Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
didabs, привет  Hug
Снощната втора серия тепърва ще се превежда. Когато стане готова ще я качат тук и може да си я изгледате с удоволствие.
Пожелавам ви весели празници

# 256
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Има ли преведена 2 серия?
Не искам да съм груба, ама за кога ви трябва?
Просто попитах ,не виждам нищо нередно.
За мен не е редно да се пита има ли преведена серия, след като вчера излъчиха оригинала по Стар ТВ. Това означава, че очаквате някой цяла нощ да е седял и превеждал. Но и екипите преводачи доста разглезиха публиката Joy Ето заради това не се включвам да превеждам...

Голяма скица беше тук Heart EyesJoy

# 257
RibbonЗдравейте дружки Heart Eyes
Свърших с постното готвене , а тук ме чака такава радост с чудесен рейтинг !
Да са живи и здрави Несли , Енгин и една част от каста ( вкл.малката Берен ) ! Другата част от каста или са бездарни , или режисьорът иска нещо от тях , което не могат да изиграят Satisfied
Желая на всички ви прекрасни празници Christmas Tree Flowers Four Leaf Cloverи да не забравяте да пишете тук по мъничко Simple Smile

# 258
Christmas TreeЗдравейте! Christmas Tree

Направих постните ястия, сега ми втасва питката и съм готова да подреждам масата.
В момента съм на кафе пауза и реших да погледна в темата.
Много ме зарадва рейтинга. Искрено се надявам да е такъв и дори по-добър  напред.
По съдържанието нищо не мога да кажа, като че ли горе-долу всичко е ясно, но с превода ще е друго и
тогава сигурно ще ми направи впечатление повече някоя реплика. Ще обсъждам тогава.
От видяното онлайн с превод на руски ми се губят някои емоции, но ще се откоригират.
От първо виждане съм много впечатлена от играта на Неслихан. Абсолютно попадение е за тази роля.
Опитах се някоя друга актриса да си представя в тази роля и..... не успях.
Малката Берен е прекрасна. Страхотно дете и се надявам да стане и успешна актриса.
Останалите сте ги обсъдили - особено аннето на Санджар е ужас.
Гедис ми харесва, но още отначало надушвам нещо, което не мога да опиша - тази му напористос, която показа спрямо Наре ме кара да мисля, че толкова я харесва, че е решен да я има. Това, че Санджар го предупреди да не
"гази" в неговите води, Гедис е на обратното мнение. Да видим какво ще е отношението на Наре по този въпрос. За сега тя се държи много добре спрямо Гедис, въпреки, че си изля душата пред него, тя спазва доста строга дистанция като жена.
Енгин има какво да покаже, но за сега като че ли не му стои още добре тази роля. Това не е критика, а усещане, което не мога да обясня по-пряко. Надявам се и вярвам той да изригне както го може.
Стана ми малко и забавно, че в още една негова роля, в живота на героя му има насилена жена.
Много ми е интересно как сценаристите ще му изградят образа.

В навечерието на предстоящия светъл празник пожелавам здраве, обич и уважение във вашите семейства, във вашите колективи и във вашите приятелски среди!
Весело посрещане на Коледа! Christmas Tree Birthday Champagne

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 16:04 от Dimana-nova1

# 259
Мацки Hug

Аз си мисля за Халисе, дали нарочно не е такава гротеска. Била прислужница жената, от няколко години се прави на ханъма в конака. Ми може наистина да не й се отдава Grinning
Другата снаха, глуповатата, мен не ме дразни. Много точно им хваща игрите, освен това е добра и състрадателна.
Демек, от нашия отбор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
Мацки Hug

Аз си мисля за Халисе, дали нарочно не е такава гротеска. Била прислужница жената, от няколко години се прави на ханъма в конака. Ми може наистина да не й се отдава Grinning
Другата снаха, глуповатата, мен не ме дразни. Много точно им хваща игрите, освен това е добра и състрадателна.
Демек, от нашия отбор Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз така мисля, дори ме забавлява, щото всичко хваща.

# 261
  • София
Онем Гюнал поздравява всички с прекрасният рейтинг  Heart Eyes

А аз ви пожелавам мили момичета, една много хубава и спокойна Коледна нощ. Нека да посрещнем Рождество Христово с пълни маси, с много любов и щастие и най-вече с мир.

# 262
Честита Коледа, момичета Hug Hug Hug
Бъдете живи, здрави, обичани и щастливи!

# 263
  • между морето и небето

Весели празници на всички🤗!

Виждам, че рейтигът е супер, но за съжеление още не съм намерила време да изгледам серията.

# 264
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, ведри, успешни! Нека мир и радост царят в домовете ви!
Радвам се за рейтинга! Чудесно! Прекрасна игра на ГГ, адмирации! Blush
Хубави празнични дни!

# 265
  • Стара Загора
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави,щастливи и удовлетворени!Весели празници!

# 266
# 267
От 3-ти епизод  Heart Eyes

# 268
# 269

Честита Коледа момичета  Two Hearts
На всички истински фенки на Неслихан - хубави празнични дни!

Общи условия

Активация на акаунт