Забранената ябълка  как и някои от подругите се възмущаваха ,че Зейнеп си легнала с Алихан в 6 серия ми идваше да си изям монитора !

# 27
  • София
Ето рейтингът на Somera. Тук сме втори  Heart Eyes

Режисьорът Емре е доволен от първи епизод

# 28
Момичета, Наре помисли, че е убила Акън. Заведе Мелек при баща й, за да се предаде на полицията после.
Не съм убедена, че иска пак да се самоубива. Два пъти ли ще скача от скалите? Интересно как е оцеляла.
Обаче малкото е голям сладур Kissing Heart Иска да отива с майка си в затвора, ама там не взимали над 6 години Joy
Васе, Санджар я пита накрая на спомена, що се е оженила за него и е отишла в леглото му... Пфууу значи Head Band
Аз се надявам, че това с коланчето беше само въведение в легендата, защото тази история е за това, което се случва след легендата, както каза Хюлия Вурал. Дотук с коланчетата и зурните, Иншаллах!

# 29
 Фили, ти пък искаш много от комшиите Joy Те си правят сериалите първо за тях си, после за нас.
На мен само нещо да не ми хареса и спирам да гледам. И не разбирам потребители, които не харесват даден сериал, но продължават да гледат и основно критикуват.

Еве, и аз написах, че си мисли, че е убила Акън...обаче това за полицията не съм го чула снощи. Значи няма да се хвърля...тя зачеркна всичко, което трябваше да изпълни, в дневника си и го хвърли, заедно с коланчето, от скалата. Сигурно затова е там.

Да. край с коланчетата и зурните Laughing

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 14:59 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт