Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
И аз така , спре ли да ме кефи нещо - сценарии, актьорите или друго спирам веднага , някои като започнат сериал го довършват ...
И снощи въобще не ми хареса в началото , но после направо залепнах за монитора - Несли и Енгин с играта си ме накараха !

# 31
Фили, аз още не съм изгледала началото, щото чакам превода. Не знам ще ми хареса ли...ама ще го преглътна като необходимост за историята, която ще ни разкажат.

# 32
  • София
  По-съвременен ще е сериала. Нали все пак Наре е родена и живаля в много европейски градове, има такова възпитание.
Санджар също се е замогнал, така че очаквам сюжета да е много съвременен.
  Това, че се женят и си спазват техни обичаи е нормално. Та да не би ние да не спазваме наши обичаи от миналото, нищо че живеем в друг век. Я да си припомним. Когато правим сватби, младоженеца идва да вземе булката с музика, тъпани, свирки и шум. Не го пускат да влезе докато не откупи булката. Пълни обувката с пари. На влизане в ресторанта младоженците ги захранват свекърва и тъща, булката рита менчето. Чупи се погача от двамата млади. Настъпват се и все такива още обичаи от миналото, които не са съществени и сватбата може да мине и без тях. Да бъде по-съвремена и модерна. Защо тогава ни правят такова впечатление техните нрави. Зурни свирели - ами няма Верди  и Моцарт да пуснат. Такава им е музиката. Когато гледаме индийски филми, слушаме индийска музика. Когато гледаме американски филми слушаме американска. Всеки си рекламира родината и народните обичаи и фолклор.
  Това са подробности. по-важен е сюжета. Към него да се съсредоточим.
  Ето тези прекрасни моменти да обсъждаме, тази прекрасна игра и на Несли и на Енгин и особено на това малко момиченце, което няма опит, но игра превъзходно. Щом накара много фенове да се разплачат   smile3521

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 17:52 от БлагаВест

# 33
Зурни свирели - ами няма Верди  и Моцарт да пуснат. Такава им е музиката.
Oх, Линде, уби ме от смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 34
  • София
Уникален кадър. Представям си болката на една майка, когато трябва да се раздели с любимото си дете.
За мен това беше най-силният момент в първи епизод 
 smile3518

# 35
Линде, да. И за мен беше най-силният момент. Както писах снощи...така не съм ревала от бая време насам. И Мелек, толкова малка, а толкова силна - " Обещавам, ще бъда като теб. Няма да се предавам. Обещавам, защото съм дъщеря на майка си".

# 36
Здравейте на всички!Дълго време събирам смелост за да пиша,толкова ви е уютно в темата,така лесно водите диалозите си.Имам усещането,че ако се включа ще наруша лично пространство....Чудесни сте всички и ви чета с удоволствие Simple SmileЩе се радвам да се включвам от време на време с коментари по новият сериал на любимата ми  актриса.

# 37
Аделина, добре дошла Hug Много се радвам, че се престраши да пишеш. Включвай се винаги, когато искаш и можеш.

# 38
Flowers Cherry Blossom Аделина Hug , добре дошла и от мен .Аз така по времето на сезон 1на Кара севда ( май пак беше декември ) се престраших и дойдох в бг мама ,   в тази тема ,и намерих страхотни приятелки и съмишленички Flowers Hibiscus

# 39
  • София
Аделина, добре си дошла в нашата уютна къща. Много се радвам да се приобщиш към нас и заедно да си конушваме тук. Всеки нов член е добре дошъл, защото това е още едно мнение, от което всички се интересуваме. Ние тук си намираме отмора от ежедневието, така че включвай се и не се страхувай да си казваш своето мнение, независимо от това дали съвпада с останалите.  smile3525

# 40
Благодаря от сърце за топлото посрещане!

# 41
  • София
Една много радостна новина  Peace
В световният Тренд, Дъщерята на посланика снощи е бил на първо място с 67,6 хиляди туита  smile3501

# 42
Добро утро Hug

Дъщерята на посланика - еп.1 Бг.субтитри

https://ok.ru/video/1356964891332
https://cloud.mail.ru/public/2tLt/2wk1czzPZ
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 07:54 от Еванджелин

# 43
  • близо до брега на морето
Добро утро! Еви 🤗 благодаря за превода на теб и на другите момичета! Днес ще го изгледам с удоволствие! Интересно ми е след Кара Севдата как ще се настроя към "новата двойка" главни? За мен с Бурак си стояха чудесно един до друг и са ми любима двойка. Както знаете,рядко харесвам кадъни- Неслихан е едно от малкото изключения. Заради нея преди време загледах предния ѝ сериал и от там загледах с друго око и на Бурак.  Та ми е интересно сега и с Енгин. До момента съм гледала само трейчета и нямам мнение,но след като изгледам серията ще пиша. Хубав ден, слънчеви момичета 🤗🤗🤗

# 44
Малкото Миме Kissing HeartGrinningHeart

Ще чакам резюме от теб, да знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт