Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 209
  • 737
  •   1
Отговори
# 240

....Но и Гедиз  smile3521  признавам го  smile3505
Как успя леко, с такт да я накара да си разкаже преживяното. Санджар, с неговите крясъци и обвинения, нищо не може да постигне. Още повече кара Наре да се затваря в себе си. Той продължава да вярва на приказките на другите, но не и на нея. Толкова не може да му се пречупи езика и да я нарече Наре  smile3515
Линде, защото като я видя сега на скалата... той вярва, че се е хвърлила преди 8 години / за разлика от Санджар, който много я "обичал"/. Изтъкна и думите й в самолета, че може да е паднала на земята и да се е разбила.  С повече настойчивост/тя каза, че й е омръзнало от въпросите му/, я накара да излее душата си.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 01:12 от savovas

# 241
  • София
Момичета, вижте само какъв е рейтинга от снощи. В тотала сме втори, а в АВ почти сме равни с Чукур. Браво, страхотно начало  smile3501 smile3508

Да ви пожелая весели празници и да сте живи и здрави  newsm51

# 242
Добро утро, дами Hug

Рейтинга на втора серия ви нося Sunglasses

тотал - 9,88 %
АВ - 8 %
АВС - 10,04 %

# 243
  • София
Еви  Heart Eyes Hug
А в социалните сетове направо сме трепач

Красавицата ни  love001

А Санджар ще е като ударен от ток   hahaha hahaha hahaha
И как не, с такава красота до теб  smile3503 love001

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 09:50 от БлагаВест

# 244
Линде, малко се разминаваме в рейтинга с теб Grinning

Повтарям, потвърждавам Wink В скобите е повишението спрямо първа серия.

2. Total 9.88 (+3,95)
3. AB 8 (+2)
3. ABC 10.04 (+3,17)

# 245
  • София
Еви няма, кой знае каква разлика. То тепърва още рейтинги ще излизат. По-важното е големият скок, който прави сериалът.
Аз бях сигурна, че тепърва ще набират инерция нашите  Peace

И още едно класиране:
Хаштаг сериал #EfeninKızı е на 1-во място в Турския тренд и на з-то място в световният  Peace

Хаштаг #Neslihanatagül и #Nare също са в тренда
#Neslihanatagül#EnginAkyürek#NarSan#SefirinKızı

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 10:17 от БлагаВест

# 246
Добро утро!Изчетох ви набързо,благодаря и за превода на трея.Много болка е преживяла,а  и още ще преживее Наре.Най-трудното в живота е близките ти да те отхвърлят,без да се опитат да чуят.....За мен любовта е в разбирането и доверието.Чудесна Несли Simple Smile Ще изчакам превода за повече размисли... Пожелавам ви прекрастни Коледни емоции,много веселие и любов в домовете ви!

# 247
Здравейте, да отговоря преди голямото готвене 😂 нямах възможността да изгледам серията, но нещо пак не ми става ясно след такова падение и убиване, как не е загубила детето... Малко май или аз не схващам, или сценария не ми става ясен 😂 простете невежеството ми, колкото до влюбения
Гедиз пасти ще има да яде, Енгин затова го харесвам типичният турски мъж, ей инато същество... Ревността му ще го погуби яко, много е важен погледът с игра на Енгин, болката и празния поглед, който има от загубата, която типично е нищо ново, надявам се да не ми го преекспонират като във Вятърничав ( сори, ама напоследък е боза) тук много важна роля играе музиката както и в предния пост написах, а да и някой беше написъл, за  сериалчето 😂 на там ми миришат нещата 🤣..
Сега да Ви пожелая на всички всели празници. Бъдете живи и здрави, и да пишем по-често в темичката... Simple Smile
🎁🎀🎁🎀

# 248
  • На луната
Весели празници на всички! Мир и любов!
Снощи гледах за малко от тук от там Simple Smile между две чаши с вино и честно казано бих отрязала някои герои, и случки.
Предполагам с превод ще е доста по-ясно. Видях, че новата госпожа в конака, спокойно може да преподава интриги на начинаещи. Отвътре й идва. Добри представления изигра, само дето публиката не я оцени Simple Smile
...нямах възможността да изгледам серията, но нещо пак не ми става ясно след такова падение и убиване, как не е загубила детето... Малко май или аз не схващам, или сценария не ми става ясен
Нямам големи медицински познания, но на този етап помятането вероятно е по-трудно. Т.е. няма как да загуби дете, като то все още е току-що оплодена яйцеклетка. Simple Smile
Неслихан и Енгин Бяха върха, и се раздадоха на макс, както и малката Берен. Останалите от масовката са ми още някак неубедителни. Но вероятно скоро и те ще влязат в роля.
Що се отнася до Санджар, на мен ми е доста по-интересен от Гедиз, но и винаги съм си падала по лошите момчета. Толкова е интересно да наблюдаваш, как се укротяват и променят. Особено, ако са влюбени в някоя умна и борбена жена, която не си поплюва и не им търпи номерата. А Санджар си е диване от всякъде Simple Smile
За мен няма нищо по-скучно от праволинейният герой.
Нямам предвид, че Гедиз е такъв. Има нещо в него, което ме кара да бъда нащрек. Видя млада жена с дете на летището, и веднага започна да й досажда. Твърде напористо. И с тъпия номер със сестрата... Simple Smile На мен подобно поведение ми е бих казала направо дразнещо.  Изпитвала съм го, но сигурно и повечето от вас. Да не говорим, че се появи в стаята й посред нощ, да проверява спят ли 🙂 Смешка отвсякъде. Пребъркването на чантата й, и прочитането на дневника й, вече го коментирах. Случвало ми се е, гадно е. Не мога да не се запитам, ако Наре не беше красавица, а някоя грозновата, дали щеше да тръгне да й помага толкова. Другото при него е, как набързо забрави осемгодишна дружба и лоялността му преля, към жена, която познава буквално от часове.  А може и да е съвсем добричък Гедиз, и просто да съм го нарочила 🙂 🙂 🙂 Открай време търся под вола теле, и не вярвам, че всички сови, са сови 🙂
Наре сте я коментирали. Споделям мнението ви.
Харесва ми как възпитава дъщеря си. Отношенията им са като възрастни, и като приятелки. Наложило им се е да растат заедно, и по трудния начин. Но пък това ги е сплотило много. Определено Мелек трябва да е с майка си, колкото и несправедливо да е това за Санджар.
Кафе паузата ми свърши, така че спорен и усмихнат ден от мен! Simple Smile

# 249
Здравейте, да отговоря преди голямото готвене 😂 нямах възможността да изгледам серията, но нещо пак не ми става ясно след такова падение и убиване, как не е загубила детето... Малко май или аз не схващам, или сценария не ми става ясен
Рени, падането стана веднага след ПБН,  все още не е бебе, за да го загуби.
Рейтингът е супер.

Привет, момичета Hug Hug Hug
Весели Коледни Празници ви пожелавам  Hug

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 11:59 от savovas

# 250
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! И весели празници! Пожелавам ви всичко най-най Simple Smile Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

Изгледах серията, много се радвам за рейтинга, това ни трябваше предколедно Party Joy Несли го заслужава. В душата ми обаче остана някакво неудовлетворение. Някои от актьорите във второстепенните роли бодат очи, особено майката на Санджар. Абсолютна карикатура е, изобщо не е убедителна. Актрисата се представи много по-добре в "Сблъсък". Същото мога да кажа и за мацката в ролята на Менекше. Или ролята не й е по-мярка, или режисьорът нещо я обърква. В "Малки убийства" беше съвсем друга бира... А това макар и второстепенни, са много ключови роли.

За това пък малкото е огън - и ролята, и актрисата! Смело, борбено дете, не се дава на никого Simple Smile И истината, излязла от устата на дете, много боли, много! В първи епизод каза на баща си: "Де да не бях твоя дъщеря!", сега пък: "Че за какво ли майка ми те е обикнала?". Санджар има още много такива да ги слуша, докато се светне къде и кога е стъпил накриво и в какво се е провинил пред двете любими жени. Че още обича Наре, е ясно, но не знае какво да прави с тази любов. Ако беше повярвал на Наре, щеше да стане убиец, може би..., но пък тогава нямаше да има сериал Joy

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 14:28 от Reni - BG

# 251
Има ли преведена 2 серия?

# 252
  • Яко в Матрицата...
Не искам да съм груба, ама за кога ви трябва?

# 253
  • София
Невероятно талантливата и много красивата Берен (Мелек)  newsm51

И това талантливо дете също допринася за този висок рейтинг

# 254
Не искам да съм груба, ама за кога ви трябва?
Просто попитах ,не виждам нищо нередно.

Общи условия

Активация на акаунт