Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
"Някой тук беше написал , че на Енгин не му се отдават много любовните сцени . "

Нещо от "Облака" касаещо любовните сцени!

Това не е любовна сцена, а страст и секс.

elena123 за мен е kъсно да се ограмотявам. В наше село на всичкото му викаме е...е!

Alaska 80 на 100% съм съгласен с теб относно Булута!

# 166
Линде, аз не видях никой тук да намира Енгин за дървен. Откъде дойде това newsm78

# 167
  • София
Линде, аз не видях никой тук да намира Енгин за дървен. Откъде дойде това newsm78
Васе прочетох го и затова така написах  Peace
Е всеки може да си казва мнението, но ми се струва, че избързваме  Heart Eyes

# 168
Ама не е дървен Енгин , много си е готин Grinning , а Санджар в момента не знае къде се намира , но като му вземат детето и преди това  уплахата ,че Наре ще скочи ще видим какъв ще стане .

# 169
Ами аз се върнах да видя, но в никой пост няма написано, че Енгин е дървен...прочетох само, че Санджар е дърво Laughing

Ама за мен и той не е... такава буря от чувства показа...

Откраднах си едно колажче от темата на Енгин.

Heart Eyes

# 170
  • Пловдив
"Някой тук беше написал , че на Енгин не му се отдават много любовните сцени . "

Нещо от "Облака" касаещо любовните сцени!

Това не е любовна сцена, а страст и секс.

elena123 за мен е kъсно да се ограмотявам. В наше село на всичкото му викаме е...е!

Alaska 80 на 100% съм съгласен с теб относно Булута!
😂
Момичета, трудно се съди за характера на героите само по пилотната серия.
Иначе вижда се, Санджар е с огнен характер, пали от половин оборот, явно е много импулси вен. Затова е тази първа реакция за червената панделка. Първо действа, после мисли.
Видяхме във фрага, той след това я търси, като луд, но нещо вижда и е стъписан от видяното. Иначе само по постъпката му в колибата, няма защо  да се чуди, че Наре  го е напуснала. Тук, според мен, има още нещо, което го кара да мисли така.

# 171
  • Яко в Матрицата...
Санджар не е лош човек, просто е праволинеен и традиционалист. Има своите вярвания как трябва да де случват нещата в живота и няма как с едно събитие (“изневярата” на любимата), да излезе от рамките, да разбере, повярва и приеме, това което Наре му е казала. А си мисля, че той си мисли, че всички са праведни като него - мъжете де...

# 172
Много хубави направени Патрончета в стил Троновете Grinning

# 173
  • София
Как са ги подбрали майка и дъщеря, толкова много да си приличат  newsm10
А как само играят и двете, все едно всичко се случва в реалността  smile3518 smile3505

# 174
Здравейте, момичета Simple Smile
И аз си мисля, че има и други неща, които влияят на Санджар, а ние не ги знаем. Интересно е, че Наре все пак е спасена от някого, след като е паднала от скалата. След това е заведена в Европа. Дали бащата или онзи доведен брат, но е имало и друго присъствие на онова място. Може и поетът да е, ама ... не ми се вярва...
И още нещо, което ме впечатли от първия епизод. Санджар непрекъснато нарича и се обръща към любимата си с :"дъщеря на посланик". Не сме чули до сега "Наре" да произнася. В началото това звучи като шега между двамата, после обаче си е сериозно и издава изначален комплекс в отношението му към нея. Това също мотивира беса, който го обхваща от време на време.
Приятен ден  Simple Smile

# 175
Катя, аз също мисля, че не Каврук я е спасил. Той я вижда как "отлита". Ако е бил той, няма да твърди, че е отлетяла.

# 176
Кате, сега като те прочетох, нямам търпение да видя и чуя, как ще я нарече Наре Heart

# 177
  • Пловдив
И аз не мисля, че Каврук може да я спасил, той е доста далеч.
Друго ми се върти в главата - не е невъзможно  Акън да е бил наблизо и да ги е следил  (все пак той я обичал по свой си начин). След това я последвал, без тя да го види.
Каврук я е видял, как тя леко се е наклонила напред и автоматично  примигва, а в неговия поетичен ум той я вижда летяща, но отваряйки очите повече не я вижда -  от летяла е! А всъщност Акън успяли е в последен момент да я хване.
Не мога да представя, как политики от толкова високо,  макар нищо по пътя на летенето да я е спряло от разбиването, да няма никакви останали белези нито по ръцете,нито по лицето.

# 178
Елена, не е невъзможно Акън да я спрял. Но аз мисля, че е  "полетяла". Не видях Каврук да примигва..а отдолу, хвърлящата се с разперени ръце/това несъзнателно се прави при скок отвисоко/ Наре, му изглежда точно като птица.

Цитат
Видяхме във фрага, той след това я търси, като луд, но нещо вижда и е стъписан от видяното. Иначе само по постъпката му в колибата, няма защо  да се чуди, че Наре  го е напуснала. Тук, според мен, има още нещо, което го кара да мисли така.

Да, има и нещо друго / мисля си, че посланъкът е сътворил нещо, в което той е повярвал/...за да й казва, че тя го е напуснала. Иначе няма логика... знае че я е изгонил от колибата, а сега да твърди това.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 16:03 от savovas

# 179
  • Яко в Матрицата...
На случая с Наре и Санджар някак си това причастие “напуснал/а” хич не му отива. Наре искаше да се самоубие, не да напусне Санджар, а пък той не искаше повече да я вижда...

Общи условия

Активация на акаунт